- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Siz doğuma gitmeden önceki nasıldı mesela? Çok ilginç bir hayvan bebeği bu derece kıskandığını ilk defa gördüm. Yıllardır sizinle size hayır dememesi lazım
Onu nasıl becermiş. Acaba bobreklerinde bisey mi var kız. Yemesi içmesi nasil?Hamileligimde de yanima pek gelmezdi
Hic oyle kafasini karnima koyan bir kopek olmadi. Ama o zamanlar hayir dersem hayirdi beni yormazdi...
Az oncede camasir makinasina işemişcildiricagim
Ben eve yeni kedi getirdiğimde kendi kedim hiç böyle yapmamıştı benim alanım gibisinden köpeklerde nasıl oluyor bilmiyorum tabi de çok kötüdür ya bariz ceza veriyor. Benim kediminde tuvaleti dışarıda, kapıyı açık bırakmıyorum bir kere baya seslendi bana uyuyordum meğer kapıyı aç diyormuş sonra geldi gözümün önünde yatağıma çişini yaptı.. ilk ve tekti normalde asla yapmaz resmen burnumun ucunda beni cezalandırdı halıya falan değil burnumun ucuna yatağıma yapıp cezalandırdı yani yatağına yapıyorsa kesin cezalandırıyordurHayatım hayvanlarla geçti.. Köpeğin birazcık kıskanclık yapıyor koku bırakmasının nedeni ilk ve lider benim bu ev benim alanım demek istiyor. Bu sorunu bağırarak cezalandırarak çözemezsiniz. Bebeğinde kabullenmemiş kabullenmesi için biraz çabalamız lazım. Sevgi şevkat istiyor. Bebekle beraber oyun oynatmaya calısın bebekle beraber ödül maması falan verin bence zamanla düzelir gibime geliyor..
Kedilerin karakteri ile köpeklerin farklıdır canım.Ben eve yeni kedi getirdiğimde kendi kedim hiç böyle yapmamıştı benim alanım gibisinden köpeklerde nasıl oluyor bilmiyorum tabi de çok kötüdür ya bariz ceza veriyor. Benim kediminde tuvaleti dışarıda, kapıyı açık bırakmıyorum bir kere baya seslendi bana uyuyordum meğer kapıyı aç diyormuş sonra geldi gözümün önünde yatağıma çişini yaptı.. ilk ve tekti normalde asla yapmaz resmen burnumun ucunda beni cezalandırdı halıya falan değil burnumun ucuna yatağıma yapıp cezalandırdı yani yatağına yapıyorsa kesin cezalandırıyordur
Benim köpegim cok küçük. Çocukları kendine rakip olarak gören bir kopek mesela çok haz etmiiyor. Saldırgan asla değil. Çoğu insanı sever kucagına gider oturur kendini de sevdirir ama.mesela ogun kahvaltıya gittik bir yere. Bağlıydı masa altında. Bir tane küçük kız geldi. Isırır mi dedi. Isırır dedik . Isırır çünkü. Ancak kanatmaz yarmaz. Yani diş atar gözdağı verir. Acıtmaz bile. Ve cocuga aynen öyle yapti. Ama biz demistik ısırır diye annesi babasi da duyduBen bebeği bir tehdit gibi algılayıp ipini koparsa isiracak şekilde ama aslında bebek oncesi hali aşırı uysal bir köpek baktım. Bunu burada bebek düşünen korkunca korkularinin bazen yerinde olduğunu söyledim, bebek düşünen evcil hayvan sahiplenirken 1000 kez düşünsün dediğimde, her hayvan insan ya da bebek sevmez ya da kiskanabilir dedigimde genelde bazi anlayissiz insanlar tarafından taslanmistim.
Nedense pek inanmıyor bazı insanlar bu duruma ama onlarında karakteri ve duyguları var.
Ben eve yeni kedi getirdiğimde kendi kedim hiç böyle yapmamıştı benim alanım gibisinden köpeklerde nasıl oluyor bilmiyorum tabi de çok kötüdür ya bariz ceza veriyor. Benim kediminde tuvaleti dışarıda, kapıyı açık bırakmıyorum bir kere baya seslendi bana uyuyordum meğer kapıyı aç diyormuş sonra geldi gözümün önünde yatağıma çişini yaptı.. ilk ve tekti normalde asla yapmaz resmen burnumun ucunda beni cezalandırdı halıya falan değil burnumun ucuna yatağıma yapıp cezalandırdı yani yatağına yapıyorsa kesin cezalandırıyordur
Benim çocuğum yok ama çocuğum öyle bir şey yapsa hiç sanmam kedimin susacağını bazen istediğini yapmadığımda tıs tıs tıslıyor bana, Kediler aşırı bağımsız ve o bizim sahibimiz gibi görüyor kendini zaten onun yattığı yerde ben kıvrılıyorum köşeye ki rahatsız olmasın oda bana bir bakış atıyor hiç istifini bozmuyor:))Köpekler sahiplerine,kediye oranla daha düşkündür ve özellikle bazi ırklar tek bir kişiye daha düşkün olma egilimindedir . Evde 4 kişi varsa mesela 1 tanesine daha cok düşkün olur ve onu sahibi bilir bir de yalniz kalmayı da sevmezler..köpek aşırı ilgi istiyor. Oyun istiyor kucak istiyor gezmek istiyor. Yani bebek gibi
Kedi biraz daha vurdumduymaz ve kendini idare edebilen bir hayvan..kedi o sebeple bebek doğduğunda daha anlayışlı olur mesela bazı bebekler kediyi yerden yere vuruyor minciriyor kedinin sesi çıkmıyor. Köpek biraz daha kendini evin cocugu sanıyor
Eğer öyleyse doğru mu konu sahibi hayvana şiddetDogum sonrası kv ve misafirlerin köpege kötü davrandigini söylemiştiniz
Hatta yanlış hatirlamiyorsam vurduklarini söylediniz
Köpek ne yapsın haklı hayvancagız :/
Yavru kedi aslında öyle şey yapmaz ve karşısındakinin bebek olduğunu anlar.Yavrular çok kuduruk olur oyun oynaması öyledir benim de kedilerim varBir ay önce yavru kedi sahiplendik bizde
Ama 3 yaşındaki kızımı hiç sevmiyor kedimiz sürekli onun üzerine atlamak istiyor
Bazı hayvanlar çocuk sevmiyor galiba
Öncelikle kısırlaştırdınız mı? Köpekler kediler gibi değil yapıverir ortalığa. Her gün dışarı çıkması gerek o hayvanın ihtiyacını görmesi için belki yetersiz geliyordur onun için söyledim. Birde kediler genelde ceza vermek için bunu yapıyor. Köpeklerde öyle olabilir size ceza veriyor olabilir. Dışarı çıkarmadığınız için oynamadığınız için istediği bir şeyi yapmadığınız için ne bileyim alıştığı bir şeyi bebek gelince kesmiş olabilirsiniz. Kısaca dışarı yeteri kadar çıkarılıyor hala yapıyorsa sizi cezalandırıyor
Onu nasıl becermiş. Acaba bobreklerinde bisey mi var kız. Yemesi içmesi nasil?
Hayvanın psikolojisini bozmuş senin kaynana bence baksana dayak atmışlar tam şikayet edilecek kadın saten kendi kaynanamla görüşmüyorum hıncımı bütün kaynanalardan çıkarasım varNormalde gunde 3 defa çişini yapan bir kopek.. bugun 20 saydim... hepside koku birakma çişi
Ay yazik ya. Baya hırslı. Cocugu gidip yalıyor kokluyor muNormalde gunde 3 defa çişini yapan bir kopek.. bugun 20 saydim... hepside koku birakma çişi
Eğer öyleyse doğru mu konu sahibi hayvana şiddet
Evet kedi bide kendini evin sahibi zannederBenim çocuğum yok ama çocuğum öyle bir şey yapsa hiç sanmam kedimin susacağını bazen istediğini yapmadığımda tıs tıs tıslıyor bana, Kediler aşırı bağımsız ve o bizim sahibimiz gibi görüyor kendini zaten onun yattığı yerde ben kıvrılıyorum köşeye ki rahatsız olmasın oda bana bir bakış atıyor hiç istifini bozmuyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?