• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sanırım sevilmiyorum

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba uzun zamandır aklımda olan bir konuydu. Hayatım boyunca artık gerçekten nefret ediliyorum. Bundan eminim. Zor bir çocukluk geçirdim. Gerçekten aşağılanmalar,hakaretler vs. Bunun travmasını baya ağır yaşadım. Koskoca bir güven problemim oldu. Yani en zor zamanımda baya zor bir süreç yaşadım. 10 11 yaşında babamı kaybettim. Neyse baya ağır bir ölüm oldu. Kimsem kalmadı. İşte kimseye güvenmedim. Güvendiğim insanlarda boş çıktı vs. Suçu kimseye atmıyorum. Ne bileyim gerçekten çabalıyorum. Ama yoruldugumu hissediyorum. Annemin kanseri olduğunu öğrendim. Ben bunlara naptım demek istiyorum. İnsanlara bir gram guvenesim kalmadı. Öyle ağır şeyler gördüm ki hani gerçekten baya düştüm kimse olmadı. Bilmiyorum sinirlerim çok bozuluyor. Ben sanırım bir şeyleri cidden beceremiyorum. Kimseye anlatmak istemiyorum. Sonuçta herkesin derdi var. Benim dertlerim kimseyi alakadar etmez. Kendim de tükendim galiba

Yasadiklariniza çok üzüldüm. Çok çok ağır şeyler bunlar. İşiniz var mı, çalışıyor musunuz? Psikolojik danismana gidip terapi almak kendinizi biraz daha iyi hissetmenizi saglar belki. İnsanlarla dertleşmek iyi gelebilir ama doğru insanları bulmak gerçekten çok zor. Terapist en azından derdinizi dinler. Kafanızı bosaltacak şeylere ihtiyacınız var. Eğer ve seylerle uğraşıp hayata baglanmazsaniz depresyona yakalanırsaniz Allah korusun.

Zor şeyler yaşamişsiniz ama inanin hicbirimizin hayati dört dörtlük degil.. İsyan etmek, neden benim basima geldi demek yerine güçlü olmaya calisin. Cevrenizdeki insanlardan yasadiklarinizin acisini cikartmayin. Siz o insanlara guven , sevgi gibi duygular vermelisiniz ki karsiligini alasiniz..

Umarim bundan sonra hersey gonlunuzce olur..

Zor şeyler yaşamişsiniz ama inanin hicbirimizin hayati dört dörtlük degil.. İsyan etmek, neden benim basima geldi demek yerine güçlü olmaya calisin. Cevrenizdeki insanlardan yasadiklarinizin acisini cikartmayin. Siz o insanlara guven , sevgi gibi duygular vermelisiniz ki karsiligini alasiniz..

Umarim bundan sonra hersey gonlunuzce olur..

Gerçekten çok yoruldum. Çabalamaya çalışıyorum. Kimseden çıkartmamaya çalışıyorum. Ama bazen onlar benden çıkartıyor. Geçen sene çok zor bir durumdaydım. Gerçekten hatam olduğunda özür dileyen bit insanım gönül alırım. En yakın dostum ben yanına çok zor bir halde gitmiştim. Bütün gün sevgilisi ile konuştu ben yanında ağladım. İlgilenmedi sevgilisi ile konuştu. Normal zamanda olsa takmam. Bunun gibi bir sürü örnek var. Gidip özür diliyorum. Ama sürekli alttan alman nazik olmam bekleniyor. Ben de bir yerden sorna tükeniyorum. Teşekkür ederim sizin de gönlünüze göre olsun her şey
İsyan etme , imtihan dünyası . Ayrıca psikoloğa git , kitap oku hobi edin kendine

Psikologa gidecek durumum yok şimdilik malum para durumları. Okumaya çalışıyorum. Bir yerden sonra düzenli olmuyor. Zorlamaya çalışırım kendimi. Hobi gerçekten bulamadım bir türlü
Yasadiklariniza çok üzüldüm. Çok çok ağır şeyler bunlar. İşiniz var mı, çalışıyor musunuz? Psikolojik danismana gidip terapi almak kendinizi biraz daha iyi hissetmenizi saglar belki. İnsanlarla dertleşmek iyi gelebilir ama doğru insanları bulmak gerçekten çok zor. Terapist en azından derdinizi dinler. Kafanızı bosaltacak şeylere ihtiyacınız var. Eğer ve seylerle uğraşıp hayata baglanmazsaniz depresyona yakalanırsaniz Allah korusun.

Depresyondan yeni çıktım. Terapiste geçen sene gittim. Bu sene malum para durumları vs. Kafamı bir şeye veremiyorum şahsen. Genel olarak iyiyim. Bazen çok ağır tokezliyorum

Back
X