Bu açık sozlulukmu simdi resmen patavatsizlik . Bence ayri takilmayin ama yuzde vermeyin pisman olsun.Kızlar ben ms hastasıyım 3 yıl oldu teşhis edileli. bu psikolojik de etkiliyor. ms çok bir dert olmadı bana başım dönüyor ve yoruluyorum bazen. neyse. asıl konu eşim. dün sordum ki nisanliyken ms olduğumu bilsen evleniirmiydin benle dedim. Hayır dedi bana direk. pat pat doğruları söyleyen biridir. hak da veriyorum. tmm diyorum. tercih edilmez tabi. ama bunu soran evledigin ms hastası biri ise gönül alıcı olunur değilmi? bence beyaz yalan bile söylenebilir. kırıldım ve konuşmak istemiyorum şu an kendisi ile.
anladı tabi. sormuyor bile neyin var diye. ben dedim konuşalım mı dedim. boşver yine aynı şeyler dedi benim dedim ihtiyacım var konuşmaya dedim. yarın konuşalım dedi. ayrı odalarda oturuyoruz simdi. çok kafam karıştı. ben mi hataliyim kızlar. dışardan bir gözle daha iyi görülür diye siz aklıma geldiniz.
seker hastalari da kendilerine dikkat etmezlerse ms kadar zarar verbiliyorlar kendilerine... cahillik basa bela. bir tanidigimin dayisi ms hastasi idi kuzeni sinavda basarisiz oldu ms ile bagdastirip aioecek zekalarinda problem var demisti. Allahim bogmamak ocin zor tutmustum kendimi... senin kocanin da enistenin de biraz once anlattigim maldan farki yok iste. dilerim hersey guzel olurBu arada eşimde şeker hastası. ben yinede evlendim. ms bilinmeyen bir hastalık diye korkutuyor. ama çok sorun değil. şükür yani.
Bilseydim evlenmezdim ne demek,oturup bir düşünün lütfenseninle evli olmayı istemiyorum demedi. bilseydim evlenmezdim dedi. Ben sorunca. evlendikten sonra vazgecmezdim dedi.ThankfulNovember
düşününce kötü oluyorum. yazıklar olsun. birgün de ben derim inşallah.Bilseydim evlenmezdim ne demek,oturup bir düşünün lütfen
Kızlar ben ms hastasıyım 3 yıl oldu teşhis edileli. bu psikolojik de etkiliyor. ms çok bir dert olmadı bana başım dönüyor ve yoruluyorum bazen. neyse. asıl konu eşim. dün sordum ki nisanliyken ms olduğumu bilsen evleniirmiydin benle dedim. Hayır dedi bana direk. pat pat doğruları söyleyen biridir. hak da veriyorum. tmm diyorum. tercih edilmez tabi. ama bunu soran evledigin ms hastası biri ise gönül alıcı olunur değilmi? bence beyaz yalan bile söylenebilir. kırıldım ve konuşmak istemiyorum şu an kendisi ile.
anladı tabi. sormuyor bile neyin var diye. ben dedim konuşalım mı dedim. boşver yine aynı şeyler dedi benim dedim ihtiyacım var konuşmaya dedim. yarın konuşalım dedi. ayrı odalarda oturuyoruz simdi. çok kafam karıştı. ben mi hataliyim kızlar. dışardan bir gözle daha iyi görülür diye siz aklıma geldiniz.
Kızlar ben ms hastasıyım 3 yıl oldu teşhis edileli. bu psikolojik de etkiliyor. ms çok bir dert olmadı bana başım dönüyor ve yoruluyorum bazen. neyse. asıl konu eşim. dün sordum ki nisanliyken ms olduğumu bilsen evleniirmiydin benle dedim. Hayır dedi bana direk. pat pat doğruları söyleyen biridir. hak da veriyorum. tmm diyorum. tercih edilmez tabi. ama bunu soran evledigin ms hastası biri ise gönül alıcı olunur değilmi? bence beyaz yalan bile söylenebilir. kırıldım ve konuşmak istemiyorum şu an kendisi ile.
kendinize göre haklısınız. ama ben heerseyimi her kafama takilani paylaşmak için evlendim. böyle saklı gizli merak ederek mutlu olunurmu
Canım benim başım dönünce kulaktan şüphelendiler hep. Aylar sonra yorgunluktan dolayı dr a gittim nöroloji görsün dedi. nörolojik da bir mr alalım görelim deyince girdim işte. o mr da ms dediler. bence çok insanda vardır. farkında değillerdir. kaç kişi beyin mr ına girerki. ama ms korkulacak bişey değil. ismini duyunca korkuyor herkes bilmedikleri için. merak etme yani. belkide sende yok öyle bişey. D DondurmalipastaÖncrlikle geçmiş olsun, eşiniz kırıcı davranmış üzldüm adınıza. Ms teşhisi neye göre hangi tahlillerle konuldu ve sizde belirtileri nelerdi bilgi verebilir misiniz rica etsem? Benimde bir süre başım çok döndü doktorlar ms den şüphelendi o yüzden bilgi almak istedim.
Geçmiş olsun...
Bizler de öküz olduklarını söyleselerdi evlenmeyi tercih etmezdik misal.
Canım benim başım dönünce kulaktan şüphelendiler hep. Aylar sonra yorgunluktan dolayı dr a gittim nöroloji görsün dedi. nörolojik da bir mr alalım görelim deyince girdim işte. o mr da ms dediler. bence çok insanda vardır. farkında değillerdir. kaç kişi beyin mr ına girerki. ama ms korkulacak bişey değil. ismini duyunca korkuyor herkes bilmedikleri için. merak etme yani. belkide sende yok öyle bişey. D Dondurmalipasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?