- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Childgirlss
Tek anladığım eşin seni reddedince sorun yok ama sen onu reddettiğinde günaha gireceğini mi düşünüyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bilmem ama tebrik ediyorum sizi,yilin en bozuk anlatimli konusu dalindaki ödule aday gosteriyorum favorimsiniziyi geceler daha gündüz konum kapanmadan yazdım sanırım ama kimseye anlatılmaz eşim 8 yıllık evlilik cinsel zaman aralığı uzunluğundan kendini yetersiz hisseden bir ben bir evlat 3 kez ayrılık aşamasına gelmiş kaç kere koca daha ilgili olacağım diye söz vermiş ama yapmamış bir koca. Zayıfla dedi 50 kg oldum bakım yerinde spor dedi yaptım ama nafile 2 haftada bir gelen o da işe odaklanıp bitirip yatan bir eş. Aciz hisseden bir ben hala daha küçük diye yanımızda yatan bir. Evlat ne yapacağım bennormal mi bu az önce süslendim o yatacak ben işe gidecem ona rağmen oğlum geç uyudu anlamış gibi yatmadan nöbet var yine dedi tepem attı zorla mı kendin dedin dedim başladı trilyaj seti düştü YÖK kayış koptu bilmem ne sinirlendim uyudum geri gelmiş bana direk olaya girecek dedim şişme kadın mıyım ne arar sorarsın ne ilgi güzel söz haftalarca bekletirsin neyim ben dedim döndü yattı sonra dedim kandil günaha girmeyim reddedip çağırdım triplerde beyimiz sana Benin gibi Kadınlar yaramaz dedim kalktım sinirden uyuyamadım ben neyim alay edilesi bir varlık mı
![]()
+ 1"Her an cinsel birlikteliğe hazır ve tavlanmaya ihtiyaç duyulmayan kadın erkeğe cazip gelmiyor "Net !Ben bu site de bunu anladım .
Erkek kadın eşitliği ile konunun denkleştirilecek bi yani yok..Kadın az işveli cilveli nazlı olacak reddederken bile yoksa erkeğin her an ulaşabildiği kadın ,erkeği tahrik etmiyor kim ne derse desin .
Burada bin tane konu böyle açıldı hep erkeğe gem vuruldu ;acık yazayım ateşli kadın birlikteliğe her daim hazır olan değil ,birliktelik anında hazza ulaştırandır .Net!Net!