Ben sanırım hastayım

Insanlar nasil bu kadar acimasiz olabiliyor ben anlamiyorum. Dusmez kalkmaz bir Allah demisler.

Bu arada eşimde şeker hastası. ben yinede evlendim. ms bilinmeyen bir hastalık diye korkutuyor. ama çok sorun değil. şükür yani.

Çoook gecmis olsun...

kendinize göre haklısınız. ama ben heerseyimi her kafama takilani paylaşmak için evlendim. böyle saklı gizli merak ederek mutlu olunurmu

Bu arada eşimde şeker hastası. ben yinede evlendim. ms bilinmeyen bir hastalık diye korkutuyor. ama çok sorun değil. şükür yani.

Geçmiş olsun, eşinizin söyledikleri çok ayıp gerçekten, hastalıkta sağlıkta insanlar için, felç olmayacağımızın, kaza geçirip engelli olmayacağımızın dermansız dertlere düşmeyeceğimizin garantisi yok, eşinizin de böyle bir garantisi yok, hayatla imza atıp sözleşme yapmadı herhalde.

MS tedavinizi aksatmadığınız sürece sorun yaşatan bir hastalık değil, doktorun dediklerini yapıyorsanız ataklarınızda olmuyordur.
Siteden çok sevdiğim bir arkadaşım ms, yine dışarıdan tanıdığım iyi bir arkadaşım ms, ikisi de evliler, eşlerinin ms'i sorun yaptığını da zannetmiyorum.

Ben de zaten kendimi kusurlu falan saymıyorum ki. onun bu evlenmezdim kelimesi diyorum. demekki pişman olduğuna kadar gider bu iş. bide kadın gibi konuşmak istemiyor falan. duvar var karşımda.

Ben de ms hastasıyım halinizden anlıyorum. Ancak siz de çok iyi biliyorsunuzdur psikolojimizin iyi olması çok önemli. Düşünüp kendinizi üzmeyin lütfen. Ben hasta olduğumu öğrendiğimden beri takmamaya çalışıyorum çoğu şeyi. Mutlu olmaya bakın. Her şey çok daha güzel olacak emin olun.
Kocanız hakkında bir şey söylemek istemiyorum Allaha havale ediyorum. Ona inat siz yüzünüzde koca bir gülümseme ile yaşamaya devam edin. Sevgilerle.

Ankilozan spondilit hastasıyım. Orta yaşlarında büyük ihtimal kamburum çıkmış olucak. Şimdiden yamuldum. Ayrıca çocuk yapamıyorum. Sürekli yorgunum ağrılarım var hastayım. Evliyim de. Bazen ben de vurdumduymaz oldığunu hissediyorum adamın. Ağrılarımı paylaşamıyorum. Ben üzülüyorum sıkılıyorum. O hep sallamıyo modunda. Ama şu lafı demez ya

Benim bi arkadaşım epilepsi hastasıydı.gorucu usulü evlendi.esiyle ilk konuştuklarında ben hastay im evlenem diyince eşi yarın annemler gün kesmeye gelsinler demiş.hamileligi falan çok zor oldu.ama şimdi iyileşti ve eşine aşırı sevgi besliyor.altini bile alırım diyor.bazi insanlar ne kadar mükemmel bazıları ne kadar okuz

Benim doktorum diyor ki oğullarına tembihliyomuş evleneceğiniz kızların ailelerine bakın şeker hastalığı olmasın. Şu an en tehlikeli hastalık bu diyor hep. Şeker hastaları evlenmesin çocuk yapmasın der sürekli. :)

Sevgi
5 harf 2 hece olmasına bakılmaksızın her hastalığın ilacı .

Mahsun Kırmızıgül ' ün Mucize Filmi de buna en güzel kanıtlardan biri

Ay ne güzelll

Merhamet bir insanda bulunmasi gereken en onemli ozellik bence, hele evlenecegimiz kisi de. Bugun saglikliyiz ama yarin ne olacagimizin garantisi yok, ama bir cok insan oyle kendinden emin, ve oyle merhametsiz ki, sanki gelecekten haberleri var da oyle yasiyor gibiler. Lutfen uzmeyin kendinizi, kendinize dikkat edin ama, ondan da bir sey beklemeyin. Tedavinizi olursaniz sadece bir atakla bu hastaligi gecirebilirsiniz.Uzmeyin kendinizi hic bir sey icin.

İYi de bu ne demek,seninle evli olmayı istemiyorum demek.Sormamış bile neyin var diye hatta sonra konuşalım diyip geçiştirmiş.Böyle bir insanla evli olmayı kaldıramazdım sanırım...

Canım kendini şöyle rahatlatiyor kendisini; evlenmeden önce öğrenseymis evlenmezmiş. evlenince geri döncez mis ama.
sence bu uzulmemem için yeterlimi?

İYi de bu ne demek,seninle evli olmayı istemiyorum demek.Sormamış bile neyin var diye hatta sonra konuşalım diyip geçiştirmiş.Böyle bir insanla evli olmayı kaldıramazdım sanırım...
seninle evli olmayı istemiyorum demedi. bilseydim evlenmezdim dedi. Ben sorunca. evlendikten sonra vazgecmezdim dedi. ThankfulNovember

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…