ne kadar sormayabilirdim ki ömür boyu mukeşke sormasaydınız.
çoğumuz bir adamla değil bir öküz ile evliyiz çünkü.
çok kaba bir cevap olmuş,gereksiz bir doğrucu davutluk yapmış eşiniz.
öncelikle geçmiş olsun mevlam şifa versin,açık sözlülük güzel bir şeydir ama eşiniz biraz patavatsızlık yapmış ...Kızlar ben ms hastasıyım 3 yıl oldu teşhis edileli. bu psikolojik de etkiliyor. ms çok bir dert olmadı bana başım dönüyor ve yoruluyorum bazen. neyse. asıl konu eşim. dün sordum ki nisanliyken ms olduğumu bilsen evleniirmiydin benle dedim. Hayır dedi bana direk. pat pat doğruları söyleyen biridir. hak da veriyorum. tmm diyorum. tercih edilmez tabi. ama bunu soran evledigin ms hastası biri ise gönül alıcı olunur değilmi? bence beyaz yalan bile söylenebilir. kırıldım ve konuşmak istemiyorum şu an kendisi ile.
anladı tabi. sormuyor bile neyin var diye. ben dedim konuşalım mı dedim. boşver yine aynı şeyler dedi benim dedim ihtiyacım var konuşmaya dedim. yarın konuşalım dedi. ayrı odalarda oturuyoruz simdi. çok kafam karıştı. ben mi hataliyim kızlar. dışardan bir gözle daha iyi görülür diye siz aklıma geldiniz.
ne kadar sormayabilirdim ki ömür boyu mu
ne kadar sormayabilirdim ki ömür boyu mu
severek evlendik tabi. görücü vs değil. Ama olmadı bişeyler demekki.kırıcı bir cevap olmus..severek evlenmediniz mi ? birileri araci oldu apar topar mi evlendiniz.niyeyse bende boyle bir izlenim olusturdu.cok gecmus olsun allah sifa versin tedavinizi ihmal etmeyin..esinizde hatasini anlar gonlunuzu alir insallh ayip etmis..
zaten öyle dedi o da. belli olmaz ama sormuşum cvp vermiş. yalanmi söyleyeyim diyor. ben biraz hasta değilim psikolojisine girmek istedim galiba. onun bana bilmemki heralde evlenirdim falan diyeceğini düşündüm. birde bu bir fırsat olmalıydı ona. benimle evledigine pişman olmadığını anlatabilirdi en basitinden.Kocanızın ömür boyu turp gibi olacağının garantisi mi varmış sorun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?