- Konu Sahibi kivircikesmer
-
Christian Bale teklif etse kalpten gideceksin yani? Üf neysem
Bence sen birak bu isleri once yazi yazmayi ogren:)
Ay heyecanin guzelligina bak
Ben de ilk zamanlar ay iki biskuvi yedim tikadi beni hi hi diye geziyordum simdi biri bitmeden digerinin poseti aciyorum
Ilk zaman cekinmek cok normal, ama zamanla alisiyor insan, ve alistikca da daha cok seviyor aslinda...
Dogal ol, gulumse, samimi ol...
O da cekinecek, sen de cok kasilmada orta yol bulun...
Kötü bir şey değil canım benim. Hele sevdiğin adamla sarılma harika bir şey. Ama ben henüz erken olduğunu söyledim.
Cok tatlisin.
Cok tatli bi heyecan ne güzel... Ilk basta yazim seklinizi heyecaniniza verdim, ama bikac cevabinizi görünce " eh masallah" dedim, yani alttan alttan igneliyorsunuz... Böyle acikgöz bi kiz, bu olayin üstesindende gelir eminim...
Bu arada cidden soruyorum, Türkiyede okullarda virgül,nokta, vs. gibi, bi cümleye anlam getiren isaretler, ögretilmiyormu?
Lütfen bu siteye yaş sınırlaması koyun ,ergenlerin türkçeyi katleden yazılarından gına geldi,yaş sınırı ,IQ testi gibi kıstaslar olsun.
azcıkın çünküm neki bunlar:26:
dal sarkar kartal kalkar kartal kalkar dal sarkar sana tek tavsiyembol bol tekrar et
azcık türkçe telaffuz öğren çocuğa açılmadan önce yoksa çocuk anlamıycak ne dediğini
Oluruna birak. Akisina birak. Ille de birsey yapmak zorunda degilsin. Aranizda arkadaslik baslayacagi varsa baslar.
Evet degisik bi heyecanmis.Farketmissinizdir ki bana bir abla gibi tecrubelerini paylaşan, iyiligimi dusunen kalbi guzel insanlara elestiri yapsalar bile gayet sevecen bir cevap verdim.Fakat alayci,bu ne bilir ki tarzinda yorumlara da gerekli cevabi verdim. :) Ogretiliyor elbette ki anadolu lisesinde okuyorum ben, mesela uc noktayi yanlis yerde kullanmissiniz uc nokta eksiltili cumleler vb. Icin kullanilir ayrica "ustesindende " kelimesinde de ayri yazilir ve soru ekleri kesinlikle her zaman kosulsuz ayridir. OGRETILMIYOR MU? gibi :)) acikgoz e guzelmis sevdim ben bu sıfatı :) Tesekkurler.
Sizden aynen böyle bi cevap bekliyordum... Aciklamalarin cok hos, biliyorsun madem neden kullanmiyorsun? Ben hangi noktanin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum, ayrica ben Yurtdisinda dogdum, büyüdüm ve okudum, buna ragmen bukadar yazabiliyorum, dikkat etmege ugrasiyorum...Ben genel olarak sordum, cünkü bicok kisi sizin gibi yaziyor, hic hos degil... Sifatla mutluluklat, yanliz sizi uzaktan begenen o kisi, taniyincada hoslanacakmi pek emin olamadim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?