Ben şimdi ne yapayım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
avukat talep edebılıyorsunuz barodan ? savunma herkesın hakkıdır tum vatandasların sokakta yasayan hıc parası olamayan ınsanlarda avukat tutabılır ucretsız avukat talep edebılırsınız
Söyle bir durum oldu. O olaylar olduğu sırada biz iflas etmiştik . Ama dükkanın kapanışlarını veremedik. Üzerimde dükkan göründüğü için talep edemedim.

Çevrenize sorun yakını avukat olan vardır belki uygun fiyatlı danışmanlık hizmeti verir. Çok gecmiş olsun...

Söyle bir durum oldu. O olaylar olduğu sırada biz iflas etmiştik . Ama dükkanın kapanışlarını veremedik. Üzerimde dükkan göründüğü için talep edemedim.
ah aksilikler ust uste gelmıs desenıze
maalesef avukatsız bu mesele cozulemez bosuna yıpranırsınız cok uzuldum adınıza

ah aksilikler ust uste gelmıs desenıze
maalesef avukatsız bu mesele cozulemez bosuna yıpranırsınız cok uzuldum adınıza
Evet çok üst üste geldi hersey. Avukatsız zor arkındayım . Ama imzanın bana ait olmadığı kaşeyi aldığı ortada. Kendide ifadesinde itiraf etmişti. O yüzden avukata sonradan danışmadık. Hersey ortada diye.

maalesef oyle olmuyor

sız sıkayetcı olursunuz ama karsı taraf 2 guclu avukat tutar valla olay oyle bır döner kı sasakalırsınız

Ceza indirimiymiş. Alacak davası değil. Nitelikli dolandırıcılık.
Sonradan okudum onu, başta yazdıklarınız alacak davası gibi görünüyor.

Ceza indirimi bekleniyordu ama çıkmadı bildiğin kadarıyla, sadece infaz düzenlemesi çıktı. Ceza indirimi dahi olsa sizi ilgilendiren bir durum değil bu. Ceza indirimi hükmü kesinleşmiş, şu an cezaevinde cezasını çekmekte olan kişiler için geçerli.

Sizin davanız her halükarda görülecek, cezası da yeni infaz düzenlemesine göre verilecek. Bu da suçu sabit görülürse cezaevine gireceği anlamına gelir.

maalesef oyle olmuyor

sız sıkayetcı olursunuz ama karsı taraf 2 guclu avukat tutar valla olay oyle bır döner kı sasakalırsınız
Karşı taraf da avukat tutmamış. Davalara bile gelmiyorlar. Ama dediğiniz gibi bir avukata danışacağım en azından ne yapabiliriz diye. Teşekkürler yorumlarınız için.

İnsallah içeri girer de en azından içim soğur biraz.
Haber de yargı kapsamında olanların da yararlanacağı yazıyor.

İnsallah içeri girer de en azından içim soğur biraz.
Haber de yargı kapsamında olanların da yararlanacağı yazıyor.

Anlamak istemiyorsunuz sanırım. Yoruldum aynı şeyi yazmaktan ama tekrar yazayım. Bu bir infaz düzenlemesi, cezası kesinleşenlerin cezasının nasıl infaz edileceği ile alakalı. Af falan değil. Hatta okuduğum kadarıyla eskisine göre ağırlaştırılmış şartlar var. Bu bir infaz düzenlemesi olduğu için doğal olarak bundan sonra önümüzdeki aylarda, yıllarda, yeni bir infaz düzenlemesi yapılana kadar cezalar bu düzenlemeye göre infaz edilecek. Davanızdan ceza sonucu çıkarsa bu düzenlemede ne yazıyorsa ona göre infaz edilecek. Af yok, indirim yok. Bunlar olsa dahi cezası kesinleşmemiş insan aftan yararlanamaz. Kesnleşmemiş cezanın neyini affedecekler?

Hanımefendi yorumunuz için teşekkür ediyorum. Yorulduysanız yazmayın iyi günler.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla avukatla ön görüşme yaptık. Kendisi yardımcı olacak .
Herkese sağlıklı günler dilerim.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla avukatla ön görüşme yaptık. Kendisi yardımcı olacak .
Herkese sağlıklı günler dilerim.
cok sevındım en azından hakkınızı arayabıleceksınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…