- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Kızsan küssen trip atsan ne fayda. Senin ki bundan anlamaz. O yüzden üstünde durma, psikolojini de bozma.peki sonuçta ne yapmalıyım. her zamanki gibi hiçbişey yokmuş olmamış gibi mi davranmaliyim??
Bu arada eşimde şeker hastası. ben yinede evlendim. ms bilinmeyen bir hastalık diye korkutuyor. ama çok sorun değil. şükür yani.en yakinim ms hastasi. zorlu bir rahatsizlik ne zaman nereden ben geliyorum diyecek bilemiyorsun. o bu nedenle evlenmek bile istemiyor. uzuluyorum. teshis koyildugundan beri daha farkli biri hatta. Sert uzak acimasiz oldu. Allah yardimcin olsun. kocan bir okuz.
yol arkadasimsin diye bir site var sana bazi konularda yardimci olabilir. Esine akil ve vicdan sagligi diliyorum.
ama nukhet duru ornegi var ms i yenen yine de inancli ol. yasam kalitene dikkat edersen bir omur tek bir atak gecirmeden devam edebilursin.hayatinda. seker hastaligi gibi birazda cok gecmis olsun
Çok teşekkür ederim. Ben 6 atak geçirdim bu zamana kadar. Tek bir atağım kalıcı. O da ilk atağımdı zaten sol gözümde görmem %50. Onun haricinde bir sıkıntım yok. Maalesef Cerrahpaşada bile ms ten dolayı tekerlekli sandalyede olan insanları gördükçe insan kötü hissediyor ben de mi böyle olacağım diye. Bu yüzden belki de kendini kötü hissediyor olabilir. Siz ona her daim yanında olduğunuzu gösterin. Elbet zamanla ördüğü duvar da aşılır diye düşünüyorum. Çünkü kesinlikle tek başına mücadele edilebilecek bir hastalık değil. 1 ay içerisinde yeni bir ilaca başlıcam ve yan etkilerinde pml ihtimali var. Çok düşük de olsa. Buna rağmen korkudan 2 gece uyuyamadım. İnsanı çok farklı etkiliyor bu hastalık.
kendinize göre haklısınız. ama ben heerseyimi her kafama takilani paylaşmak için evlendim. böyle saklı gizli merak ederek mutlu olunurmuevet ömür boyu
cevabında iyi de olsa size katkısı olmayacak soruları sormayın ömür boyu
cevabı kötü olmuş ama sorduğunuza göre buna hazırlıklı olmalıydınız
sonuçta evlisiniz bence artık olan olmuş önünüze bakın
Bu arada eşimde şeker hastası. ben yinede evlendim. ms bilinmeyen bir hastalık diye korkutuyor. ama çok sorun değil. şükür yani.
Ben de zaten kendimi kusurlu falan saymıyorum ki. onun bu evlenmezdim kelimesi diyorum. demekki pişman olduğuna kadar gider bu iş. bide kadın gibi konuşmak istemiyor falan. duvar var karşımda.canım bu onun sebebi değil senin sebebin olmalı asla ama asla kendini bu durumdan dolayı kusurlu sayma. ona hak verme, dik dur, ben sana muhtaç değilim i göster diye ben öyle söyledim. yoksa bence boşanmak için asla bir sebep değil.
Canımcım benim annemde yokBen olsam ben de sorardım. Ama muhtemelen bu cevaptan sonra anneciğimin evine giderdim.
Eşiniz hayvanın teki.
Canımcım benim annemde yokBen olsam ben de sorardım. Ama muhtemelen bu cevaptan sonra anneciğimin evine giderdim.
Eşiniz hayvanın teki.
Canımcım benim annemde yok
Bu arada eşimde şeker hastası. ben yinede evlendim. ms bilinmeyen bir hastalık diye korkutuyor. ama çok sorun değil. şükür yani.
Benim bi arkadaşım epilepsi hastasıydı.gorucu usulü evlendi.esiyle ilk konuştuklarında ben hastay im evlenem diyince eşi yarın annemler gün kesmeye gelsinler demiş.hamileligi falan çok zor oldu.ama şimdi iyileşti ve eşine aşırı sevgi besliyor.altini bile alırım diyor.bazi insanlar ne kadar mükemmel bazıları ne kadar okuz
Canım kendini şöyle rahatlatiyor kendisini; evlenmeden önce öğrenseymis evlenmezmiş. evlenince geri döncez mis ama.Merhamet bir insanda bulunmasi gereken en onemli ozellik bence, hele evlenecegimiz kisi de. Bugun saglikliyiz ama yarin ne olacagimizin garantisi yok, ama bir cok insan oyle kendinden emin, ve oyle merhametsiz ki, sanki gelecekten haberleri var da oyle yasiyor gibiler. Lutfen uzmeyin kendinizi, kendinize dikkat edin ama, ondan da bir sey beklemeyin. Tedavinizi olursaniz sadece bir atakla bu hastaligi gecirebilirsiniz.Uzmeyin kendinizi hic bir sey icin.
seninle evli olmayı istemiyorum demedi. bilseydim evlenmezdim dedi. Ben sorunca. evlendikten sonra vazgecmezdim dedi.İYi de bu ne demek,seninle evli olmayı istemiyorum demek.Sormamış bile neyin var diye hatta sonra konuşalım diyip geçiştirmiş.Böyle bir insanla evli olmayı kaldıramazdım sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?