Sabah ilk idrarla idrarda çıkar, kan testine giderseniz kanda da çıkar eğer varsa.benım adetım 5.gun gecıktı ne zman yapmalıyım test acaba suan yapsam gorunur mu teste?
Bu tarz inişli çıkışlı gebelikler kimyasal oluyor maalesef. Yinede Allah'tan ümit kesilmez.Belki bir mucize olur...kan testi yaptirdim 280 3 gun sonra 970 4 gun sonra 467 ye dustu doktor ultrasonla kese falan goremedi dis gebelige dair de bisey goremedi kimyasal gebelik dedi bugun gene tahlil yaptirdim 487 ye yukselmis benim gittigim dktr gene kese goremedi baska bi ultrasona girdim rahim icinde 3 mm kese gorduler bn hic birsey anlamadim hamilemiyim degilmiyim boyle durum yasayan arkadaslar lutfen yardimcii olun
Kimyasal gebelik gecirmiş olabilirsiniz, haftada yaptiracağiniz test ya sifirlanir yada artiş gösterir.Tabi gönül artmasindan yana.Umalimda yaşadığınız yerlesme kanaması olsun...Kizlar size birsey sorcam nolur bilgisi olan yazsin adetin 3 gun gecikti sonra adet oldum 5 gun suren adet 2 gun surdu sonra damla damla geldi kan testi yaptirdim hamile olabilirmiyim diye kan sonucu 7.3 cikti gebelik var gibi dr gittim sonuc icin gebelik ihtimali cok dusuk buyuk olasilikla gebelik olustu adetle olusamadi dedi 1 hafta sonra tekrar kan testi istedi sizce adetin ustune gebe olabilirmiyim
Canim tesekkur ederim cevap icin insallah vardir ne diyimKimyasal gebelik gecirmiş olabilirsiniz, haftada yaptiracağiniz test ya sifirlanir yada artiş gösterir.Tabi gönül artmasindan yana.Umalimda yaşadığınız yerlesme kanaması olsun...
evet hamilesin cnm gozun aydin
Gözünüz aydın.kızlar suan hastaneden cıktım değerim 111,60 çıktı hemşire pozitif hamilesin dedi tabi ne kdrlık onu bılemıyorum bu degerlerde ne kdrlıktır acaba bılen varmı doktora da ultrason ıcın cuma gunu gidicem
daha önce 2 aylıkken kaybettim bebeğimi korkularım var ınsallah rabbım yüzümü güldürür bu defa dış gebelık olma ıhtımalı varmı aksi birşey bu degerde ?Gözünüz aydın.
Gecikmede 7. güne göre değer düşük, sanırım geç döllenme olmuş, en iyisini doktorunuz cuma söyleyecektir.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
d
daha önce 2 aylıkken kaybettim bebeğimi korkularım var ınsallah rabbım yüzümü güldürür bu defa dış gebelık olma ıhtımalı varmı aksi birşey bu degerde ?
Allah razı olsun biraz da olsa içimi rahatlattın Allah herkesın gönlüne göre versinOlmaz olmaz hiç kafanıza takmayın.
Değeriniz güzel, büyük ihtimalle geç döllenmedir ki o da zaten sorun bile değil.
Benim 3 kaybım oldu, 4.de sadece dua ettim, olacağı varsa bir milyon ihtimal var zaten.
Keyfini çıkarın diyeceğim kolay değil endişelerinizi anlıyorum ama nasibi kısmeti varsa biz ne kadar endişelenirsek endişelim o dünyaya gelecektir.
İnşallah sağlıkla kucağınıza aldığınızda bugünleri hatırlar, "ne kadar boşa endişelenmişim" dersiniz gülümseyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?