Çok güzel şekilde kilit kelimeyi bulmuşsunuz "saygı"
Kv niz birine dese ki böyle böyle yaptım bu bilinçte olmayan kim olsa "ay sen düşünmüş hazırlamışsın,nankör"bile der,
Aklıbaşında görgü adap sahibi,karşısındakinin varlığına kişiliğine hayatına saygı duyan biri ise sizinle aynı tepkiyi verir
Şimdiden varlığınızı kararlarınızı evinize ve kuracağınız aileye olan hâkimiyetinize saygı duyup sınır çizmesi gerek
Böyle şeylerin okunan okul ile kültür ile hiç alâkası yok,görgü parayla diplomayla gelen bişey değil ,en cahili bile çocukların evi bi soralım geline der
Böyle yangına körükle gitmek için yazmıyorum sonrası yani tüm hayatınız için en başından sınırları çizerseniz kalp kırmadan sonra rahat ederseniz diye yazıyorum.
Sakin olun gülümseyerek halletmeye çalışın herşeyi ,yani bundan kastım söyleyeceğiniz en sert şeyi bile yumuşak bi ses tonuyla gülümseyerek ve kv nizin yüzüne bakarak söyleyin,
Telefonda veya nişanlınızı başkalarını araya koyarak mesaj iletmeyin ,
Bunları size kv si ile hiç sorun yaşamayan (buna ortam hazırlamayan)biri olarak söylüyorum
Hayat sizin her şeyi okuyup dinleyip size en uygun gelenini uygulayın elbette
Tek önemli olan huzurunuz ve kv niz ile de bir ömür uzun bi yolculuğunuz var o nedenle gerilirseniz tek zarar gören siz olursunuz
İnternetten bu konuda benzer sorunlar için psikologların evlilik danışmanlarının (tabi vizyon sahibi olanlarının,yobazların değil :))tavsiyeleri de olabilir onları da okursanız burada bizlerin yazdığından daha profesyonel çözümler bulabilirsiniz belki,
Her gününüz huzur içinde ilk günkü heyecanla geçsin evliliğinizde