Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemsemediler. Çok doluyum ağız dolusu küfür edesim var valla Allahım iyi insanlarla karşılaştırın hepimiziGeçmiş olsun
Belki gercekten müsait değillerdi ,
Belki de önemsemediler.
iki dogumu da yaptiniz mi? Su sezeryani kucumseyenin Allah basina versin madem iyi bisey ;-)okurken eski bir arkadasimjn sezaryen doğuma normal doğumdan daha zor demişti aklıma o gelmişken siz yazmışsınız
Kronik bel ağrısı bende de vardır yıllardır biliyorum çok geçmiş olsun![]()
Abla konuyu şaşırtma valla mune acımadan banliyor demedi deme sonraiki dogumu da yaptiniz mi? Su sezeryani kucumseyenin Allah basina versin madem iyi bisey ;-)
ders saati ben de gelmezdim kusura bakmayın da bel ağrısı iğneyle geçiyorsa orada bulunmama ne gerek var dersi kaçırarak?En hızlısindan anlatıyorum. Biz dört yakın arkadaşız dört senedir aynı yerde yatıp aynı şeyi yiyoruz yazlar hariç sürekli yan yanayız diyebilirim üni ortamı bizden başkada arkadaş grubumuz yok. Şimdi ben geçen gün memleketimden döndüm üç arkadaşım da dersane öğle arasında idi . Bende dersaneye gitmek için hazırlanırken belimden sancı girdi doğrulamadım uzun bir süre daha önce de olmuştum nerdeyse kronik bel ağrısı yaşıyorum ağır derecede canim da biraz tatlıdır hemen salıveririm kendimi neyse ben dersaneye niyetle hazırlanırken bi anda doğum sancısı gibi bastırınca dedim acile gideyim sebebini öğreneyim hiç olmadı bi ağrı kesici vursunlar. Iki büklüm bir şekilde çıktım acile gidiyorum giderken kızlarla olan gruba yazdım ben acile gidiyorum haberiniz olsun onlar beni dersaneye gelecek diye biliyorlar neyse içlerinden biri aradı işte kazandibicim noldu iyi misin ben de belim çok fena sancılı iyi olmaya gidiyorum dedim e işte dersaneye gelcek misin gelme git bi baksınlar bakalım neymiş felan dedi ben de tamam dedim kapattım biri gelsin en azından da tek gitmeyim diye beklemiştim o niyetle yazmıştım ama hiçbiri oralı olmadı hatta ki gelelim mi felan diye yalandan bile sormadılar aradan bi saat geçti vatsaptan soruyorlar noldu iyi misin dedim iyiyim iğne vuruldum gidiyom işte sen doktora bi cık bi baksınlar bilmem ne bana boş akıl veriyorlar. Soğuk soğuk konuştum çünkü yani gurbette biz bizeyiz bu kadar mı vicdansizsiniz niye gelmediniz diye çok kuruldum kızlara sizce ben haklı miyim alınganlık mi ediyorum allah aşkına bana bi şey diyim hiçbir şey olmamamız gibi davranamıyorum derdimi de söylemiyorum çünkü asla sen haklısın seni üzdük özür dilerim demezler ne yapayım sizce
Canım sezaryen de belden uyusturuyorlae değil mi beddua etmene gerek yok ben ne kadar büyük zorlukları oldgunu anlatmaya çalıştım ..iki dogumu da yaptiniz mi? Su sezeryani kucumseyenin Allah basina versin madem iyi bisey ;-)
ders saati ben de gelmezdim kusura bakmayın da bel ağrısı iğneyle geçiyorsa orada bulunmama ne gerek var dersi kaçırarak?
Söyledim, ilişkimizi kopardık konuşmuyorum görüşmüyorum ucuylede aynı sınıfta olmama rağmen biriyle de aynı odada daArkadaşlarınıza söylediniz mi merak ettim ?
Olay büyümüş yani. Ne açıklama yaptılar ?Söyledim, ilişkimizi kopardık konuşmuyorum görüşmüyorum ucuylede aynı sınıfta olmama rağmen biriyle de aynı odada da
Nerden bilelim acil olduğunu diye ben de acile gidiyorum ya dedim sonra da beni aradınız insan öylesine bile olsa bir şeye ihtiyacın var mı gelelim mi demez mi dedim... sorular cevapsız en son konuşmaları biz sana olan arkadaşligımızı sevgimizi kanıtlamak zorunda miyiz bence senin yaptığın şımarıklık dediler. Araya soğukluk girdi böyle yeni tanışmışız gibi konuşmaya başladık bir iki gün sonra grubumuz vardı ortak oraya kankiler.... diye bi şey yazdılar ben de dedim ki kankiler kısmına ben de dahil miyim kendi aranızda mi konuşuyorsunuz biri dedi ki grupta olduğuna göre sonra ben de sizi daha fazla bir şeylere mecbur bırakmayım dedim çıktım gruptan sonra ne selam ne sabah hiç bir şey kalmadı bitti gittiOlay büyümüş yani. Ne açıklama yaptılar ?
Iyi ki de yazmamisim yazsaymisim zorlama olacakmisYazsaydınız madem biriniz gelin diye, gelmeselerdi haklıymışsınız derdim, ya düşünemediler, ya da durumun kötülüğünü farkedemwdiler,...
Sana tavsiyem arkadaşlıklarında çok beklentiye girme. Sonu böyle olur.Nerden bilelim acil olduğunu diye ben de acile gidiyorum ya dedim sonra da beni aradınız insan öylesine bile olsa bir şeye ihtiyacın var mı gelelim mi demez mi dedim... sorular cevapsız en son konuşmaları biz sana olan arkadaşligımızı sevgimizi kanıtlamak zorunda miyiz bence senin yaptığın şımarıklık dediler. Araya soğukluk girdi böyle yeni tanışmışız gibi konuşmaya başladık bir iki gün sonra grubumuz vardı ortak oraya kankiler.... diye bi şey yazdılar ben de dedim ki kankiler kısmına ben de dahil miyim kendi aranızda mi konuşuyorsunuz biri dedi ki grupta olduğuna göre sonra ben de sizi daha fazla bir şeylere mecbur bırakmayım dedim çıktım gruptan sonra ne selam ne sabah hiç bir şey kalmadı bitti gitti
Beklentiye gireceğim bir arkadaşlık bağım yok kimseyle bundan sonrası için hayırlısı diyelimSana tavsiyem arkadaşlıklarında çok beklentiye girme. Sonu böyle olur.
Küfür etmek birşeyi çözmez.Önemsemediler. Çok doluyum ağız dolusu küfür edesim var valla Allahım iyi insanlarla karşılaştırın hepimizi
Amin amin inşallah en kısa zamanda Allahım yollayacak o kişiyiKüfür etmek birşeyi çözmez.
Siz de bından sonra size değer veren kişilerle arkadas olun.
Hayır sürekli doktora giden bir tıp değilim genelde en son çare olarak kullanırımÇok sık ve en küçük rahatsızlıkta acile gidiyorsan eğer, ciddiye almamış olabilirler.