ben şimdi ne yapayım

purcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
62
1
96
44
merhaba arkadaşlar eşimle aramız çok bozuk.sebebine gelince
eltimin çocuğu oldu burda değiller ve bebek mevlüdünü bizde yapılmasını istiyor eşim ve ailesi ben istemiyorum.
yeni eve taşınacağız 2 hafta içinde.ev eşimin ailesinin evi müteahite verdiler tek daire ve bizi oturtacaklar orada.kendileri de köyde oturuyor.eve daha doğalgaz,su,elektrik yok.eşim o kadar acele ediyor ki bana sürekli toplan evi temizle vs..
ben dedim daha su bile yok orada.acelen ne
bana öyle bir sinirlendi ki ben ne karışıyormuşum sus ve denileni yap,müteahit olsaymışım o zaman bunun gibi öyle bi
r çıkıştı ki benim diyebilecek şeyim kalmadı. yani daha da konuşsam dayağı yiyecektim nerdeyse.küçük çocuğum var ben de sustum.
kendisi gitti ev temizlemeye.
akşamüstü geldi biraz konuştuk ben sordum yani.akşam ayrı oturduk bi daha da konuşmadık.
sabah ta fazla konuşmadık.ve işe gitmeden dedi ki abimin mevlüt bizde olacak o kadar.ben hayır dedim o da olacak dedi.
sonra yine bir tartışma.tartışma da değil aslında o söylüyor ben birşey diyemiyorum.çünkü desem bilmiyorum ya ben yiyecem yumruğu ya ortalığa birşeyler olacak.oğlum etkilenmesin diye daha fazla konuşmadım.
en son geldiğimiz noktayı söyleyeyim.
ben dedim içimde sana karşı bütün sevgi bitti artık
o da dedi git o zaman,eve geldiğimde seni görmek istemiyorum.
o zaman bitsin boşanalım.
tamam dedim.
bi daha da işe gitti,konuşmadık.
ben şimdi ne yapayım anneme gitsem durumu anlasınlar istemiyorum.onlar da dahil olsun,üzülsünler istemiyorum.
daha önceden de sorunlarımız vardı ama bu hepsinin birikimi gibi oldu.yani tek sorun değil de hepsinin toplamı bu oldu gibi.
o mu haklı ben mi bana bir fikir verin lütfen.
yanlış nerde.tartıtığımız şeyler hep konu bile olmayacak şeyler oluyor ve ardından küsüyoruz.birbirine zıt insanlarız biz,bir türlü ortada anlaşamıyoruz.ben mi yanlış yapıyorum o mu bilmem valla off

Anlayamadığım mevlüt niye siz de oluyor şehir dışından falan mı geliyorlar.

Ev kimin parasıyla alınmış olursa olsun ikinize aittir. Ne demek senin olmaz dediğine ben dedim olacak demek. Kararınıza saygı duymayı öğrenmeli. Anladığım kadarıyla şiddet var ve siz tartışmalar büyümesin diye susarak işi buralara getirmişsiniz. Ya kayınvalidenizle konuşup istemiyorum diyeceksiniz -ki bu seçenek size şiddet olarak dönebilir- ya da ailenizden destek alacaksınız. Evet aileniz üzülebilir ama siz sessiz kalmaya devam ederseniz çok daha fazla üzüleceksiniz.:31:

Neden eltinizin bebeginin mevlüdü sizde oluyor?
Eltiniz kendi evine cagarsin esini dostunu yapsin mevlüdünü.
Ayrica esinizi birakip gitmeyeceksiniz neden sana karsi sevgim, saygim bitti diyorsunuz, bu sözlerin karsiligi elbetteki " cek git o zaman" olur.
Sizde cekip gidemeyeceginize göre konuyu neden bu noktaya getiriyorsunuz.
Birde iki de bir " yerdim yumrugu, dayak yerdim" falan demissiniz, esiniz size siddet mi uyguluyor?

Esinizin bir mevlut olayini bu kadar buyutmesini anlayamadim.

Bu patlamanin altinda mutlaka cok baska olaylarin oldugunu dusunuyorum. Bu konuda siz haklisiniz elbette.

Niye bu kadar sert tepki veriyorsun*?

Tamam canım.Evi temizlememe yardım eder misin?Ben bebeğimle ilgilenirken deseydin.
Direk hayır demeseydin.
Sebebini sorsaydın.Vazgeçmeyecek gibiyse eltinin ve eşinin yardımıyla olabileceğini söyleseydin.

Bunu annenin durumu bilmesini istemediğin için yazdım.
Yani madem ailene durumdan bahsetme istemiyorsun niye konuyu boşanmaya kadar getiriyorsun?

eşinle bu kadar huzursuzluğu çekmektense,1 gün dişini sıkıp mevlüdün sende olmasına engel olmasan bu hale gelmezdiniz belki..

sen haklı olsan ne olacak olmasan ne olacak..

senin eşin tam bir zorba hak hukuk ona sökmez vurur yumruğu istediğini alır..

mecbur kabul ediceksin sinir hastası olmazsan iyidir.

eltin çadırda mı yaşıyor??

niye senin evinde mevlüt oluyor??

ben buna takıldım.

eşine zaten söylenecek pek bişi yok maşallah yumruk dayak hak getire...

canım eşin haklı demiyorum ama erkek milletinin yarısında var bu karısını ezdirmeler,düşüncesizlikler
huyunu biliyorsan ne diye inatlaşıyorsun,üzülen sen oldun işte.
kapıyı çarpıp çıkacak gücün yoksa,boşanmak istemiyorsan böyle tartışmalara girmeye ne gerek var.
bu lafın üstüne sana nasıl bir akıl verelim ki tatlım,keşke öyle demeseydin o zaman belki bi çare bulurduk sana.

kaba kuvvetti ile sizi sürekli bu şekilde bseleri yapmaya mahkummu edıyor yanı sze siddeett uyguluyormu eger oyleyse tabıkı aılenle konus sende bir evlatsın kım kızının üzülmesini isterki,eger siddet yoksada neden sizde oluyor bu mevlit eşin nie illede olacak dıyor eltinin evi yokmu ?

ah canım..

alttan almanı tavsiye ederim..eşinin huyu konusunda yorum yapamam. sen onunla yaşıyorsun...dışarıdan bakana "yok artık boşa gitsin " dedirten olaylar aşıkken ve olayın içindeyken insana çok koymayabiliyor.

sanırım eltin de köyde oturuyor ve mevlüdün güzel bir evde yapılması isteniyor..adam ailesine ne desin? "karım istemiyor, bizde olmaz " mı?

bence bir gün sonuçta sık dişini..böyle yaparsan eşini soğutursun, onların safına geçer

boşanma noktasına gelinceeee

bu karakterdeki herifler kadına asla "aman gitme sensiz edemem"demez..ama gitmeni de istemez...inada bindirme, o asla geri adım atmaz olan yuvana olur severken ayrılırsın..

bütün bunları nereden biliyorum?
herifin türünün tek örneği değil diyelim:27:

iyide ne alaka ya sizin evde okunması kendı evınde neden okutamıyor sevgılı eltin sanki çok acil birşeymiş gibi eşinde emirler yağdırıyor hayret yani

valla arkadaşım ben sana hak verdim..
sonuçta orası senin evin sen istersen olur istemezsen olmaz evi kadın çekip çeviryorsa kadındır ne yapacağına karar veren.eşin ne hakla bu evde okutulcak die sana tavır koyar.eşim banada aynısını yapsa sen yine iyi susmuşsun ben susmazdım sustunda ne oldu sonuç değiştimi??
bence eğer git dediyse git ailesini bi kardeş yüzünden yıkmaya kalkışmayacaktır zaten.
ben senin yerinde olsam ufak bi çanta hazırlar oğlumla birlikte anneme giderdim hem o ders alsın hemde bidaha git derken 2 kere düşünsün.
git dedikten sonra gitmezsen sana karşı inancını yitirecektir.
ne var bigün kabul et diyenlerede anlam veremiyorum orası benimde evimse ortak alınması gereken bi konu bu.
hakkında hayırlısını diliyorum ALLAH yardımcın olsun.

mevlütün sizde okunması çok saçma tabii,bu konuda siz haklı olabilirsiniz.

ama ailenizin yanına gitmeye bile çekinirken ne diye boşanma lafları ediyorsunuz.

boşanmaya kesin karar vermeden her kavgada boşanalım derseniz o evlilik içinden çıkılmaz bir hal alır.

yuvayı dişi kuş yapar cümlesi ne ifade ediyor?

çünkü erkek kuş aptaldır, çabuk kızar, ailesinin gözünde küçük düşmek istemez...yumurta kırmaktan acizdir ama herkesin güç onda sanmasını ister.

bırakın öyle sansın..yuvayı dişi kuş yapar, erkeğin huyunu bilip onu parmağında çevirmek için. bu susmak değil, ezilmek değil... eşiniz huzuru sizde bulsun. evde ana muhalefet partisi gibi olmayın..

gitmek daha kolay gelebilir.ama çocukla gitmek..?.sonra yanlış anlamayın ama elti yüzünden de gidilmez yani...

yuvayı dişi kuş yapar cümlesi ne ifade ediyor?

çünkü erkek kuş aptaldır, çabuk kızar, ailesinin gözünde küçük düşmek istemez...yumurta kırmaktan acizdir ama herkesin güç onda sanmasını ister.

bırakın öyle sansın..yuvayı dişi kuş yapar, erkeğin huyunu bilip onu parmağında çevirmek için. bu susmak değil, ezilmek değil... eşiniz huzuru sizde bulsun. evde ana muhalefet partisi gibi olmayın..

gitmek daha kolay gelebilir.ama çocukla gitmek..?.sonra yanlış anlamayın ama elti yüzünden de gidilmez yani...

söylediklerinize katılıyorum çokta güzel ifade etmişsiniz ama mevzu elti değilki eşinin yaptığı hareket.kadın her gidiyorum mutsuzum dediğinde erkek gitmi demeli?

Iğğğyyy şöyle kadın işlerine karışan erkeklerden nefret ederim.

Sanane mevlütten sanane evin temizliğinden.

Offff sanki madalya takacaklar.

söylediklerinize katılıyorum çokta güzel ifade etmişsiniz ama mevzu elti değilki eşinin yaptığı hareket.kadın her gidiyorum mutsuzum dediğinde erkek gitmi demeli?

bak canım ben her kadını her erkeği bilmem. ama "bu" tür erkeği bilirim. git der, gitmeni istemese de...son anda dönebilir de, gururda arkasına bakmayabilir de..bu sevmediğinden değil, sevmeyi blmediğinden...

yetişme tarzı diyelim

bak canım ben her kadını her erkeği bilmem. ama "bu" tür erkeği bilirim. git der, gitmeni istemese de...son anda dönebilir de, gururda arkasına bakmayabilir de..bu sevmediğinden değil, sevmeyi blmediğinden...

yetişme tarzı diyelim

peki kadınlık gururu,isteklerimiz onlar ne olcak neden tek taraflı fedakarlık... bu tür erkekler diyorsun çok haklısında hayatımız boyunca boyunmu eğlmeliyiz peki mutlu olamamız için.:44:

Back
X