KIZLAR BAZI SORU İŞARETLERİ VAR KAFAMDA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
MESELA HAMILENIN ETE DEGMESI YASAK MI ÖYLE BIRSEY DUYDUM BEBEKTE HASTALIK OLUYORMUS CİĞ ETE DEGILMEMESI GEREKIYORMUS BU ET KIRMIZI MI TAVUK MU YOKSA HEPSI MI ? CAY NORMAL ICILIYOR MU SAKINCALI MI ? DIKKAT EDILMESI GEREKENLER NELER?SEBZE MEYVE BOL BOL YIKAMAK BUNU BILIYORUM SIRKEYLE YIKAMAK HATTA ..DOKTORA CUMA GUNU GIDICEM AMA BURDAN DA BILGI ALMAK ISTEDIM
BENIM ILK GEBELIGIM BU SEKILDE OLMUSTU KIMYASAL GEBELIK DIYE GECIYOR BEBEK TUTANAMIYOR NORMALDE 26DAN 28 E IKI GUNDE UC DORT KATI OLMASI LAZIM DEGERININ AMA YUKSELME OLMAMIS HAYIRLISI[/QUOT
canim peki kimyasal nasil oluyo kese felan olmuyomu yada ilacla felan mi duzeliyosunBENIM ILK GEBELIGIM BU SEKILDE OLMUSTU KIMYASAL GEBELIK DIYE GECIYOR BEBEK TUTANAMIYOR NORMALDE 26DAN 28 E IKI GUNDE UC DORT KATI OLMASI LAZIM DEGERININ AMA YUKSELME OLMAMIS HAYIRLISI
hayır canım sadece adetin gecikiyor ama sonra adet oluyorsun adet kanıyla atıyorsun oluşmadan gidiyor yani tutamıyor sağlıklı olmadıgı ıcın
benım adetim gecıkmıstı kan testinde 0.15 gibi deger xıktı doktor bebegın tutunamadıgını aöyledi sonra kendılıgınden adet oldum 12-13 gun falan gecıktı zaten cogu kadın bu kımyasal gebelıgı yasarmış farkında olmadan
canm kaç haftalık dört haftalık mısın...hayırlısı olur inşallah canm..ben de kpss sınavına girdiğim gün akşam hamile olduğumu öğrendim çoook mutlu olmuştum çünkü hiç beklemiyordum...ama mutluluğum uzun sürmedi: bayramdan bir gün önce kanamam oldu ve bebeğimi aldılar.. daha küçüktü altı haftalıktı .. kese yer değiştirmiş onun için rahimde tutunamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?