Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki asla
çok sevmişimdir bu sözü.ve böyle dedikoducu komşulardanda nefret ediyorum.
Annenin davranışları nasıl sana?
eğer karşınızdaki insan sizin için doğru kişiyse annenize evet ben sözlenmek istiyorum diye söylemelisiniz. eğer karşı çıkarlarsa da laftan sözde bıktığınızı milletin çenesini kapamak için böyle bir karar aldığınızı söylemeniz gerekir.
sevgilinde istiyorsa kesinlikle ailenle konuşup yüzük felan takmalısın.ve tabiki evlenmek istediğin doğru insan sevgilinse.yaşlarınız kaç?
arkadas hep bu tür şeyler senimi bulur anlamadım...daha öncekı konunuda hatırlıyorum hep sana laf atıyorlardı ...hep sana bakıyorlardı nerde yaşıyorsun gercekten merak ettim neden herşey seni buluyor acaba
sen ne diyorsun ya.. konu ne sen ne anlatıyorsun burada.. yardımcı olacaksan yorum yaz başka bişey için değil.. madem öyle düşünüyorsun benim açtığım konulara yorum yazma olur biter.. burdaki konu o baktı şu baktı değil iyi oku istersen
canım malesef bazı insanlar dedikodu onun bunun açığını ortaya çıkarmak için uğraşıyorlar nefret ediyorum biu tiplerden
bence eğer sevgilinden kendinden de eminsen çünkü ciddi bir mesele sözlenme sonrası evlilik vs. ki seviyorsunuz da sevgilinde istiyor annene açmak en doğrusu yani bu dedikodulardan kurtulmak için sözlenmek istediğini belirt.
ama sana da şunu da söylemeden etmeyim sözlenince de bir şeyler değişmeyebilir o insanlardan yana bilemezsin ki hani bir gün sonra babana gidip biz kızını sözlüsüyle gördük birazcık dikkat etsin kızın gibi sözler söyleyemeyeceklerini.
çünkü o insanlar bunu sever laf olsun yeter..
ama problem olmaz diyorsan başka da çözüm yoksa annene aç en iyisi
bence de celallenmenin gereği yok ama burda arkadaşımız bir sorun paylaşmış yardımcı olmayacaksanız da köstek olmanızın da bir anlamı yok benceöncelikle üslubuna dikkat etmelisin konunun ne oldugunu okudum ve anladım ..demek istediğim şu ki sen biraz abartıyorsun olayları bu durumuda abartabılecegını kastettim hemen celallenmenın bir gereği yok dimi
öncelikle üslubuna dikkat etmelisin konunun ne oldugunu okudum ve anladım ..demek istediğim şu ki sen biraz abartıyorsun olayları bu durumuda abartabılecegını kastettim hemen celallenmenın bir gereği yok dimi
bence de celallenmenin gereği yok ama burda arkadaşımız bir sorun paylaşmış yardımcı olmayacaksanız da köstek olmanızın da bir anlamı yok bence
abartı bişey göremiyorum burada. yardım istiyorum. geçmiş konuyla ne ilgisi var burada yazılanların? geçmişi gündeme getirip ona göre yorum yaparsan tabiki de celallenirim. sende olsan sende aynı şeyi yaparsın. madem iyi okudun neden herşey seni mi buluyo,sana mı bakıyorlar tarzında yorum yapmak yerine konuyla ilgili yorum yapmıyorsun? o şekilde yardımın dokunabilir bana
canım malesef bazı insanlar dedikodu onun bunun açığını ortaya çıkarmak için uğraşıyorlar nefret ediyorum biu tiplerden
bence eğer sevgilinden kendinden de eminsen çünkü ciddi bir mesele sözlenme sonrası evlilik vs. ki seviyorsunuz da sevgilinde istiyor annene açmak en doğrusu yani bu dedikodulardan kurtulmak için sözlenmek istediğini belirt.
ama sana da şunu da söylemeden etmeyim sözlenince de bir şeyler değişmeyebilir o insanlardan yana bilemezsin ki hani bir gün sonra babana gidip biz kızını sözlüsüyle gördük birazcık dikkat etsin kızın gibi sözler söyleyemeyeceklerini.
çünkü o insanlar bunu sever laf olsun yeter..
ama problem olmaz diyorsan başka da çözüm yoksa annene aç en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?