ben simdi bu kocami ne yapayim:(((

Sen gec annenden ben gecmem.konu sahibi istedigi olmayinca kizmis hirs yapmis gelmis konu acmis buraya.hasta olduguna asla inanmiyorum.hakli cikmsk icin bebegim hastaydi diyor.ciddi bir durumu olsa adam cocugunu birakir gitmez.
Ciddi bisey mi???çocuğun 39 derece ateşi vardi hanımefendi dalga mi geciyorsunuz siz

Saçma sapan yorum yazanlari bi kenara birakirsak hanimlar bana bir akil verin ne yapabilirim bu adama ki akli basina gelsin

Deniz ben senin kocayi sevmedim. Sizin eviniz yok onlara ev alinmasina yardim ediyo, alisverise cikariyo gezdiriyo aliyo giydiriyo, hastayken bile umru degilsin. Bu adam hep boyle miydi? Ne olacak bu evine karsi sorumsuzlugu? Ailesine bu kadar bagimli iliskileri?

Evlenmeden önce boyle değil her dkyi beraber geçirmek için cabalardi çok ilgiliydi evlendik adam değişti

Bende onu soruyorum iste ne yapmaliyim

Arkadasin yazdığını anlamadan cevap vermeyin ya ... konuyu bambaşka boyuta cekmissiniz. . Önce bir okuyun anlayın sonra o saçma sapan yorumu Yapın. Başınızı gelsin de göreyim sizi
Ben görüşümü yazdım, hala aynı görüşteyim.
Doğru bulduğumuz şeyi yazmak yasak mı?
Benim yazdıklarıma saçma sapan deme, hakaret etme hakkını kim veriyor size?
Kib'liyorum sizi.

Evlenmeden önce ailesine düşkünlüğünü hiç araştırdın mı. Belki evlenmeden önce de ailesi çok düşkündü. Bence sizdede hata var. Hele bunu 1 2 sefer dile getirdiyseniz bu işi oda abartabilir.

Evlenene kadar önemli konuları ne yazık ki araştırmıyoruz.

Bu durumdan rahatsızlık hissettiğini dile getirir, tavır alırsan ailesine daha fazla vakit ayırmasına neden olursun.

2yildir evliyiz elimden geldiği kadar her şeyi ben karsiliyordum kredi ödüyor diye şimdiye kadar ama doğru mu yapmisim bilmiyorm
Dogru yapmamissin ki gidip kardesine 600 700 kredi karti oduyo parasi varsa da olunca evine harcamiyo. Bir evli erkekte evlendim evim hanimim cocugum bilinci olmayinca zor.

Kredi dedigin kaynananin ev kredisi mi? Bunun size donusu ne? Niye oduyusunuz?

Haklisin belki dmtsener ama ben napayim bizi hic düşünmeyen adama neden böylesine demeyeyim mi akil verin

Evet canim onların ev kredisi bize bi dönüşü yok tabiki

Yok artık
Karısı çocuğu evde hasta olucak adamda anasını bacısını gezdiricek ?
Karısının yanında olanda kılıbık olacak

Kadın olarak utandım yazık

Kapıyı kitle gece anasının koynunda yatsın

Bu durumdan rahatsızlık hissettiğini dile getirir, tavır alırsan ailesine daha fazla vakit ayırmasına neden olursun.
Tamam da nasil iste konuştum defalarca bak onlar senin ailen ama biz de senin ailemiz bizim sana ihtiyacimiz var vb vb adam anlamiyor ki

Evet canim onların ev kredisi bize bi dönüşü yok tabiki
Ya sen bunlari niye kabullendin ki? Tamam burda kocamin ailesi bana ev alsin altin alsin diyene kiziyoruz da, evinin rizkini ailesine veren adama ne demeli? Sen calis didin alninin teriyle kazan, para gitsin millete. Sorumsuz adam sevmem. Erkek dedigin sorumluluk sahibi olacak. Senin evin yok millete ev kredisi odeniyo. Hic konusulmadi mi bu konular? Niye kabullendin ya? Hem de 2.evleri yani lukse bak. Geri donusu de yok diyosun. Aklim almadi bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…