• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şişme kadın mıyım ?

Kandil gecesi sevişmek çok iyi reddetmek mi günah? Yanlış mı anladım..Böyle kocayla evlilik olmaz... net..

"Her an cinsel birlikteliğe hazır ve tavlanmaya ihtiyaç duyulmayan kadın erkeğe cazip gelmiyor "Net !Ben bu site de bunu anladım .

Erkek kadın eşitliği ile konunun denkleştirilecek bi yani yok..Kadın az işveli cilveli nazlı olacak reddederken bile yoksa erkeğin her an ulaşabildiği kadın ,erkeği tahrik etmiyor kim ne derse desin .

Burada bin tane konu böyle açıldı hep erkeğe gem vuruldu ;acık yazayım ateşli kadın birlikteliğe her daim hazır olan değil ,birliktelik anında hazza ulaştırandır .Net!Net!

Kadın kocasinin her dediğini yapmış ve güzel görünmek icin elinden geleni yapmış. 3 çocuk, 50 kiloya inmek, spor yapmak gerek gibi . Adam iki haftada bir görev gibi işini bitiriyormus.

Konu sahibi bir hanzoyla evlisiniz. Yapacaginiz en iyi şey boşanmak.

Son düzenleme:
Kandil günaha girmiyim ne yaa.tekrar çağırman olmamış sevişmek değil ki zaten o görev gibi.

iyi geceler daha gündüz konum kapanmadan yazdım sanırım ama kimseye anlatılmaz eşim 8 yıllık evlilik cinsel zaman aralığı uzunluğundan kendini yetersiz hisseden bir ben bir evlat 3 kez ayrılık aşamasına gelmiş kaç kere koca daha ilgili olacağım diye söz vermiş ama yapmamış bir koca. Zayıfla dedi 50 kg oldum bakım yerinde spor dedi yaptım ama nafile 2 haftada bir gelen o da işe odaklanıp bitirip yatan bir eş. Aciz hisseden bir ben hala daha küçük diye yanımızda yatan bir. Evlat ne yapacağım ben :KK43: normal mi bu az önce süslendim o yatacak ben işe gidecem ona rağmen oğlum geç uyudu anlamış gibi yatmadan nöbet var yine dedi tepem attı zorla mı kendin dedin dedim başladı trilyaj seti düştü YÖK kayış koptu bilmem ne sinirlendim uyudum geri gelmiş bana direk olaya girecek dedim şişme kadın mıyım ne arar sorarsın ne ilgi güzel söz haftalarca bekletirsin neyim ben dedim döndü yattı sonra dedim kandil günaha girmeyim reddedip çağırdım triplerde beyimiz sana Benin gibi Kadınlar yaramaz dedim kalktım sinirden uyuyamadım ben neyim alay edilesi bir varlık mı:işsiz:
Onu bilmem ama tebrik ediyorum sizi,yilin en bozuk anlatimli konusu dalindaki ödule aday gosteriyorum favorimsiniz:bicak:

Tam aman ne abarttınız ne var anlaşılmayacak diye ortaya atarlanmayı planlıyordum ki üstteki alıntıda denk gelip tekrar okudum yazdıklarınızı bende de bazı noktalar kopmuş, tam anlayamamışım konuyu. Mesela eşiniz tam sevişme öncesi işyerinin yoğunluğundan mı bahsetmeye başladı 'yine nöbetim var , yorgunum, erken kalkıcam' gibilerinden yoksa 'üff yatmadan yine nöbet var anlaşılan, ama bende tık yok haberin olsun, makine çalışmıyor' mu dedi çeşitli metaforlarla.

Heee onu diyosun sen!
Tmm Tmm amaan koy ver gitsin :KK51:......
Ya kusura bakma kk das tek anladigim senin kocanla cinsel anlamda anlamsız uyumsuz oluşunuz,e onada bizden fayda gelmez ki:KK64:

"Her an cinsel birlikteliğe hazır ve tavlanmaya ihtiyaç duyulmayan kadın erkeğe cazip gelmiyor "Net !Ben bu site de bunu anladım .

Erkek kadın eşitliği ile konunun denkleştirilecek bi yani yok..Kadın az işveli cilveli nazlı olacak reddederken bile yoksa erkeğin her an ulaşabildiği kadın ,erkeği tahrik etmiyor kim ne derse desin .

Burada bin tane konu böyle açıldı hep erkeğe gem vuruldu ;acık yazayım ateşli kadın birlikteliğe her daim hazır olan değil ,birliktelik anında hazza ulaştırandır .Net!Net!
+ 1

Arkadaslar hemen özet geceyim ben anladim sayilir:

Simdi konu sahibesi, esinin ilgisizliginden, ve olmayan seks hayatindan bikmis.

Kocasi ise bugüne kadar, türlü bahanelere üreterek, konu sahibesini geri cevirip, "sorun bende degil, sende" izlenimi vermeye calismis.

Basarmista - nitekim konu sahibesi, 3 cocuk annesi olmasina ragmen, 50 kiloya kadar inmis, inebilmistir efendim.

Peki bütün bunlarin konu sahibesinin olmayan cinsel hayatina bir katkisi olmusmu? Olmamis.

Konu sahibesin artik canina tak dedigi gece gelmis ve catmistir. Bunun üzerine, dusunu alir, ve o hanzoyu aska davet etmistir.

Bu daveti reddetmek icin kocasi hanzo bey, hemen isinden gücünden bahsederek, konuyu kapatmaya calismistir.

Iste tamda bu noktada, konu sahibesi o can alici sözleri sarfeder: " sisme bebekmiyim ben bee" diye cemkirir.

Bu olayi hanzo bey, canina minnet bilir, ve olay yerini derhal terkeder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X