Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz daha önce konu açmıştım ilişkimin bittiği Konusunda. 1 ayı geçti Ben ona mesaj atmıyorum kendimi tutuyorum. Ama o bana iki güne bir Hergün seni çok seviyorum seni çok özlüyorum diye mesaj atıyor üzgün olduğunu pişman olduğunu söylüyor. Ama hiç bir zaman barısalım o zaman tarzı ne o ne ben bişe diyoruz. Zaten öyle olmasınida ben istemiyorum tekrar başlamayı. o böyle üzgün üzgün mesaj atıp dedikçe ben iyice sinir oluyorum. Sen böyle demiştin bana, sen böyle yapmıştın diyip sayfalarca mesaj atıyorum eski konular açılıyor kıymet bilmedin, yeni birini tak hemen ona değer ver tarzı bi ton şeyler yazıyorum ve kızlar benim günüm resmen mahvoluyor başım ağrıyor. Gerçekten canım çok yanıyor ben emek verdim ben uğraştım onun için ama cidden elinin tersi ile itti beni, o gidecek hayatına birini alacak yarın bi gün ve o kıymetli olacak. Benim emeklerim nerde, ben en çok onunla olmak isterken onunka olamadım. Hayat hep böyle mi? Gerçekten kendimi tutamıyorum onun ne yaptığını bilmek istemiyorum duymak istemiyorum. Sayfalarca kavga tarzı mesajlar yazdım dün gece ve az önce yine. Birde bana dediği laf var ki hazmedemiyorum. "Abde ben senin değerini ayrılınca daha çok anladım." Ben neyim ya ? Bana bunu sana söyleynce ne değişecek bilmiyorum ama kimse senin gibi olmayacak diyor. Ama ben hep nötrüm.. Geçmişle ilgili bana davranışlarıni sayıyorum söylüyorum.. Bana akıl verir misiniz napmam lazım?
Onu görebiliceğim her yerden engelledim. Facebookumu dondurdum, instagram dan takibi bıraktım. Gerçekten bilmiyorum ya inanın dün gece sürekli onu rüyamda görmüşüm sürekli onunla uğraşmışim, başım çok ağrıyor suanEngelle her yerden ! hala seni yokluyor boşver bu tarz karaktersiz herifleri.
Onu görebiliceğim her yerden engelledim. Facebookumu dondurdum, instagram dan takibi bıraktım. Gerçekten bilmiyorum ya inanın dün gece sürekli onu rüyamda görmüşüm sürekli onunla uğraşmışim, başım çok ağrıyor suaninsan soruyo kendi kendine kıymet niye bilmedi diye?
Aldatma olayı derken eski ilişkimi mı okudunuz acaba siz duvarımdaÇok fazla birine değer verirsen senin değerin yok olur. İnsanlara çok değer vermek çok sevmek iyi bir şey diil aslında çünkü zamanla görevin gibi geliyor karşı tarafa. Eminim çok değiştin de demiştir. Ve insanoğlu kaybedince elindekinin değerini biliyor.
Ama bu herif seni aldatmış şimdi boşta kalmış seni yokluyor artık yazıp çizme sonu yok ! Sen ona yazdıkça kustukça adam ha bak beni seviyor yazıyor cevap veriyor naz yapıyor diye bir algı oluşuyor. Ben olsam telden de onu engellerim hatta çok daha radikal bir karar alırım numaramı değiştiririm hemen şimdi ! O zaman eşekten düşmüş karpuza döner
Erken kaybettim derkenCennet uzak değil.. Rabbim yardımcınız olsun. Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.. Bazı şeyleri zorlamamak gerekmiş.. Rabbim hayırlı bir kapı açar İnşAllah.
Daha önceki iliskimde aldatıldım.. cok zor zamanlardı.(şimdikinden daha zor değil.. severek ayrılmanın yanında hicbirseymis.. Ama geçer.. daha iyisi çıkacağı için geçer.. ben daha iyisini buldum ama erken kaybettim..Can sağlığı olsun..
Aldatma olayı derken eski ilişkimi mı okudunuz acaba siz duvarımdaAyrılma nedenimiz karakter çatışmasıydı ve yapamıyorduk sürekli tartışma gürültü birde sürekli benim nerde nasıl davranmam gerektiğini anlatıyordu ki ben üniversite mezunuyum. Gayet nerde nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Sakarlıgım vardır benim ona bile laf uzatıyordu ya kızım söyle yap böyle yap diye.. Hayat arkadaşım olduğunu hissedemiyordum, ben elimden geldiğince yanında oluyordum oda öyle diyor bana beni ihmal etmedin hiç diyor.. Daha bi sürü şeyler ya. Dediğiniz gibi onu mutlu etmek görevim gibi hissediyordum.
Evet haklısınız aynı şeyleri bna da derdi ben sen gibi sevgimi gösteremiyorum diye. Ama gösteriyordu işine geldiğinde. Yani bunlar bana saçma geliyor. Neymiş çok seni seviyorum demicekmişiz çünkü büyüsü bozulurmus daha 7 aylık ilişki ya birde bu. Bazen küser elini eteğini çekerdi benden Ayy aklıma geldikçe sinir oluyorum.Istemiyorsan engelle
5 senelik erkek arkadasimdan ayrilmak istedigimi soyledigimde kiymete bindim aynilarini yapti ben sana sevgimi gosteremedimler cok seviyorumlar senden baskasiyla yapamamlar kendime zarar vericem yasamak istemiyorumlar
Bana demisti ki senelerce sen benim pesimde kostun
Ve iyiki kiymet bilmemis su an cok mutluyum cunku
Engelledim ve kurtuldum cunku icimde ona dair hic bisey kalmamisti
Simdi baska bi iliskim var ve ben bunun devam etmesini cok istiyorum gecmiste yaptigim hatalari cocukluklari yapmamaya calisiyorum
Kırgınlıkları kuslukleri bir kenari birakin.. Hayatta her an herşey olabiliyor.. daha 1 ay önce mutluydum sevdigimle.. ve şimdi vazgeçmek zorunda kaldık.Doyamadım ki ona.. benim bütün yaralarımı sardı.herşeyimi biliyordu.. 10 aylık bir mutluluk yaşadım.. Bu da ölene dek yeter bana.. Gerçek sevendi..
Yeni birini tak hemen ona değer ver tarzı bi ton şeyler yazıyorum. Şu cümleden dolayı öyle bir kanıya vardım biraz önce eski konularına baktım. Bu adam seni senden almış hiç mutlu olmamışsın ki ! Sürekli sorun ve huzursuzluk olmuş... İnsan birini niye sever niye hayatına alır uyumlu olduğu için huzur verdiği için vs.vs. ama bunların hiç birini bu herifte yok . Üstüne sen sevdikçe değer verdikçe ben neymiş be abi havaları ile etrafta boy gösterisi yapmış.
Aslında aklıma çok daha can yakıcı bir şey geldi ; onunla buluş önce güzel güzel sohbet et ye iç gül eğlen günün sonunda de ki ; biliyor musun aslında seni hiç sevmemişim şimdi farkına vardımiyi ki bitti üstümden büyük bir yük kalktı kib. de telini değiştir bir daha görüşme hayat boyu unutmaz seninde için soğur [/QUO gerçekten çok acımasızsınız ya okurken güldüm istemsiz okudunuz demi açtığım son 2 3 konuyu. Adam bana bunları yaşattı işte ya Ay gerçekten uyuz oluyorum bunlari gördüğüm için bitirdim zaten ya çok dengesizdi @gelpisipisipisii
gerçekten çok acımasızsınız ya okurken güldüm istemsizokudunuz demi açtığım son 2 3 konuyu. Adam bana bunları yaşattı işte ya Ay gerçekten uyuz oluyorum bunlari gördüğüm için bitirdim zaten ya çok dengesizdi @gelpisipisipisii
Allah güç kuvvet versin rabbim peygamber sabrı versinKırgınlıkları kuslukleri bir kenari birakin.. Hayatta her an herşey olabiliyor.. daha 1 ay önce mutluydum sevdigimle.. ve şimdi vazgeçmek zorunda kaldık.
Sadece şu süreçte kendimi tutmak istiyorum eski defterleri açsam nolur ki sonuç olarak ayrılmışız artık. Sen böyle yaptın ben böyle yaptım diyerek elime birsey geçmiyorOkudum böyle adamlara böyle davranacaksınonlar yaparken iyi biz yaparken kötü ohh sefam olsun
Sadece şu süreçte kendimi tutmak istiyorum eski defterleri açsam nolur ki sonuç olarak ayrılmışız artık. Sen böyle yaptın ben böyle yaptım diyerek elime birsey geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?