Ben sanırım hastayım

severek evlendik tabi. görücü vs değil. Ama olmadı bişeyler demekki.
kendinin bi garantisi var mıymış acaba . ömür boyu sağlıklı bi yaşam süreceğinden falan.
. bazen doğrucu davut olmak övünülecek bi şey olmuyor. doğrucu olmak patavatsız olmak demek değil. yanlış yapmış eşiniz . tavrı çok üzücü.

Çok ayıp etmiş. İnsan utanır. Ona bir şey olsa sen bakıcaksın böylede denir mi ?

hayatım psikolojik destek için eşimden destek istemiş olabilirim. bana destek olur diye düşündüm demekki. şimdi de hiç bir şey olmamış gibi mi davranayim bilemedim. Bu kadar mı kolaylaştırmalıyım işini?

badoslamadan hayır deyince kötü olmuşsunuzdur.

tam tersini düşünün. o ms olsaydı siz evlenir miydiniz ?
ya eşiniz açık sözlülükten ziyade acımasız geldi bana
Ben çok asiktim ms falan dinlemez evlenirdim. o katı bir adam. aşık falan olmaz bile. olamaz.

Bu durumda keşke sen değil de eşin hasta olsaymış diyesim geldi. Düşmez kalkmaz bi Allah, yarın öbür gün eşinin hastalanmayacağının garantisi mi var. Duble öküz bi koca daha.

Allah şifa versin sana.

evlendikten sonra başkaymış. evlenirken bilse evlenmezmiş. üstüne basa basa söylüyor.

Sabır sabır sabır..
Nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum ama soğuk davransanız konuşalım mı demeseydiniz daha iyi olurdu. Ama gerçekten çok kırıcı davranışı. Soğuk davranın ya bırakın çok baskıcı değilse korkmuyosanız. Yapmayın yemeğini yıkamayın çamaşırlarını zaten ayrı yatıyormuşsunuz bırakın yattığı yer b.k götürsün.

peki sonuçta ne yapmalıyım. her zamanki gibi hiçbişey yokmuş olmamış gibi mi davranmaliyim??

zaten öyle yapıyorum şu an. ama benim duzelmemi bekleyecek yine. konuşmayı sevmiyor sorunları. ben de hep konuşarak halletmeye yanayım

Bence soru çıok gereksiz. Evet daha kibar olabilirdi ama en azından doğru konuşuyor yalan atmıyor.

Acaba hastalıktan dolayı kendinizi naza falan mı çekiyorsunuz aşırı? Bu durumdan falan mı bunaldı, konuşmak istememesi bıkkınlıktan mı?

Yine de gereksiz kalp kırmış ama. Bence bir süre üstelemeyin konuyu da açmayın zaten sizi düşünüyorsa kendisi gelir konuşmaya, gönlünüzü almaya çalışır.

Ben hiç hastalıktan bahsetmemki. ben bile unuturum çoğu zaman. naz yapmam yani.

hastalıkta sağlıkta...

eşin yarın ne olacağını bilemez büyük konuşmasın. hepimiz hastalık adayıyız hepimiz engelli adayıyız böyle büyük konuşanlara sinir oluyorum.

bi gün gitsin hastaneyi dolansınlar insanlar nelerle uğraşıyor.

kendi de öyle biri değildir aslında ama biraz gönül alıcı olmalıydı. çok katı çok. tarzından tavrindan asla vazgeçmiyor ( ama bu de

daha önceden de sormuş veya ima etmiş miydiniz
eşiniz yine aynı şeyler demiş ya ondan dedim

eğer değilse
hödük!!

Erkekler zordan hep kaciyorlar erkek-kadın ayrımını cogu zaman hic yapmam ama bu konuda cogunlukta gördüğüm böyle.Bizim kadar fedakar degil bence cogu.İlk önce eşinize ms hastaliginin kontrol edilebilir bir hastalik oldugunu hatta tedaviyi düzenli olursaniz kendini hic hissetirmeyecegini anlatin.Ms gayette tedavisi olan bir hastalik kimsede önyargi oluşturmamali.İnsanlar yeni yeni ismini öğrendiği icin önyargılılar ama cogu ms hastasi gayette kendini hastalik kendini hic hissettirmeden yasiyor.Ki hani baska bir hastalik dahi olsa evlilik demek beraberlik demek iyi günde kötü günde beraber olmak demek.Bunun için söz verilir zaten.Ben sordugunuz sorunun cevabını kaldıramacayagınız bir soru olarak düşünmüyorum gayette mantikli sorulmasi gerekebilecek bir soru.Bence eşinize gerekli tavri koyun bir süre,bazı seylerin ne demek oldugunun farkina varsin ne malum onun da ileride bi hastaligi olmayacagi siz de onu bırakin o zaman bu kadar da basit degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…