artık boğulmaya başladım. ne yapsam suç işlemişim gibi olmaya başladı. sanki hiç bişeye hakkım yokmuş hissi veriyorlar evde. yabancı muamelesi görüyorum. idamlık insanlar gibiyim ya. artık diyorum en azından bi söz yapayım. laf gelince de kızım sözlü desinler. laf diyenler de kalsın öyle olduğu yerde. en azından az da olsa kafam rahatlar ya. kim ne derse desin sözlümle gezip tozuyorum derim. yaşantıma devam ederim. böyle nefes alamıyorum. yaşayanlar bilir. anlar beni. ama tek sorun annemle nasıl konuşacağım, damardan girmem gerek konuya ooffff offfff
tatsız şeyler olmuş ablan açısından belki bu yüzden bile problem yapabilir bence de sen bu konuyu açınca bile yine aynı şeyler olacak mı gibi korkusu da oalbilir canım yani insanlık hali
canım böyle işlerde olay anne babada bitiyor maalesef. anne baba kızının arkasında olacak ve milletin çenesini kapatacak. yani kapatması gerekir. ama söz için, sırf elalem ne der diyerek söz olayına girmeyin bence. akraba akreptir diye boşa dememişler zaten.
annenle konuş, babanın bundan haberi olsun ve milletin çenesini kapatsın. ancak o zaman rahata erersin.
benimle altı yıllık bir ilişkim var. son iki yılında anneme söyledim, o da babama söyledi. şimdi istediğim gibi dolaşıyorum aman biri görür korkusu olmadan. çünkü ailem biliyor, bizim niyetimizi biliyorlar. kalkıp biri babama söylese de başım ağrımaz.
ama burada iş annene düşüyor, anneler babaları yumuşatır. benim annem öyle yaptı çünkü.
,kimin laf söz ettiğini bilsem bende gidip yapışacam yakasına.. diyorum laf duyunca yüzleştir beni diye.. en azından kendimi aklarım.. yanlış bişey yapmadığım çıkar ortaya.. ama öyle bir dolduruyorlar ki babamı.. akla zarar yaa...
evet canım babalar boyle seylere cabuk ınanırlar anneler oyle degıl ama .
benım babam zaten tam komsulara gore hayat yasayan bır adamdır .
"onu gıyme kolu komsu ne der ,su saatte gelme kolu komsu bu kız bu saat de neren gelıyor der
oradan yurume kolu komsu yanlıs anlar"v.s.. yahu bıktım vallahı babamın bu komsularından ben .
adam resmen komsulara gore hayat duzenı kuruyor .senın baban da sımdı boyle bırsey duydu ıse
emınım demıstır ;"kolu komsunun dılıne dusurdun bızı "der yanı ,benım babam duysa kesın derdı cunku
evet de yani ablamın başına geldi diye bana da mı aynı şeyler olacak. bu korkuyla nereye kadar yaşanır ki. bunu düşünmeleri gerekmiyo mu. böyle olursa bu bana haksızlık olmaz mı ya
canım normalde kimse görmemiş olsaydı, hayatını düzene kurup öyle söyle derdim. ama sen sürekli duyulursa, şöyle olursa böyle olursa diye her gün korku ve sinir içinde yaşayacaksın.
belki hayatının en berbat konuşması olacak ama anneni yalnız yakala ve anlat hayatında biri olduğunu. şimdi çok zorlanıyor olabilirsin, seni anlıyorum çünkü ben de çok zorlanmıştım.
söylemen bile önemli çünkü en azından annen biliyor olacak. yani en azından birinden birşey saklamamış olacaksın, bilen biri olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?