ben şimdi ne yapayım?

nefret ediyrum gerçekten aynı şeyi bende yaşıyorum annemle konustuk hatta annem istedi işin ciddiyete dökülmesini zira etraftakileri susturabilcek baska çözüm yok yaz sonunu beklyoruz bizde babamın henüz haberi yok ama onunda karsı cıkcağını sanmıyorum en çok kendi rahatsız oluyor. Yolda orda burda sarmaş dolaş yürüsek bu kadar olmaz biliyorum.

inan benim annem de öyle.. etliye sütlüye karışmaz.. o yüzden düşünüyorum ya annem desede aslında pek fark eden bişey olmucak.. çok takan yok ki kadını

burda sana gelen bi laf yok ya lütfen. bazı kişiler derken benim çevremde ki kişilerden bahsediyo arkadaş.. ya sorunun benimleyse lütfen özelden msj at bana. burda sorun yaşamanızı istemiyorum. yardımcı olacaksan mesaj at. yok olamam diyorsan lütfen yorum yapma

benım senınle ne gibi sorunum olabilir ki tanımam etmem senı neyse tamam yorum yapmıyorum ben artık

lütfen yorum yaparken dikkat edelim ya. buraya konu açtım çünkü rahatlamak, akıl almak istiyorum. moralim daha da bozulsun istemiyorum. yeteri kadar bozuk zaten. rahatlamak istiyorum sadece. sinirimi boşaltmak istesem başka türlü yaparım bunu. lütfen tek ricam biraz daha dikkat...

şahsen sizin yazdığınız yazıyı bile görmedim ki size böyle bir itham da bulunayım.
arkadaşın konusu zaten dedikoducu insanlar üzerine ben de onlara söyledim.
siz benim yazımı niye üstünüze alındınız anlamadım ?
ama sözüm size değildi...

..................................................................................................................

Son düzenleme:

ben seni gayet iyi anlıyorum canım benim etrafımda da var o tarz insanlar sen de laftan sözden kurtulmak istiyorsun haklısın da zaten insan kaldıramıyor.
ne güzel sevdiğin yanında olacak insan ise o halde konuyu açmak.
bence canım annene olanları bir güzel anlat sen yani sevdğin insana olan güvenini anlat ciddi düşündüğünü belirt ve senin de laf söz gibi durumlardan rahatsız olduğunu belirtirsen o konuşmayı sen annene göre ayarlarsın eminim annen de anlayışla karşılar seni

akrabalar kolu komsular bayılırlar boyle ısguzarlıklara .bıre bın katarak anlatırlar bı'de.

benım de basıma buna benzer bır durum gelmıstı ,ama sevgılımle degıl arkadasımla .

unuversıteye gıdıyordum o zaman .aynı okuldan arkadasımla otobusten ındık .

vedalasırken yanaktan operız gorusurz derız yaa .durum bu aynen .

bızım komsular da gelmıs anneme demıs kı "sashamıa'yı sokak da bır cocukla

opusurken gorduk dıkkat edın "demıs .yuh dedım yaa !

opusurken gorduk ne demek yaa !

anneme dogruyu anlattım "ben okul arkadasımla vedalstım opusmedım" dedım .

ama o komsunun da agzının payını verdım .sessız kalmadım .gıttım kapısına

haddını bıldırdım .

Son düzenleme:

annemin beni anlayacağından eminim.. her konuda güvenir bana.. ama onunda korkusu babamın kabul etmemesi, tepki vermesi fln. çünkü hiç anlayışlı bi adam değil babam. ve hep kendi dediği olsun ister.. başkalarının sözüyle inan idam eder seni! anneme anlatıcam ama annem baban ne der, ben nasl derim ona fln diye karşı çıkacak bana.. off offf

canım böyle işlerde olay anne babada bitiyor maalesef. anne baba kızının arkasında olacak ve milletin çenesini kapatacak. yani kapatması gerekir. ama söz için, sırf elalem ne der diyerek söz olayına girmeyin bence. akraba akreptir diye boşa dememişler zaten.

annenle konuş, babanın bundan haberi olsun ve milletin çenesini kapatsın. ancak o zaman rahata erersin.

benimle altı yıllık bir ilişkim var. son iki yılında anneme söyledim, o da babama söyledi. şimdi istediğim gibi dolaşıyorum aman biri görür korkusu olmadan. çünkü ailem biliyor, bizim niyetimizi biliyorlar. kalkıp biri babama söylese de başım ağrımaz.

ama burada iş annene düşüyor, anneler babaları yumuşatır. benim annem öyle yaptı çünkü.

,kimin laf söz ettiğini bilsem bende gidip yapışacam yakasına.. diyorum laf duyunca yüzleştir beni diye.. en azından kendimi aklarım.. yanlış bişey yapmadığım çıkar ortaya.. ama öyle bir dolduruyorlar ki babamı.. akla zarar yaa...

anlaşılan işin özü aslında her şey baban da bitiyor. genel de bu durumlar da anneler üstlenir işi halletmeye çalışır ama senin baban birazcık inat anladığım kadarı ile

anlaşılan işin özü aslında her şey baban da bitiyor. genel de bu durumlar da anneler üstlenir işi halletmeye çalışır ama senin baban birazcık inat anladığım kadarı ile

inatlık mı ondaki ne bilmiyorum ama ablam sözlendi o aşamaya gelene kadar neler yaşadı. adam nuh dedi peygamber demedi ya. aile büyükleri girdi araya zorla ama nasıl uğraştılar. hergün geldiler konuşmaya. çekti gitti. zorla ikna oldu. aradan zaman geçince de ablam anlaşamadı yüzüğü attı. acaba diyorum bende de aynı şey olur diye mi korkuyorlar da lafa söze hemen inanıyo bu adam..

ben olsaydım sırf bu sebepten dolayı evliliği, sözü, nişanı falan hızlandırmazdım

bende sinir olurum bu tür insanlara

mesaj tekrarı..........

Son düzenleme:
evet komşumuz var polis numarasını ona verdim oda konuşmuş :) şimdi aramıyo o mesele bitti çok şükür. sanırım...

Sevindim senin adına, insallah rahatsız etmez bir daha. :)

Millet burnunu herseye sokmayi cok sever ama eger sen simdi istemiyorsan
konusmasinlar diye sakin sözlenme.
Dogru zamani bekle derim.

tatsız şeyler olmuş ablan açısından belki bu yüzden bile problem yapabilir bence de sen bu konuyu açınca bile yine aynı şeyler olacak mı gibi korkusu da oalbilir canım yani insanlık hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…