Ben sanırım hastayım

Canım sana moral olur mu bilmem ama bende Ms'im ve seni çok iyi anlıyorum. Bekarım evlendiğim kişi böyle deseydi kırılırdım elbet. Ms de her zaman en önemli şey moral sen onun varlığı ile var degilsin. Ms sana hayatta en önemli şeyin sen olduğunu hatırlatan bir hastalık. Hiç moralinizi bozmayın keyfinize bakın üstünde durmayın çünkü bu duruma üzülmek sizde bi atağı tetiklerse o kortizon alma sürecinin ne kadar yıpratıcı oldugunu biliyorsunuzdur. O yüzden boşverr de bende seni almazdım zaten diye geç

Bu açık sozlulukmu simdi resmen patavatsizlik . Bence ayri takilmayin ama yuzde vermeyin pisman olsun.

Bu arada eşimde şeker hastası. ben yinede evlendim. ms bilinmeyen bir hastalık diye korkutuyor. ama çok sorun değil. şükür yani.
seker hastalari da kendilerine dikkat etmezlerse ms kadar zarar verbiliyorlar kendilerine... cahillik basa bela. bir tanidigimin dayisi ms hastasi idi kuzeni sinavda basarisiz oldu ms ile bagdastirip aioecek zekalarinda problem var demisti. Allahim bogmamak ocin zor tutmustum kendimi... senin kocanin da enistenin de biraz once anlattigim maldan farki yok iste. dilerim hersey guzel olur

Ben bu insanları da anlamıyorum ya. Nikah memuru hastalıkta ve sağlıkta derken acaba bunlar bizim regli olduğumuzda karın ağrımızda mı yanımızda olmaya söz veriyolar

Öncrlikle geçmiş olsun, eşiniz kırıcı davranmış üzldüm adınıza. Ms teşhisi neye göre hangi tahlillerle konuldu ve sizde belirtileri nelerdi bilgi verebilir misiniz rica etsem? Benimde bir süre başım çok döndü doktorlar ms den şüphelendi o yüzden bilgi almak istedim.

Hasta insana söylencek laf mi bu? Haklısınız kirilmanizdà.. sizde onun bir eksiğini bulup onun yüzüne güzelce vurun.onunda canı acisin..yaşasın can acısını o zaman sizi anlar.. üzülmeyin sizde..maalesef insanoğlu böyle..geçmiş olsun bu arada..

Allah şifalar versin. Zor olmalı mutlaka ama üstesinden gelebilirsiniz. Hayat tüm güzellikleri ile devam ediyor.

Konunuzu okuyunca aklıma MS hastalığını içeren bir İran filmi geldi aklıma.

Eşinizle birlikte oturup izlemek iyi bir fikir olabilir.

"Altın ve Bakır"

Filmde MS hastası kadının eşiyle çok güzel muhabbeti işleniyor.

Tek başınıza izlemeyin. Eşinizle birlikte izleyin.

Kendinize dersler çıkarabilirsiniz. Özellikle ilişkinize dair. Ama en çok da kendi hayatınıza bakışınıza dair.

Cevabını kaldıramayacağın soruları neden soruyorsun ki? Ayrıca sana "evet ne olursa olsun seninle evlenirdim" dese bunun samimi olduğunun ya da olmadığının şüphesini duymayacak mıydın bu defa?
Yani içinde olmadığı, o an yaşamadığı bir durum hakkında soru sorup cevaptan rahatsız olmak o kadar sunii sorunlar peşinde koşmak gibi geliyorki bana.
Resmen rahat batıyor, biraz kavga edelim diye uğraşılmış gibi. Adam şimdi hayır demiş, belki o durumda kalsa hiç öyle bir fikri olmayacak seni asla bırakmayacak.. İhtimaller üzerinden konuşup, ihtimaller üzerinden kırgınlık yaşamayacak kadar kısa hayat.

Geçmiş olsun..

kendinize göre haklısınız. ama ben heerseyimi her kafama takilani paylaşmak için evlendim. böyle saklı gizli merak ederek mutlu olunurmu

olunur

öz ailesinden bile yeri geliyor insan birşey demiyor
eşiniz ki sizi her halinizle kabullenme zorunluluğu olmyan birey
tabikide gizliniz saklınız özeliniz olacak

Canım benim başım dönünce kulaktan şüphelendiler hep. Aylar sonra yorgunluktan dolayı dr a gittim nöroloji görsün dedi. nörolojik da bir mr alalım görelim deyince girdim işte. o mr da ms dediler. bence çok insanda vardır. farkında değillerdir. kaç kişi beyin mr ına girerki. ama ms korkulacak bişey değil. ismini duyunca korkuyor herkes bilmedikleri için. merak etme yani. belkide sende yok öyle bişey. D Dondurmalipasta

Geçmiş olsun öncelikle.
Erkeklerin çoğu sizin eşiniz gibi, kadinlar kadar merhametli olamıyorlar ne yazık ki.
Üzülmeyin.

Bende ms şüphesi ile detaylı mr a girdim auralı migren çıktı...

Eşin çok patavatsızmış bu arada

Teknoloji her geçen gün gelişiyor. Daha çok yeni İngilterede ms hastalığını tedavi etmeyi başarabilen bir cihaz geliştirildi.henüz kullanım aşamasında değil ama eminim yakında başlarlar. Hiç ameliyat bile olmadan mr makinesi gibi bir makinenin içinde beyine ses dalgaları gönderen ve o şekilde tedavi eden bir cihaz.
Bir çok hastalığın tedavisi mümkün artık ama vicdansizligin ve kabaligin tedavisi pek yok gibi.
Eşiniz çok ayıp etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…