Ben şimdi ne yapayım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.839
798
35
Merhaba sevgili kk üyeleri, hemen konuya girmek istiyorum. Sinirden ne yapacağımı bilmiyorum.

Daha önce bizi eşimin arkadaşı dolandırmıştı. Yargı aşamasında davamız ve hakim bir sonraki duruşmada karara bağlayacaktı. Şimdi çıkan af yasasından yargı asamasındakiler de yararlanacakmış. Adam bizi hem dolandırdı, malımız , paramız gitti. Fakat adam elini kolunu sallayarak gezecek mi şimdi yani ? Çok kanıma dokunuyor bu durum. Başka yapılabilecek birsey yok mu?

Not: Lütfen siyasi yorumlar yapmayın konum kapanmasın.

Alacak verecek davasında af olmaz diye biliyorum.icra yolu ile ödetilir.Nereden edindiniz bu bilgiyi paylaşabilir misiniz?

Alacak verecek davasında af olmaz diye biliyorum.icra yolu ile ödetilir.Nereden edindiniz bu bilgiyi paylaşabilir misiniz?
Son dakika haberlerinde var biraz önce okudum.Şink gönderebilirim isterseniz.
İcra yoluyla da alamıyoruz maalesef. Sözde üzerinde hiç mal mülk yok.

Bir dava daha acma hakkınız yok mu? Avukatınız ne diyor? Hakkınızı hukuki yoldan aramaktan Baska care yok.
Avukatımız yok. Zaten avukat tutacak durumumuz da yok adam benim imzamı taklit ederek dünya kadar senet yapmış başkasına. İmzalarımız incelemeden geldi. Bana ait olmadığı çıktı.
Artık bir avukata danısacagız. Af yargıda olanları da kapsıyormuş.

ülkemizde adalet sadece ve sadece kadın ismini temsil etmektedir.

Gerçekten çok üzgünüm . Biz de o zaman başkasının malını mülkünü dolandırıp alsaydık. Nasıl olsa ceza da yok af çıktı. Millet yapsın yapsın elini kolunu sallayarak gezsin.
Gerçekten çok kanıma dokunuyor.

ülkemizde adalet sadece ve sadece kadın ismini temsil etmektedir.

Ay böylelerine de hiç bişey olmuyor. Dolandırıldığınla kalıyorsun

Bu tür davalarda parayı geri alabilmek çok çok çok zor oluyor.
Çünkü minareyi çalan kılıfını da uyduruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…