- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Son dakika haberlerinde var biraz önce okudum.Şink gönderebilirim isterseniz.Alacak verecek davasında af olmaz diye biliyorum.icra yolu ile ödetilir.Nereden edindiniz bu bilgiyi paylaşabilir misiniz?
Maaşı var mı? Maaşının belli bir oranında kesinti yapılıyor.Son dakika haberlerinde var biraz önce okudum.Şink gönderebilirim isterseniz.
İcra yoluyla da alamıyoruz maalesef. Sözde üzerinde hiç mal mülk yok.
Avukatımız yok. Zaten avukat tutacak durumumuz da yok adam benim imzamı taklit ederek dünya kadar senet yapmış başkasına. İmzalarımız incelemeden geldi. Bana ait olmadığı çıktı.Bir dava daha acma hakkınız yok mu? Avukatınız ne diyor? Hakkınızı hukuki yoldan aramaktan Baska care yok.
Hayır kendine sigorta yaptırmıyor ki.Maaşı var mı? Maaşının belli bir oranında kesinti yapılıyor.
Hiç hoş değil.Hayır kendine sigorta yaptırmıyor ki.
ülkemizde adalet sadece ve sadece kadın ismini temsil etmektedir.
Hayır benim adıma olan işyerinden kaşemi gizli gizli kullanmış ve senetlere imza atmış benim imzamı taklit ederek.Borc verip geri alamadınız mı nasıl dolandırdı?
Kesinlikle öyle..Bu ülkede her şeyi ara adalet arama!
Senetleri ödediniz mi?Hayır benim adıma olan işyerinden kaşemi gizli gizli kullanmış ve senetlere imza atmış benim imzamı taklit ederek.
Hayır ödemedik daha doğrusu ödeyemedik. İcra takibine düştü hepsi.Senetleri ödediniz mi?
istismar, kadına şiddet, uyuşturucu, kasten işlenen cinayetler ve terör suçları kapsam dışı bırakıldı.Imza taklidi nitelikli dolandiriciliga girer. Affi yok diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?