- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
Ay defolsunnnnnnKendi eviymis ben gitmezsem o gidecekmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay defolsunnnnnnKendi eviymis ben gitmezsem o gidecekmiş
Bencede gitmesin nasılsa sürekli annesindeAsla evden gitmeyin kendinizi de babanizin evine biraktirmayin suclu olan kimse ayrilmak isteyen kimse o defolsun gitsin bence beyefendiye bak anasina duskun erkek evlenmesin efendim aradaki farki niye anlamiyor cogu erkek kimse annesinden gecsin demiyo ikisine de saygi duysun ne var yani bunda bu kadar zor mu yorgun diyemezmiydi annesine zaten calisiyo diyemezmiydi ama nerde bosuna dememisler tatli dil yilani deliginden cikarir diye yazik olmuş malesef cok bis seyler yine de annesine birsey derken cümlelerini secerek konuş belli ki kocan olacak sahis konusmalari saptiriyor
Ailesinin yanında sizi istemedigini soylemis ve siz hala duruyosunuz o evde kusura bakmayın ama bu şartlar altında o evde kaldiginiz sürece hicbirzaman saygı gormeyeceksiniz ne ailesi tarafindan nede eşiniz olacak adam tarafindan her canı sıkıldığında sizi istemicek ve siz kalmaya devam edeceksiniz şiddet var diyosunuz hala ayrilmaktan korkuyosunuz yazık ya ne olur bu kadar gurursuz olmayın dünyada erkek kıtlığı yok sizi sevmeyen saygı duymayan ailesine köle etmeye calisan bı insanla hala evliliği kurtarma yolundasinizya asıl siz narsist davraniyosunuz kendinize karşı farkindamisinizYasadiklarimi bilenler bilir. 3 yil flörtten sonra 8 aydir evliyiz hep problem oldu ilk gunden siddet olunca o bana sonra iyi olsa dahi ben ona ailesine uzak duruyordum cunku unutamiyordum. 3 gun once annemle konustuk annem kocana iyi davran dedi herseye ragmen. Iyi davranmaya karar vermistim ama o yine bana zoraki bisey yapmaya calisti.Dün sabah öpe koklaya evden ciktik ne olduysa aksam oldu. Kocamin kardesi gecen hafta fitik ameliyati olmustu.ondan sonra 4 kez evlerine gittim cikolatami aldim misafirlerine hizmet ettim. Ben calisan biriyim tatil diye son 2 gun ailemle gezdim. Ve dun annesigil neden gelmiyorsunuz misafirler geliyor sizi soruyorlar yoksunuz demiş. Ve bu geldi yarin annemin misafiri var oraya git dedi. Bende annen 8 aydir birkez beni arayip cagirmadi ben gitmiyorum dedim kavga kiyamet basladi.
Dedim insanlik hicmi yok aramiyor. Dedi sen anneme insan degil diyorsun demek. Dedim annen bana misafirlerin yaninda laf carpti bu olgunluk mu. Dedi demek annem olgun degil. Ve olan oldu.
Baktim esyalarimi doķtu git bu evden al sana altinlarida. Senden kadin olmaz vs.
Dün gece eve gelmedi baktim annesi aradi ( bugune kadar aramayan insan) gel oturalim dedi. Kocanda burda. Dedim gelebilirsem gelirim. Dedi hayırdır biseymi var olanları anlattim. Dedim siz birgun beni aramadiniz ben defalarca size dedim onunla haber yollamayin. Dedi ben haber yollamadim. Ya bir kere kahve icmeye dahi gelmediniz.bu acti agzini. Sen bana anne bile demiyorsun oyle bir b*k bile agzindan cikmiyor. Bunu diyince bende sarteller atti. Saygımı bozmak istemiyorum lutfen terbiyesiz konusmayin dedim kapattim. Sonra herkes bize geldi.derdiniz nedir falan annesi bir hararetle konusuyor. Kocam olcak adam geldi. Diyor anne bunu götürün istemiyorum bundan hicbisey olmaz bu şeytan. Annesi bana laf soktuğunu kabul etti.dedim bak yalan soylemiyorum. Dedi iyi yapmis annem yapar.
Babasinin annesinin yaninda bir mal esya gibi goturun yoksa bu evden ben gidecem diyor. Ailesine dedim eger ailecek fikriniz ortak ise arayin ailemi gotursunler beni. Dediler yarin babanla konusuruz. Babasi zorla evde tutturdu ayri yattik.
Evleneli haftanın en az 2 gunu ordayim zaten.son zamanlarda gulup konuşuyordum da hatta anneside dedi evet son zamanlarda iyisin diye. Evime adapte olamiyordum. Ona sofra kurmak hazirlik yapmak icin evimde olmam lazimdi.ama evi otel gibi kullandigimiz icin ben çıldırıyordum acikcasi artik bi sure dinlenmek istiyorum dedim. Oraya misafir geliyormus diye oyle bir hakkim olamazmis. Ve en son sali gunu gitmeme ragmen sanki oraya hoc gitmiyorum muamelesi yapildi bana.
Simdi evin anahtarini istedim konusmadi cikti gitti. Bu kadar canimi acitan insanla ayrilacak korkusu niye var zangir zangir titriyorum kizlar. Narsist oldugunu dusundum. Narsist insanlarla ayrilmak kolay olmuyor kendini suclu hissediyormussun. Allah rizasi icin akil fikir verin bugun ayrılık olursa nasil tavir sergileyeyim ona ve ailesine.
Yasadiklarimi bilenler bilir. 3 yil flörtten sonra 8 aydir evliyiz hep problem oldu ilk gunden siddet olunca o bana sonra iyi olsa dahi ben ona ailesine uzak duruyordum cunku unutamiyordum. 3 gun once annemle konustuk annem kocana iyi davran dedi herseye ragmen. Iyi davranmaya karar vermistim ama o yine bana zoraki bisey yapmaya calisti.Dün sabah öpe koklaya evden ciktik ne olduysa aksam oldu. Kocamin kardesi gecen hafta fitik ameliyati olmustu.ondan sonra 4 kez evlerine gittim cikolatami aldim misafirlerine hizmet ettim. Ben calisan biriyim tatil diye son 2 gun ailemle gezdim. Ve dun annesigil neden gelmiyorsunuz misafirler geliyor sizi soruyorlar yoksunuz demiş. Ve bu geldi yarin annemin misafiri var oraya git dedi. Bende annen 8 aydir birkez beni arayip cagirmadi ben gitmiyorum dedim kavga kiyamet basladi.
Dedim insanlik hicmi yok aramiyor. Dedi sen anneme insan degil diyorsun demek. Dedim annen bana misafirlerin yaninda laf carpti bu olgunluk mu. Dedi demek annem olgun degil. Ve olan oldu.
Baktim esyalarimi doķtu git bu evden al sana altinlarida. Senden kadin olmaz vs.
Dün gece eve gelmedi baktim annesi aradi ( bugune kadar aramayan insan) gel oturalim dedi. Kocanda burda. Dedim gelebilirsem gelirim. Dedi hayırdır biseymi var olanları anlattim. Dedim siz birgun beni aramadiniz ben defalarca size dedim onunla haber yollamayin. Dedi ben haber yollamadim. Ya bir kere kahve icmeye dahi gelmediniz.bu acti agzini. Sen bana anne bile demiyorsun oyle bir b*k bile agzindan cikmiyor. Bunu diyince bende sarteller atti. Saygımı bozmak istemiyorum lutfen terbiyesiz konusmayin dedim kapattim. Sonra herkes bize geldi.derdiniz nedir falan annesi bir hararetle konusuyor. Kocam olcak adam geldi. Diyor anne bunu götürün istemiyorum bundan hicbisey olmaz bu şeytan. Annesi bana laf soktuğunu kabul etti.dedim bak yalan soylemiyorum. Dedi iyi yapmis annem yapar.
Babasinin annesinin yaninda bir mal esya gibi goturun yoksa bu evden ben gidecem diyor. Ailesine dedim eger ailecek fikriniz ortak ise arayin ailemi gotursunler beni. Dediler yarin babanla konusuruz. Babasi zorla evde tutturdu ayri yattik.
Evleneli haftanın en az 2 gunu ordayim zaten.son zamanlarda gulup konuşuyordum da hatta anneside dedi evet son zamanlarda iyisin diye. Evime adapte olamiyordum. Ona sofra kurmak hazirlik yapmak icin evimde olmam lazimdi.ama evi otel gibi kullandigimiz icin ben çıldırıyordum acikcasi artik bi sure dinlenmek istiyorum dedim. Oraya misafir geliyormus diye oyle bir hakkim olamazmis. Ve en son sali gunu gitmeme ragmen sanki oraya hoc gitmiyorum muamelesi yapildi bana.
Simdi evin anahtarini istedim konusmadi cikti gitti. Bu kadar canimi acitan insanla ayrilacak korkusu niye var zangir zangir titriyorum kizlar. Narsist oldugunu dusundum. Narsist insanlarla ayrilmak kolay olmuyor kendini suclu hissediyormussun. Allah rizasi icin akil fikir verin bugun ayrılık olursa nasil tavir sergileyeyim ona ve ailesine.
SEN neden gidiyormuşsun evden istemeyen toplasın çantasını gitsin birde bir koca bir adam bir kadını nasıl evden gönderir onu anlamıyorum çok ayrılmak istiyorsa kendisi gittin götürün şunu nedemek?
Mesele sizin pasifliğiniz. Kimsede suç aramayın.
Kocanız sizi dövüyor. Anneniz iyi davran diyor onu dinliyorsunuz. Adam sizi evden kovuyor annesine gidiyor, laf anlatmaya çalışıyorsunuz. Evinize geliyorlar hakaret ediyorlar, ortak fikirlerini soruyorsunuz.
Sizin aklınız fikriniz yok mu? İlla birinin yönlendirmesiyle mi yaşayacaksınız? Adam narsistse sizde mazoşist oluyorsunuz.
Yeteri kadar acı söylediğimi düşünüyorum. Bağımlılığınızdan kurtulun. Mis gibi işiniz var. Özgürlüğünüze kavuşun, hayatınızı yaşayın. Adam bile denmeyecek bir kocadan medet ummayın.
Babamla simdi konustum .tamam haksiz degilsin ama sana git demis biraz alttan alip gitseydin diyor annesine anne baba deseydin me vardi diyor. Iste bu yüzden sucluluk duyuyorum anliyormusunuzBana konu sahibinin ailesi arkasında değilmiş gibi geldi. Çünkü çoktan giderdi normal bir ailesi olan kişi.
Bir de çağırın ailem gelsin alsın beni lafı konu sahibinin pasifliğinin göstergesi.
Bilemiyorum konu sahibi, ben sana çok üzüldüm ve sen bu adamdan ayrılmazsın. Bir gencecik ömür de böyle harcandı sayıyorum. Geçmiş olsun. Doğacak çocuklarınıza da ayrı üzüldüm. Bu ortamda ezik güçsüz bir anneyle, ahlak yoksunu vicdansız bir babayla büyüyecekleri için.
Adamın sana saygısı yok. Ailecek edebildikleri kadar ezip sindirmişler seni. Ama sana sahip çıkmazsa o babana yazıklar olsun.
Eklemeden geçemeyeceğim; dedim, dedi, dediler başımı döndürdü
Zaten anne babanız sizi ezdirmese bu kadar yapamazlarBabamla simdi konustum .tamam haksiz degilsin ama sana git demis biraz alttan alip gitseydin diyor annesine anne baba deseydin me vardi diyor. Iste bu yüzden sucluluk duyuyorum anliyormusunuz
Babamla simdi konustum .tamam haksiz degilsin ama sana git demis biraz alttan alip gitseydin diyor annesine anne baba deseydin me vardi diyor. Iste bu yüzden sucluluk duyuyorum anliyormusunuz
Valla bende bunu anlamıyorum oğulcukları evlenene kadar eve misafir kabul etmiyolar herhalde ne alaka yani ama işte başta kabul edip hadi yapayım diyende kabahat bende ilk evlendiğimde bir gün eşim annesine uğradı eve geldi zaten ilk seneler hep ailesi yüzünden kavga ederdik neyse konu açıldu eşim demezmi gelinler kv lerin evini temizler sen temizlemiyosun dedim ne alaka ananın eli var ayağı var çok istiyosan banada yardım ettikten sonra gider bide annenin evini temizlersin hem sen çıkar bakalım baklayı sen nr anlarsın bu saçma adetlerden aklına kim girdi dedim bidahada duymadım böyle şeyler ben misafir ağırlarken çağırıpta iş güç yaptırıyommuyazdıklarınızı hayretle okudum. Bende evliliğimin başında çok kötü zamanlar geçirdim ama hiçbir zaman sizin durumunuza düşmedim. Zaten evlendim evleneli eşimin ailesiyle görüşmem. kaldı ki görüşsem bile onlara misafir geliyor diye ben niye gidip hizmet edeyim. o kadar ütopik geliyor ki bu düşünce. hele birde çalışan kadınsınız. oho.. Hem sizde de var, düşünceniz böyleyse babam götürsün neden diyorsunuz. eşiniz çok rahatsızsa toplasın çantasını gitsin annesinin evine. Ben böyle rahatım oğlun istiyorsa gelip sende kalsın diyip başka da muhattap olmasaydınız.
boşanırsa da boşanmış allah aşkına sanki size mecnun sanki size ferhat... ailecek kullanıyorlar.
ana baban da el gibiymiş canım ya.Babamla simdi konustum .tamam haksiz degilsin ama sana git demis biraz alttan alip gitseydin diyor annesine anne baba deseydin me vardi diyor. Iste bu yüzden sucluluk duyuyorum anliyormusunuz