- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Zaten parayı alamayacağımızın farkındaydık ama en azından bi cezaevinde falan kalsaydı da içimiz soğusaydı.Bu tür davalarda parayı geri alabilmek çok çok çok zor oluyor.
Çünkü minareyi çalan kılıfını da uyduruyor.
Aynen öyle oldu ve adalete olan inancımız da kalmadı.Ay böylelerine de hiç bişey olmuyor. Dolandırıldığınla kalıyorsun
Biz de zamanında 100 bin liradan fazla para ödedik, biri nüfus cüzdanını çalmış farkedilene kadar yapacağını yapmış, oturduğu sitenin aidatından gittiği tatile kadar herşeyi bize yıkmış meğer. Bir zaman hapiste kaldı ama yine çıktı, yine çıktı, bir kuruşumuzu bile geri alamadık.Zaten parayı alamayacağımızın farkındaydık ama en azından bi cezaevinde falan kalsaydı da içimiz soğusaydı.
basıt bır alacak verecek kucuk dolandırıcılık degıl kı bu uzlasılmaz bıle ne affıHayır benim adıma olan işyerinden kaşemi gizli gizli kullanmış ve senetlere imza atmış benim imzamı taklit ederek.
Son dakika haberlerine bakabilirsiniz. Link göndereyim size.yargı asamasındakıler nasıl afdan yararlanıyormus yahu
afdan yararlanabılmelerı ıcın once hukmun geregıne baglanması gerek
sıze bunu kım soyledı
yargı asamasındakıler ıcın af gecerlı degıl dıye bılıyorum bende mesela
lınk alırsam cok sevınırımSon dakika haberlerine bakabilirsiniz. Link göndereyim size.
Size link atamıyorum mesaj gönderemiyorum sistem izin vermiyor siz gönderin mesaj cevap da göndereyim linki.lınk alırsam cok sevınırım
ozel mesaj attım haberın lınkını burdan da paylasabılırsınız aslındaSize link atamıyorum mesaj gönderemiyorum sistem izin vermiyor siz gönderin mesaj cevap da göndereyim linki.
Bizde geri alamayacağımızın farkındayız ama bizden çaldıklarında tatile falan gidip boy boy fotoğraf paylaştılar. İnsanın kanına dökünüyor. En azından cezaevine girseydi biraz içim soğurdu.Biz de zamanında 100 bin liradan fazla para ödedik, biri nüfus cüzdanını çalmış farkedilene kadar yapacağını yapmış, oturduğu sitenin aidatından gittiği tatile kadar herşeyi bize yıkmış meğer. Bir zaman hapiste kaldı ama yine çıktı, yine çıktı, bir kuruşumuzu bile geri alamadık.
Sorun olmazsa paylaşayım şinki.ozel mesaj attım haberın lınkını burdan da paylasabılırsınız aslında
Teşekkürler avukatımız yok. Ama danısacagız bin avukata."ASLA BİR AF MÜESSESİ DEĞİLDİR"
Milletimizin, 82 milyonun vicdanında karşılık bularak bir müessese olarak getiriyoruz. Asla bir af müessesi değildir, kesinlikle. Çünkü şu anda yapmakta olduğumuz infaz düzenlemesi hem bugüne kadar işlenmiş hüküm, infaz aşamasına geçilmiş ve yargılama aşamasında bütün suçları kapsamaktadır." ifadelerini kullandı.
Cinsel şiddet, uyuşturucu, kadına şiddet, cinayet ve terör suçları yeni infaz düzenlemesinin dışında tutuldu. Bu suçu işleyenler düzenlemenin getirilerinden faydalanamayacak.
2 ay ızınlı kılıyoruz dıyor ızın duzenlemesı getırtık dıyor konutda ınfaz ve ızın duzenlemesı dıyor
sucları affettık demıyor :)
yanlıs anlamıssınız
rıca ederımTeşekkürler avukatımız yok. Ama danısacagız bin avukata.
Sorun olmazsa paylaşayım şinki.
Son dakika: AK Parti’den infaz düzenlemesine ilişkin açıklama: Yargı sürecindeki suçları da kapsayacak - Son Dakika
Son dakika: Yeni infaz paketi hakkında açıklamada bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, “Şu anda yapmakta olduğumuz infaz düzenlemesi, hem bugüne kadar işlenmiş hüküm, infaz aşamasına geçilmiş ve yargılama aşamasında bütün suçları kapsamaktadır“ ifadelerini kullandı.m.sondakika.com
İmzalara itiraz ettik zaten.Avukatım, bu düzenleme cezaların infazına ilişkin. Ve yeni düzenlemeye göre hükümlü cezasının 1/5ini kapalı cezaevinde geçirecek. Yani adam ceza alırsa her halükarda bir süre cezaevinde kalacak.
İcraya düştü senetler demişsiniz, orada imzaya itiraz etmediniz mi?
Hukuki olarak daha fazla bir şey yazmayacağım.
Böyle durumlarda avukatsız hareket etme cesareti nerden geliyor gerçekten anlamıyorum. Neredeyse son aşamaya gelmişsiniz, artık avukata danışacaz diyorsunuz. Bu saatten sonra adam ceza almaz falan ise o da avukatın başarısızlığı olur sizin nazarınızda.
Merhaba sevgili kk üyeleri, hemen konuya girmek istiyorum. Sinirden ne yapacağımı bilmiyorum.
Daha önce bizi eşimin arkadaşı dolandırmıştı. Yargı aşamasında davamız ve hakim bir sonraki duruşmada karara bağlayacaktı. Şimdi çıkan af yasasından yargı asamasındakiler de yararlanacakmış. Adam bizi hem dolandırdı, malımız , paramız gitti. Fakat adam elini kolunu sallayarak gezecek mi şimdi yani ? Çok kanıma dokunuyor bu durum. Başka yapılabilecek birsey yok mu?
Not: Lütfen siyasi yorumlar yapmayın konum kapanmasın.
avukat talep edebılıyorsunuz barodan ? savunma herkesın hakkıdır tum vatandasların sokakta yasayan hıc parası olamayan ınsanlarda avukat tutabılır ucretsız avukat talep edebılırsınızİmzalara itiraz ettik zaten.
Hanıefendi bu ülkede hersey parayla . Bir kaç avukatla görüştük sadece senetler için açılacak olan davaya bile 6. 7 bin istediler bu dava hariç.
Ayrıca avukatı suçlayacağını nerden çıkardınız ? Hayırdır bu peşin hüküm nereden geliyor ?
Ceza indirimiymiş. Alacak davası değil. Nitelikli dolandırıcılık.Af değil infaz düzenlemesi. Af falan yok, oluduğum kadarıyla ceza indirimi bile yok.
Hapis cezası olmayan davaları ilgilendirmiyor bu durum. Sizinki alacak davası, muhtemelen sonucunda hapis cezası çıkmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?