ben şimdi ne yapayım

en son geldiğimiz noktayı söyleyeyim.
ben dedim içimde sana karşı bütün sevgi bitti artık
o da dedi git o zaman,eve geldiğimde seni görmek istemiyorum.
o zaman bitsin boşanalım.
tamam dedim.

bu sözleri söyledikten sonra artık geri adım atarsan belki evliliğin devam eder ama kocanın sana olan saygısı ve sevgisinin devam edeceğini sanmıyorum. bazen büyük laflar etmeden önce 2 kez düşünmek gerektiğini düşünüyorum. ikinci adımı atamayacaksan birinciyi hiç atmayacaksın. aileme söyleyemem diyorsun madem o zaman bu lafları hiç etmeyecektin. hele ki çocuğun da varsa bazı hissi duygularını bir kenara atacaksın tabi ekonomik ve sosyal durumun boşanmaya elverişli değilse.

Bence esas olay mevlüt filan değil..Eşi güzellikle böyle yapsak nasıl olur bende heveslendim sana da yardım ederim v.s gibi yapıcı bir tavırla söylese k.validesi de eşek yerine koymayıp gelininin huyuna gidip rica etse bu iş buralara kadar gelmezdi bence.Konu sahibi hanımın eşinden korkması da ayrıca konunun genelinden daha önemli bence..Eşinden korkmak ne demektir ki???Bence kavga etmeden ama net şekilde tavrınızı ortaya koyun.Diğer arkadaşların da bahsettiği gibi karar vermeden de boşanmaktan filan bahsetmeyin ; hatta evden de ayrılmayın..Bence evi terketmek her zaman son noktadır.Ondan evvel git-gel yapmak ilişkinizi yüzgöz hale getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…