benimde elim çok şükür ekmek tutuyo ihracat uzmanıyım eşimde mühendis. elim ekmek tutmasa bile şükür babamın evinde durumum çok daha iyiydi. ama bunun şimdi ne alakası var anlamadım yani maddi imkansızlıktan deil istediğim için kocamın yanındayım...
tamam yanında ol birşey demedik ya . offf sıkıldım valla . birşey demiyoruz senin kocan çok iyi biri melek oldu mu ?hadi iyi akşamlar ....
ben genel konuştum insanlar maddi imkansızlıklardan dolayı çekiyor çoğu zaman . senin gibilerde var tabi... çalışan bir kadın olarak bu şekilde ezilmen daha kötü . ben sana ayrıl vur tekmeyi demedim . sadece eşinin çok iyi bir insan olmadığını söyledim bunu farkına var tetikte ol dedim uyardım . aynısını sen yapsan kaldıramazdı dedim . dediklerimin arkasındayım . yoksa affedersin kime ne ki . sen hemen çıkıştın bana . uyardım suçlu oldum .
benim başıma böle birşey gelse ayrılmadım hadi diyelim en azından ona melek gibi biri diye bahsetmem . içten içe kırgınlık ve öfke duyarım . herkes farklıdır . ve herkes aynı şekilde düşünmek ve hissetmek zorunda değil . o zaman parantez açıp lütfen onu eleştirmeyin deseydin ne diyeyim ..