Ben saf mıyım??

• Konu Sahibi Konu Sahibi WWEE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır hastayım. Üşüttüm sanırım sesim falan karışık öksürüyorum çok fena halde. Merak ettiğim şu. Kayınvalidem şeker hastası onunla ilgili ya da üşütse ben sürekli ararım nasılsın anne diye sorarım. Yazarım falan. Ama o bir haftadır konusurken bile nasıl oldun hastalığın nasıl kızım demedi. Ben de kendi kendime dedim ki çok mu safım ben? Acaba sormayayım da hastayım deyiş nazlanmasın mı diyor? Lütfen akıl verir misiniz? Abartıyor muyum?

yanı bence abartıyorsunuz altı ustu usutmussunuz gecmıs olsun
yanı ben hasta grıp falan oldugumda kımsenın ozellıkle aramasını beklemedıgım ıcın bana fazla geldı kayınvalıdem kolu kırıldıgında bırde hastanelık olacak kadar agır grıp oldugunda yemek yapıp gonderdım esımle 2 gun sadece oda kızı yok kımsesı yok dıye okadar

kocaman ınsanız kımseye ıhtıyacımız yok kı
beklentıyı az tutarsanız uzulmezsınız

Saflikla alakasi yok siz insanlık etmiş sormuşsunuz kendinizi doldurmayın ben kendime cok gaz veririm siz yapmayın

yani ben de diğer arkadaşlara katılıyorum alt tarafı üşütmüşsünüz sokakta domuz gribi salgını var önüne gelen domuz gribiyken alt tarafı üşütmüşsünüz abartmayın bence.

Benimki kızım bile demez nasıl oldun kızım diye sormasını beklemek tuhaf geldi

Valla böbrek rahatsızlığım yüzünden iki ay boyunca ağrıdan hareket edemedim kimse "çocukla biraz ilgilenelim" bile demedi. Ameliyat olduğum gün çocuğumu kime bırakacağım diye düşünüyordum :) hatta ameliyattan çıktıktan bir gün sonra evdeki misafirlere hizmet etmekle meşguldüm :) bu durumda ben ultra saf oluyorum.

Ancak ben böyle şeylere takılmıyorum. Çünkü grip, üşütme gibi hastalıkları pek önemsemiyorum. Ne kendimde, ne başkasında. Hatta çok çok önemli bir hastalık yoksa ilgi beklentisine karşı sinirleniyorum. Sizden farkım, biri grip olduğunda "aman nasıl oldun geçmiş olsun" diye ilgi de göstermiyorum. Madem kırılıyor ve beklenti içine giriyorsunuz siz de yapmayın. Altı üstü üşütme anne abartma deyin neden aramıyorsun derse.

Yani siz hastayım demedi iseniz nereden bilecek ki

Bu arada grip olunca ben anneme bile hastayım demem ki

Sorması gerekirdi bencede. Bir daha ki konuşmada çok hastayım daha iyileşmedim deyin bakalım ne diyecek

Ben de grip olunca ararim iylestiniz mi diye. Niye ? Çünkü maksat cocuga grip geçmesin. Iyilerse birkac saat kendime zaman ayırabilmek icin ben de çıkarcı gelin galiba. Arama yani ne gerek var grip altı üstü. O da seni aramasın.

Benim kv de de hasta olunca herkes onunla ilgilensin ister, herkesten en fazla o hastadır. Ben hasta olunca sende bi iyileşemedin. Sen çok hassasın hemen hasta oluyorsun, hala iyileşemedin mi... Ben artık ilgilenmiyorum naparsa yapsın.

Yapısı öyledir.
Alt tarafı grip için bende kimseyi aramam.
Aranmayı da beklemem..
Sadece grip olunca arayacağım tek kişi annemdir o da küçük kardeşim hastaysa, durumunu sormak için. Sorun bende de olabilir gerçi bilemedim şimdi.

Öksürükten ne olcak ki .. siz gelinlik görevinizi yapmıssınız veya ıcınızden geldıgı ıcındır.. ama bı oksurugununde bu kadar ustune dusulmezkı.. beklentiyi aza indirin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…