• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben size bunu anlatmadım

Hayır olmuyorum ben gayet ciddiyim konuşurken
O an ciddi olsan bile sonrasında kafanda senaryo kuruyorsun işte. Bana baktı güldü gözlerime baktı , benden hoşlandığı için gülümsedi diye düşünüyorsun. Ama marketin yerini sormana şaşırmış komik geldiği için gülmüş aslında.

1000291920.webp

O an ciddi olsan bile sonrasında kafanda senaryo kuruyorsun işte. Bana baktı güldü gözlerime baktı , benden hoşlandığı için gülümsedi diye düşünüyorsun. Ama marketin yerini sormana şaşırmış komik geldiği için gülmüş aslında.
Niye soramazmiyim adamidanilk defa gördüm.siteye yapismadim ya hergun orda değil im

Niye soramazmiyim adamidanilk defa gördüm.siteye yapismadim ya hergun orda değil im
Dediğimi anlamadın. Marketin yerini sorabilirsin elbette. Eğer abinin evine, o siteye ilk kez gitmiyorsan marketin yerini bilmiyor olmana şaşırmış olabilir ya da kendisi normalde de güler yüzlü biridir. Yoksa durduk yere niye gülsün

Dediğimi anlamadın. Marketin yerini sorabilirsin elbette. Eğer abinin evine, o siteye ilk kez gitmiyorsan marketin yerini bilmiyor olmana şaşırmış olabilir ya da kendisi normalde de güler yüzlü biridir. Yoksa durduk yere niye gülsün
Bilmiyorum bende anormal biseymi var hereks gülüyor

Aşık işte neden anlamıyorsun kiskanç kadın :63:

Dün sitede abimin evindeki yani güvenlik görevlisine market sordum tarif ederken bana gülerek tarif ediyordu neden olabilir acaba yüzümde birşey mi vardı .genç bir oglandi.
Oooo kesin bişeyler hissetmiştir sana karşı 😂😂

Back
X