En tehlikeli durumlardan biridir;
Anormalin alıştıkça normal kabul edilmesi normal kabul edildikçe de daha çok bu tavıra alışılması...
Alışıldıkça genelleşmesi ve genelleşince de azınlıkta anormal olarak kalanın siz olması...
İkili ilişkilerde de ,siyasette de,iş hayatında da..
Diğer konularınıza bakmadım bile,
Bu tavır ,kv nizin ilişkinizdeki baskın karakter olma çabasını anlamama yetti zaten,
Bu kv niz kötü demek değil sadece yanlış bildiği bi doğrusu var demek
Ben çok sakin olumlu şekilde çözümcül yaklaşan bi karakter olma çabasındayım hep,
Ama burda anlaşılmayan şu;
Sorun perde takılmış halı serilmiş ne var mış değil bu başka bi eylem de olabilirdi sorun eylem değil ,düşünce tarzı
Sorun kendi evi gibi hadsizce saygısızca domine ederek davranılması
Ben annemizle(kv)altlı üstlü oturuyorum
Bu ev tadilata girdi evlenmeden önce sonrasında da eşyalar seçildi geldi ..
Bu süreçte kv sadece fikir beyanında bulundu o da çok nadiren
Çünkü başka şehirde olmam gerekliydi o dönemde ve ona rağmen telefonla herşeyi organize ettim
Burası benim evim yere saç teli düşecekse bile ben istersem düşer tavrımı hiç kalp kırmadan yansıttım ve herşeyle önce uzaktan sonra bizzat ilgilendim
Hangi taraf baskın ise o yönetir diye birşey yok işyeri değil hayat kuruyorsunuz ve kuracağınız hayattaki karar mercii olan tek dişi de sizsiniz
Lütfen pasif kalıp kendinizi yemeyin,bu günleri sonradan kötü bi anı olarak hatırlayacak şekilde geçirmeyin
Bu sizin hayatınız sizin eviniz sizin anahtarınız hayatınızı en heyecanlı en güzel günlerinizi mahvetmeyin
Hak verilmez,alınır diye bir söz var siz de verilmesini beklemeyin,alın...