ben simdi hamilemiyim yardim edinnn

KIZLAR BAZI SORU İŞARETLERİ VAR KAFAMDA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

MESELA HAMILENIN ETE DEGMESI YASAK MI ÖYLE BIRSEY DUYDUM BEBEKTE HASTALIK OLUYORMUS CİĞ ETE DEGILMEMESI GEREKIYORMUS BU ET KIRMIZI MI TAVUK MU YOKSA HEPSI MI ? CAY NORMAL ICILIYOR MU SAKINCALI MI ? DIKKAT EDILMESI GEREKENLER NELER?SEBZE MEYVE BOL BOL YIKAMAK BUNU BILIYORUM SIRKEYLE YIKAMAK HATTA ..DOKTORA CUMA GUNU GIDICEM AMA BURDAN DA BILGI ALMAK ISTEDIM

Kizlar ayin 26 sinda beta hcg 7.3 cikti ayin 28 tekrarlandi kan bu sefer 7.84 cikti doktor dis gebelik degil buyuk olasilikla dedi ama kani her hafta takipe alalim dedi sizce ne olabilir cok korkuyorum acaba gebe olabilirmiyim belki var daha cok yeni o yuzden olabilirmi

BENIM ILK GEBELIGIM BU SEKILDE OLMUSTU KIMYASAL GEBELIK DIYE GECIYOR BEBEK TUTANAMIYOR NORMALDE 26DAN 28 E IKI GUNDE UC DORT KATI OLMASI LAZIM DEGERININ AMA YUKSELME OLMAMIS HAYIRLISI

Ben kendi adima; boyle hurafelere inanmiyorum. İnternetten dikkat edilecek seylere ulasabilorsiniz ama asiri pimpirikli olmayin. Mesela ben hicbir elmayi ya da erigi sirkeyle yikamadim. Sadece yesillikleri bu sekilde yikadim. Ki zaten hep oyle yapiyorum. Beslenmenize yediginize ictiginize uykunuza,agir is yapmamaya dikkat ederseniz bence asiri detaya gerek yok.

kızlar ozellıkle sol kasık ta ara ara agrı oluyor bu normal mı adet olcakmısım gıbı agrılara benzıyor daha cok yenı gebeyım normal mı agrılar

Can

benım adetim gecıkmıstı kan testinde 0.15 gibi deger xıktı doktor bebegın tutunamadıgını aöyledi sonra kendılıgınden adet oldum 12-13 gun falan gecıktı zaten cogu kadın bu kımyasal gebelıgı yasarmış farkında olmadan

KIZLAR KIMSE YOK MU ? SALI GUNU KAN TESTINDE DEGERIM 111,60 CIKMISTI BURDA DA PAYLASMISTIM BUGUN CUMA HASTANEYE GITTIM ULTRASONDA GORUNMEDI DOKTOR COK YENI ONDAN GORUNMEYEBILIR DEDI TEKRAR KAN TESTI YAPALIM DEDI KAN VERDIM 1 BUCUKTA ALICAM SONUCU COK HEYECANLIYIM ALLAHIM BU MUBAREK GUNDE INSALLAH HAYIRLI HABERLE SEVINDIRIR BENI RABBIM

canm kaç haftalık dört haftalık mısın...hayırlısı olur inşallah canm..ben de kpss sınavına girdiğim gün akşam hamile olduğumu öğrendim çoook mutlu olmuştum çünkü hiç beklemiyordum...ama mutluluğum uzun sürmedi: bayramdan bir gün önce kanamam oldu ve bebeğimi aldılar.. daha küçüktü altı haftalıktı.. kese yer değiştirmiş onun için rahimde tutunamadı

HAYIRLISI RABBIMDEN CANIM HERŞEY BENIM NE KDR BILEMIYORUM 111,60 CIKTI DEGERIM 2 ÖNCEKI BU BUGUN TEKRAR VERDM OGLEDEN SONRA ALICAM KAN SONUCUNU YUKSELMISTIR INSALLAH :) ULTRASONDA GORUNMEDI COK YENI DAHA DEDI DOKTOR

kızlar sımdı ogrendım sonucumu degerım 599,00 cıkmıs ama ultrasonda doktor gormedı daha cok yenı olabılır dedı degere gore nasıl sızce ?

kızlar sımdı ogrendım sonucumu degerım 599,00 cıkmıs ama ultrasonda doktor gormedı daha cok yenı olabılır dedı degere gore nasıl sızce ?

kızlar benım kan degerlerım 1,869 a cıktı bugun cok mutluym rabbım guldursun hepımızın yuzunu..

Kixlar dusukle sonuclandi benm gebeligi, 1bucuk sene once acmistim bu kponuyu simdi yemiden bebek dusunmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…