bende 8 haftalık hamileyim bende sigara kullanıyorum normalde doktorum dediki içmemen doğrusu ama bizler tiryakilere 3 tane veriyoruz çünkü ilk 3 sigara kana karışmıyor dedi ama içmesen daha iyi diye bunuda belirtti bende günde 2 tane falan içiyorum inşallah onuda kesicem
Hanımlar 5 haftalık hamiş oldğmu öğreneli 5 gün oldu. ve bugün doktorum kesinlikle sigara içmeyeceksin dedi...ben günde 1 paket sigara içen biriyim ve hiç bırkmayı düşünmüyorum dediğim bi anda bırakmaya mecbur kaldım... Yoğun iş temposuyla çalışsamda mutlaka sigara için ayıracak vakit buluyorum. 3-4 aylık olunca bırakırım die düşünüyodum ama ne yapıcam ben? bırakamam die düşünüyorum. Gerçekten bu kadar küçükken de bebeğe zararı var mıdır?
kendimi inanın canavar bi hissettim... Hem sağlıklı bi bebek istiyoruz hem gereğinden kaçıyoruz...ben henüz ilk bebeim olacağındandırki ne anne adayı gbi ne de karnımda bi canlı taşıyormuş gbi hissetmediğimdendir...Yarın kalp atışını dinlemeye gidicem. bu vesile ile ona dahada yakınlaşarak vicdan azabı duyacağım mutlaka... Allah yardımcımız olsun inşallah bırakıyorum yarından itibaren nolur dualarınızı eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?