ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

Anlamadım zaten neden evlendik bir de evlenelim diye peşinde koşturup duran oydu
Bunlar evlenince gördüğüm gözlemlediğim kadarıyla 180 derece değişiyor anneleri kıymetli oluyor.. Canım sende onu silahıyla vur umursamamaya çalış sen al eline telefonu yakın gördüğün insanlarla sürekli konuş az da o desin benimle ilgilen bırak şu telefonu diye...

Yok canim ayni sehirdeyiz ama onlara bisey anlatamam o kadar hassaslar ki bi de babamda kalp var hasta yani kiyamam onları uzmeye
Yok ailene anlatma zaten, evdeki sorunlar evinde kalsin. Yani o kendi ailesine gittiginde sen de kendi ailene vs gidebilirsin yalniz hissetme kendini yani

Canim
Canim eve geldiği mi var ki sabah 7 de gider aksam 8 9 gibi gelir ki oğlumu uyutaym filan telefonu doğru düzgün elime alamiyrm simdi oğlan annem de sende hastasin çocuğa bakamazsn diye aldi götürdü bende edimi bekliyorum konuşup karar vereceğim yalniz kalmak istedim buradanda akil alayim diye düşündüm yoksa oglumdan telefona vakit bulamiyorm çok hareketli bi çocuk ve yanimdan hic ayrilmaz hep onunla ilgilenirim o yzdn

Yok ailene anlatma zaten, evdeki sorunlar evinde kalsin. Yani o kendi ailesine gittiginde sen de kendi ailene vs gidebilirsin yalniz hissetme kendini yani
Gidiyorum canim ama boyle zamanlarda yüzünden anlarlar ne oldgnu saklayamam çünkü yüzüm düşer hemen gözüm dolar bisey mi oldu deseler o yüzden boyle zamanlarda hic gitmem;(

Sen gec annenden ben gecmem.konu sahibi istedigi olmayinca kizmis hirs yapmis gelmis konu acmis buraya.hasta olduguna asla inanmiyorum.hakli cikmsk icin bebegim hastaydi diyor.ciddi bir durumu olsa adam cocugunu birakir gitmez.
vala aynı hareketi konu sahibi yapsa asla izin vermez eşi erkek ya o ailesine hizmet etsn dursn ben ailemde gecerm demedm ikinci sıradalar dedim benm iiçn şuan çocuklarım ve esim gelir önce ne esim ana babasındn gecsn ne ben ha bana zararları varsa koyarım mesafemi olur biter inanmayabilirsn burda konu sahibi yalan söyylip kendini haklı çıkarmak için nie yalan sölesn artısı neki herkes kendi çektini bilir

Kadın hastaydık diyor millet hala kocasını ailesinden koparmaya çalışıyormus ımajı cızıyor. Hay Allah ım ya!
Valla artık öyle şeyler okuyorum ki şu sitede. Erkeklerin her odunlugu bana normal gelmeye başladı

Annemi istemeyeni kapiyi gösteririm net.cocugum olursa once gelir evet.ama kocam annemden once gelmez nokta.

vala senin gibilerde pek kıymetli olur erkek milletinin gözünde kötülük eden yaranır...
Bu bana mi? Ben mi kötülük edihorum.annemi neden kenara atayim bir adam icin..konu sahibininde esi annesine sahip cikmis.hastaydim vs diyerek alkis toplama derdinde.hasta cocugu kimse birakip gitmez ben inanmadim ...

Bu bana mi? Ben mi kötülük edihorum.annemi neden kenara atayim bir adam icin..konu sahibininde esi annesine sahip cikmis.hastaydim vs diyerek alkis toplama derdinde.hasta cocugu kimse birakip gitmez ben inanmadim ...
arkadaşım konu sahibi ailesini atsın banamı baksın dio hiç görüşmesinmi dio dediyse ben görmedim haklısın o konuda kimse ailesini atmaz atamaz bende atmam eşimde atmaz konu sahibi hasta oldum gün 40 kez oraya buraya taşıdı beni bir kez arayıp sormadı dio kadını birkez arasa mutlu olacak çok bişi istemio kadın gene ilgilensin ailesiyle dio neyse ya sana laf yetiştiremicem sensin...

Cok kötüyüm su anda suzan avci gibi bir elimde viski digerinde sigara sana kahkaha atıyorum. ..

Evlendikten sonra hepsinin ailesi kıymete biniyor emin ol.
Ben de o şoku yaşadım.

Sırf onlar getir, götür diye huzur bozabilir diye ( ki onlar demese de benim fedai kocam atlar ben götürürüm diye eminim)
araba da aldırmıyorum.
Bu şehirde ne ev ne araba aldırmayacağım işte hıhhh!!

Tavsiyem onu evde bekleme, al çocuğunu çık gezmelere git, haber bile verme.
Bir, iki kez eve geldiğinde sizi bulamasın. Bir kavga patlak verir.

Çok mu umrundayız ki sana çıkıyorum diye haber vereyim.
Karısını merak eden adam kendi arar ne yaptığını sorar zaten diye kus içindekileri..

Ama ailesine laf etme sakın, onun sorumsuzluğuna laf et

Y
Yok arkadasim bu adam koca moca olmaz az önce konuştum

Annesi tabi gorusecek ama evlendikten sonra sorumluluklarini da bilmesi gerekiyor .
Sen evde cocugunla hasta yatarken , onun annesine kosturmasi gereksiz olmus ...

Boyle bir kocayi hic birsey yapamazsin malesef , artik boyle kabul edeceksin...

Evlenmesin sizin gibiler lütfen
Madem annen kocandan önce gelir e nie evlenip ananın sıcak kucağından ayrılıosun ?

hep aile , yaşantı farklılıklarından doğuyor bunlar , hatta kültür farkı bile diyebiliriz , bir doğulu ile bir trakyalının asla aynı noktada birleşemeyeceği bazı şeyler gibi .

Konu yine tartışmaya dönmüş. Kadın annesini kardeşini bi yere götürmesin demiyor ki, biz hastayken bizle hic ilgilenmeden keyfi şeyler için kaç kere gitti diyor. Adam hasta olunca kadın her isini bırakıp adama bakar, kadın hasta olunca küçücük çocuğuyla idare etmeye atlatmaya çalışır. Sonra da birileri çıkar yok aileyi atsin mi muhabbeti yapar. He he konu sahibi de zaten ailesini bi yere götürmesini istemiyorum ne yapabilirim diye sormuştu di mi !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…