- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Peki bu köpeği eğitime göndermeniz gerektiği gerçeğini değiştiriyor mu?
Bebek bezı bagla gecen bı kopekte gormustumm cok tatlıstı
Hayatımda hiç balık harici bir hayvan bakmadım hatta dokunamam bile.Ama size ve köpeğe çok üzüldüm.
Benim kızım da kardeşi olduktan sonra depresyona girmişti.Psikyatrist söyle bir öneri de buluşmuştu:Her gun belli bir saat basbasa vakit gecirin kendinin ozel oldugunu hissetssin.Siz de deneyebilrsiniz bebek olmadan kopekle basbasa vakit gecirmeye oksamaya oynamaya çalışın ama her gün olacak en az yarım saat.Bir de anladigim kadariyla kopeginiz dışlanmış ve bu onu kötü etkilemiş.Esiniz basta olmak uzere biraz kopege ilgi gsterse sanki daha iyi olur.
Çiş olayı gerçekten çok can sıkıcı.Kucuk bir bebekle temizlik ne zordur.
Dediğim gibi hayvanlar hakkında bilgim yok ama arakadaşlar eğitim ve köpekler için olan antidepresendan bahsetmişler bir araştırın umarım fayda eder.
Esinizin 'ben sana demistim' tesbiti disinda size bir faydasi olmuyor mu?
Siz neyi bekliyorsunuz peki bu durumda? Onun hakkı değil mi iyi bir ilgi? Böyle daha çok yıpratıyorsunuz. Onun iyiliği için bari bir şeyler yapınIste o ilgiye izin vermiyor ki gelip yanima yatiyor basini oksuyorum. Hemen geri kalkip gidiyor
Siz neyi bekliyorsunuz peki bu durumda? Onun hakkı değil mi iyi bir ilgi? Böyle daha çok yıpratıyorsunuz. Onun iyiliği için bari bir şeyler yapın
Siz ilerde çaşışırsanızne olcak? Kim temizleyecek ?
Siz doğuma gitmeden önceki nasıldı mesela? Çok ilginç bir hayvan bebeği bu derece kıskandığını ilk defa gördüm. Yıllardır sizinle size hayır dememesi lazımKendini tamamen bana karsi kapatmiş durumda. Oyun oynuyorum ona bile tepki vermiyor biraz heyecanlaniyor yanima geliyor koşuyor arkasindan gidiyorum bakiyorum odaya girmiş yatiyor.
Neden mantıklı olmasın??11 yasinda egitime gondermek ne kadar mantikli bilemiyorum
Ben bebeği bir tehdit gibi algılayıp ipini koparsa isiracak şekilde ama aslında bebek oncesi hali aşırı uysal bir köpek baktım. Bunu burada bebek düşünen korkunca korkularinin bazen yerinde olduğunu söyledim, bebek düşünen evcil hayvan sahiplenirken 1000 kez düşünsün dediğimde, her hayvan insan ya da bebek sevmez ya da kiskanabilir dedigimde genelde bazi anlayissiz insanlar tarafından taslanmistim.Siz doğuma gitmeden önceki nasıldı mesela? Çok ilginç bir hayvan bebeği bu derece kıskandığını ilk defa gördüm. Yıllardır sizinle size hayır dememesi lazım
Çok haklısınız, ne zaman hayvan sahiplenme isteği gelse bunları düşünüyorum. Sonuçta o da bir can her gün bebeği kıskanması iyi değil kendi kendine tribe giriyor haliyleBen bebeği bir tehdit gibi algılayıp ipini koparsa isiracak şekilde ama aslında bebek oncesi hali aşırı uysal bir köpek baktım. Bunu burada bebek düşünen korkunca korkularinin bazen yerinde olduğunu söyledim, bebek düşünen evcil hayvan sahiplenirken 1000 kez düşünsün dediğimde, her hayvan insan ya da bebek sevmez ya da kiskanabilir dedigimde genelde bazi anlayissiz insanlar tarafından taslanmistim.
Nedense pek inanmıyor bazı insanlar bu duruma ama onlarında karakteri ve duyguları var.
Benim ilk hayvanim avcı köpeği idi bahçede o bile bahçede olmasına rağmen aşırı kıskandı diyorum ya kendine zararı geçtim küçük bebeği yakalasa birakmayacak öyle bir havlamak, hirlamak. Sonraki ise cok sevmiştiÇok haklısınız, ne zaman hayvan sahiplenme isteği gelse bunları düşünüyorum. Sonuçta o da bir can her gün bebeği kıskanması iyi değil kendi kendine tribe giriyor haliyle
Yani ona özel bir 4 metrekarelik bir alan oluşturulabilinir evin içinde , ama eğitim alma şansı varsa daha kolay olur.Balkonda tutmak olur mu hiç? Hem hava sıcak, hem de çok havlar. Zaten yaşlıymış
O hayvanın ilgilenicek birine ihtiyacı var böyle ara da daha çok ziyan oluyor. Onun iyiliği için yapın bari. Arada görmek isterseniz gene görün mesela.Siz bence köpeğinizı çok iyi bakacak birine verip sahiplendirin. Çok sık sorun yaşıyor ve cozemiyorsunuz desteğiniz yok aksine köstek oluyorlar. Burada herkes verin dese biraz vicdaniniz rahatlayacak ve daha kolay yapacaksiniz gibi geliyor. Tamam yaşlı baska yere zor alışır vs ama siz de artık tolore edemiyor bakamiyorsunuz. O da sevgi dolu bir evi hak ediyor. Böylesi daha iyi belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?