- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi denizz2013
-
Amaaan ne sardınız bana yaa. Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda zaten.Yok artık
Karısı çocuğu evde hasta olucak adamda anasını bacısını gezdiricek ?
Karısının yanında olanda kılıbık olacak
Kadın olarak utandım yazık
niyee anasi oglunun pispislamasini istiyo ya kadini bosverde oglu hastaymis oda kendi oglunu pışpışlasin yoksa tabiki anasiyla ilgilencek bende esimde ailemize düskünüz ama bazende dur denmeli bacim :) sende kötü aile degilsin tabiAmaaan ne sardınız bana yaa. Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda zaten.
Utanın bence de kadınlığınızdan. Bir hasta olunca dünya başınıza yıkılıyor.
Eşim evde hasta yatıyor, az önce annemi pazara götürdüm. Aldıklarını yıkadım dolabına yerleştirdim. Oturdum kahvemi de içtim. Eve geldim hala hasta yatıyor. Bişeycik olmamış.
Ben şimdi annemle ilgilendim diye kötü bir eş miyim?
Ben hasta olsam eşim yapardı benim bu yaptıklarımı. Hasta olunca nazlanmak istiyorsunuz sadece. Ay kocam yanımda olsun ay bana çorba yapsın. Kıyamam sizeee.
Geçen kış ben zatürreden yatak döşek yatarken de eşim ablasını başka bir şehirdeki düğüne götürmüştü. O da kötü kocaymış bak gördün mü? Çok fena bir aileyiz biz.
O zaman ben atanamamistim canim Esim de dediki sadece 250sini biz vercez kira yerine orada oturcaz sonra ben atandim ve öğrendim ki her ay tam 2000 TL odeniyor Esim tarafından ki ayrıca kaynanamgle para veriyordm ben evlerinde oturuyorz kiranin yarisini veriyoruz adamlar kredi ödüyor diye saflik isteYa sen bunlari niye kabullendin ki? Tamam burda kocamin ailesi bana ev alsin altin alsin diyene kiziyoruz da, evinin rizkini ailesine veren adama ne demeli? Sen calis didin alninin teriyle kazan, para gitsin millete. Sorumsuz adam sevmem. Erkek dedigin sorumluluk sahibi olacak. Senin evin yok millete ev kredisi odeniyo. Hic konusulmadi mi bu konular? Niye kabullendin ya? Hem de 2.evleri yani lukse bak. Geri donusu de yok diyosun. Aklim almadi bu isi
bunu görmemistim kabalasiyorun "yuhh" (ev olayina )Ya sen bunlari niye kabullendin ki? Tamam burda kocamin ailesi bana ev alsin altin alsin diyene kiziyoruz da, evinin rizkini ailesine veren adama ne demeli? Sen calis didin alninin teriyle kazan, para gitsin millete. Sorumsuz adam sevmem. Erkek dedigin sorumluluk sahibi olacak. Senin evin yok millete ev kredisi odeniyo. Hic konusulmadi mi bu konular? Niye kabullendin ya? Hem de 2.evleri yani lukse bak. Geri donusu de yok diyosun. Aklim almadi bu isi
Sephora senin dogrularin kendine, ama baskalarinin kocasina KILIBIK dersen, orda sana da bi dur bakalim denir takdir edersin ki. Sen ve kocan oyle mutluysan sorun yok. Bu kadin mutsuz. Sorun bu. Anlayabildin mi?Amaaan ne sardınız bana yaa. Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda zaten.
Eşim evde hasta yatıyor, az önce annemi pazara götürdüm. Aldıklarını yıkadım dolabına yerleştirdim. Oturdum kahvemi de içtim. Eve geldim hala hasta yatıyor. Bişeycik olmamış.
Ben hasta olsam eşim yapardı benim bu yaptıklarımı. Hasta olunca nazlanmak istiyorsunuz sadece. Ay kocam yanımda olsun ay bana çorba yapsın. Kıyamam sizeee.
Geçen kış ben zatürreden yatak döşek yatarken de eşim ablasını başka bir şehirdeki düğüne götürmüştü. O da kötü kocaymış bak gördün mü? Çok fena bir aileyiz biz.
Valla canim benim gbi gelini öpüp başlarına koysunlar elalemde neler var keşke onlar gibi olsaydım belki kiymetm bilinirdi BN anladim ki bazi insanlara iyilik yapmayacaksncanim sen bakma ya kötü gelin yaptilar 2 dk ben olsam sinirden patlardim ben ve oglum hasta olcak kocam anasini gezdircek oldu ararim annesini benim evladim hasta oglundan sizi gezdirmesini istiyosunuz diye hepsine fircayi kayardim
Aynen öyle ben annemlerde biraz fazla otursam cikar gelir hadi gidelim diye buna ne yapmali sephoraSephora senin dogrularin kendine, ama baskalarinin kocasina KILIBIK dersen, orda sana da bi dur bakalim denir takdir edersin ki. Sen ve kocan oyle mutluysan sorun yok. Bu kadin mutsuz. Sorun bu. Anlayabildin mi?
Oo adam bir de yalanci cikti.. E hala devam mi 2000 mi oduyor?O zaman ben atanamamistim canim Esim de dediki sadece 250sini biz vercez kira yerine orada oturcaz sonra ben atandim ve öğrendim ki her ay tam 2000 TL odeniyor Esim tarafından ki ayrıca kaynanamgle para veriyordm ben evlerinde oturuyorz kiranin yarisini veriyoruz adamlar kredi ödüyor diye saflik iste
Bi sen eksik kalmıştın sen de geldin tam oldu. Gelmesen şaşardım zaten.Sephora senin dogrularin kendine, ama baskalarinin kocasina KILIBIK dersen, orda sana da bi dur bakalim denir takdir edersin ki. Sen ve kocan oyle mutluysan sorun yok. Bu kadin mutsuz. Sorun bu. Anlayabildin mi?
evet ocakta bitecek evet canim o evde oturuyoruzOo adam bir de yalanci cikti.. E hala devam mi 2000 mi oduyor?
Siz o evde oturuyo musunuz?
salllaaaa bu insanlar nankör kocanin kulagını cekmek lazim bide kredi falan ödüyormus valla okadar da degil hic evladimin rizkini sacma sapan keyfi seylere yedirmemValla canim benim gbi gelini öpüp başlarına koysunlar elalemde neler var keşke onlar gibi olsaydım belki kiymetm bilinirdi BN anladim ki bazi insanlara iyilik yapmayacaksn
Arkadaşım benimseninle bir derdim yok.Aynen öyle ben annemlerde biraz fazla otursam cikar gelir hadi gidelim diye buna ne yapmali sephora
Evet biliyorlardı bi gece önce dikkatinizi çekerim eşimin isi olduğu için bnm babam hastaneye götürdü biziOzur dileyerek yorumlari okumadan yorum yazacagim. Annesi kardesidir ama suc esinizde.Belliki annesiyle kardesi de dusunmuyor.onlar sizin ve cocugunuzun hasta oldugunu biliyorlardir. Esinizle konustunuz mu? Umarim halledersiniz bu durumu.
Gelmesem niye sasardin? Alinti yapmak ne zamandir taciz? Forum kurallarini ac bi oku bakalim bi calis ustune sephoBi sen eksik kalmıştın sen de geldin tam oldu. Gelmesen şaşardım zaten.
Dur bakalım dediniz de ne oldu? Benim düşüncelerim değişti mi, hayır.
İlk mesajımdan sonra konuya yorum yaptım mı? Hayır.
Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Taciz etmeyin lütfen artık.
Önüne gelen alıntı yapıyor, cevap vermiyorum ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan. Bi yorumumu görüp de yorum yapmadığın oldu mu acaba? Takiptesin resmen. Sepho değil rumuzum sephora.Gelmesem niye sasardin? Alinti yapmak ne zamandir taciz? Forum kurallarini ac bi oku bakalim bi calis ustune sepho
Hmm tamam simdi oldu deniz ya sen de oyle bi anlattin ki basta sanki gaipteki bi ev odeniyor gibi. E kira vermiyosunuz, evde de yillarca oturursun, odenen para cikar yani rahat rahat. Keske bastan daha net anlatsaydinevet ocakta bitecek evet canim o evde oturuyoruz
Amaaan ne sardınız bana yaa. Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?