kendinin bi garantisi var mıymış acaba . ömür boyu sağlıklı bi yaşam süreceğinden falan.severek evlendik tabi. görücü vs değil. Ama olmadı bişeyler demekki.
Kızlar ben ms hastasıyım 3 yıl oldu teşhis edileli. bu psikolojik de etkiliyor. ms çok bir dert olmadı bana başım dönüyor ve yoruluyorum bazen. neyse. asıl konu eşim. dün sordum ki nisanliyken ms olduğumu bilsen evleniirmiydin benle dedim. Hayır dedi bana direk. pat pat doğruları söyleyen biridir. hak da veriyorum. tmm diyorum. tercih edilmez tabi. ama bunu soran evledigin ms hastası biri ise gönül alıcı olunur değilmi? bence beyaz yalan bile söylenebilir. kırıldım ve konuşmak istemiyorum şu an kendisi ile.
anladı tabi. sormuyor bile neyin var diye. ben dedim konuşalım mı dedim. boşver yine aynı şeyler dedi benim dedim ihtiyacım var konuşmaya dedim. yarın konuşalım dedi. ayrı odalarda oturuyoruz simdi. çok kafam karıştı. ben mi hataliyim kızlar. dışardan bir gözle daha iyi görülür diye siz aklıma geldiniz.
hayatım psikolojik destek için eşimden destek istemiş olabilirim. bana destek olur diye düşündüm demekki. şimdi de hiç bir şey olmamış gibi mi davranayim bilemedim. Bu kadar mı kolaylaştırmalıyım işini?Evet
Ama siz bu cevabı alacağınızı biliyormuşsunuz bence
Yani olur mu aşkım seninle her şartla evlenirdim der belki diye sormuşsun o da dememiş
Olmamış şeyleri sormayın mevcut durumdan memnun değilse eşiniz çözüm arasın ama şöyle olsa böyle olsa ne yapardın soruları sadece ilişkiyi yıpratmaya yarar
evlendikten sonra başkaymış. evlenirken bilse evlenmezmiş. üstüne basa basa söylüyor.Çok ayıp etmiş. İnsan utanır. Ona bir şey olsa sen bakıcaksın böylede denir mi ?
Ben çok asiktim ms falan dinlemez evlenirdim. o katı bir adam. aşık falan olmaz bile. olamaz.badoslamadan hayır deyince kötü olmuşsunuzdur.
tam tersini düşünün. o ms olsaydı siz evlenir miydiniz ?
ya eşiniz açık sözlülükten ziyade acımasız geldi bana
evlendikten sonra başkaymış. evlenirken bilse evlenmezmiş. üstüne basa basa söylüyor.
peki sonuçta ne yapmalıyım. her zamanki gibi hiçbişey yokmuş olmamış gibi mi davranmaliyim??Bu durumda keşke sen değil de eşin hasta olsaymış diyesim geldi. Düşmez kalkmaz bi Allah, yarın öbür gün eşinin hastalanmayacağının garantisi mi var. Duble öküz bi koca daha.
Allah şifa versin sana.
zaten öyle yapıyorum şu an. ama benim duzelmemi bekleyecek yine. konuşmayı sevmiyor sorunları. ben de hep konuşarak halletmeye yanayımSabır sabır sabır..
Nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum ama soğuk davransanız konuşalım mı demeseydiniz daha iyi olurdu. Ama gerçekten çok kırıcı davranışı. Soğuk davranın ya bırakın çok baskıcı değilse korkmuyosanız. Yapmayın yemeğini yıkamayın çamaşırlarını zaten ayrı yatıyormuşsunuz bırakın yattığı yer b.k götürsün.
duruşu hayat görüşü böyle. Ailesi de aynı böyle.Bu özgüveninin kaynağını merak ettim!
Ben hiç hastalıktan bahsetmemki. ben bile unuturum çoğu zaman. naz yapmam yani.Bence soru çıok gereksiz. Evet daha kibar olabilirdi ama en azından doğru konuşuyor yalan atmıyor.
Acaba hastalıktan dolayı kendinizi naza falan mı çekiyorsunuz aşırı? Bu durumdan falan mı bunaldı, konuşmak istememesi bıkkınlıktan mı?
Yine de gereksiz kalp kırmış ama. Bence bir süre üstelemeyin konuyu da açmayın zaten sizi düşünüyorsa kendisi gelir konuşmaya, gönlünüzü almaya çalışır.
kendi de öyle biri değildir aslında ama biraz gönül alıcı olmalıydı. çok katı çok. tarzından tavrindan asla vazgeçmiyorhastalıkta sağlıkta...
eşin yarın ne olacağını bilemez büyük konuşmasın. hepimiz hastalık adayıyız hepimiz engelli adayıyız böyle büyük konuşanlara sinir oluyorum.
bi gün gitsin hastaneyi dolansınlar insanlar nelerle uğraşıyor.
o zaman ne kadar ruhsuz düşüncesiz ya eşinizBen hiç hastalıktan bahsetmemki. ben bile unuturum çoğu zaman. naz yapmam yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?