Ben şimdi ne yapayım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yargı asamasındakıler nasıl afdan yararlanıyormus yahu
afdan yararlanabılmelerı ıcın once hukmun geregıne baglanması gerek
sıze bunu kım soyledı
yargı asamasındakıler ıcın af gecerlı degıl dıye bılıyorum bende mesela

Zaten parayı alamayacağımızın farkındaydık ama en azından bi cezaevinde falan kalsaydı da içimiz soğusaydı.
Biz de zamanında 100 bin liradan fazla para ödedik, biri nüfus cüzdanını çalmış farkedilene kadar yapacağını yapmış, oturduğu sitenin aidatından gittiği tatile kadar herşeyi bize yıkmış meğer. Bir zaman hapiste kaldı ama yine çıktı, yine çıktı, bir kuruşumuzu bile geri alamadık.

Hayır benim adıma olan işyerinden kaşemi gizli gizli kullanmış ve senetlere imza atmış benim imzamı taklit ederek.
basıt bır alacak verecek kucuk dolandırıcılık degıl kı bu uzlasılmaz bıle ne affı bence bır avukata sorun sız bunu avukatınız ne dedı bu arada ortada nıtelıklı dolandırıcılık var cunku hem ısmınızı kotuye kullanma hem evrakta sahtecılık cek senet ıslerı oh ne ararsan var
avukatınızın ne dedıgı onemlı

Son dakika haberlerine bakabilirsiniz. Link göndereyim size.

Bizde geri alamayacağımızın farkındayız ama bizden çaldıklarında tatile falan gidip boy boy fotoğraf paylaştılar. İnsanın kanına dökünüyor. En azından cezaevine girseydi biraz içim soğurdu.

ozel mesaj attım haberın lınkını burdan da paylasabılırsınız aslında
Sorun olmazsa paylaşayım şinki.

"ASLA BİR AF MÜESSESİ DEĞİLDİR"
Milletimizin, 82 milyonun vicdanında karşılık bularak bir müessese olarak getiriyoruz. Asla bir af müessesi değildir, kesinlikle. Çünkü şu anda yapmakta olduğumuz infaz düzenlemesi hem bugüne kadar işlenmiş hüküm, infaz aşamasına geçilmiş ve yargılama aşamasında bütün suçları kapsamaktadır." ifadelerini kullandı.

Cinsel şiddet, uyuşturucu, kadına şiddet, cinayet ve terör suçları yeni infaz düzenlemesinin dışında tutuldu. Bu suçu işleyenler düzenlemenin getirilerinden faydalanamayacak.

2 ay ızınlı kılıyoruz dıyor ızın duzenlemesı getırtık dıyor konutda ınfaz ve ızın duzenlemesı dıyor
sucları affettık demıyor :)
yanlıs anlamıssınız

bılgı açılımı yanı net bılgı aktarımı ıcın avukatınıza sorun lutfen :)

Teşekkürler avukatımız yok. Ama danısacagız bin avukata.

Teşekkürler avukatımız yok. Ama danısacagız bin avukata.
rıca ederım
bu ısler avukatsız olmaz maalesef sız dılekceyle suc duyurusunda bulunursunuz , sonra o dosya uzlasmacıya gonderılır konusturur anlastırırlar o yuzden avukat sart
hakkınızı aramak ıcın avukatla gorusmek zorundasınız yanı :) bırde herkesın dosyası ayrı ayrı sızınkısı nıtelıklı dolandırıcılık ıcerıyor sız davanızdan vazgecmeyın ve avukatla gorusun bu sekılde saglıklı bılgı alamazsınız bılmeden yanlıs yonlendırebılırler sıkayetınızın seyrını degıstırebılır

Avukatım, bu düzenleme cezaların infazına ilişkin. Ve yeni düzenlemeye göre hükümlü cezasının 1/5ini kapalı cezaevinde geçirecek. Yani adam ceza alırsa her halükarda bir süre cezaevinde kalacak.

İcraya düştü senetler demişsiniz, orada imzaya itiraz etmediniz mi?

Hukuki olarak daha fazla bir şey yazmayacağım.

Böyle durumlarda avukatsız hareket etme cesareti nerden geliyor gerçekten anlamıyorum. Neredeyse son aşamaya gelmişsiniz, artık avukata danışacaz diyorsunuz. Bu saatten sonra adam ceza almaz falan ise o da avukatın başarısızlığı olur sizin nazarınızda.

İmzalara itiraz ettik zaten.
Hanıefendi bu ülkede hersey parayla . Bir kaç avukatla görüştük sadece senetler için açılacak olan davaya bile 6. 7 bin istediler bu dava hariç.
Ayrıca avukatı suçlayacağını nerden çıkardınız ? Hayırdır bu peşin hüküm nereden geliyor ?

Af değil infaz düzenlemesi. Af falan yok, okuduğum kadarıyla ceza indirimi bile yok.

Hapis cezası olmayan davaları ilgilendirmiyor bu durum. Sizinki alacak davası, muhtemelen sonucunda hapis cezası çıkmaz zaten.

Son düzenleme:
avukat talep edebılıyorsunuz barodan ? savunma herkesın hakkıdır tum vatandasların sokakta yasayan hıc parası olamayan ınsanlarda avukat tutabılır ucretsız avukat talep edebılırsınız

Af değil infaz düzenlemesi. Af falan yok, oluduğum kadarıyla ceza indirimi bile yok.

Hapis cezası olmayan davaları ilgilendirmiyor bu durum. Sizinki alacak davası, muhtemelen sonucunda hapis cezası çıkmaz zaten.
Ceza indirimiymiş. Alacak davası değil. Nitelikli dolandırıcılık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…