- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Işte bence bunu sofrada dile getirmek tamamen görgü eksikliği. Bana da en cok bu tavır yanlış geldi zaten.Sizde gitmeseydiniz ben de kim olursa olsun gelmeden haber verilmesi taraftarıyım müsait olursun olmazsın ama tabi sürekli de dile germem tabi
Orda yanlış yapmış ama zaten gidilmesi gereken bir dönemde değil malum durumlarIşte bence bunu sofrada dile getirmek tamamen görgü eksikliği. Bana da en cok bu tavır yanlış geldi zaten.
Hep birlikte sofrada idik ama eşim gün belirtti sonuçta cat kapı gitmedik ki.Dile getirdiğini eşinizde duymuştur ne güzel işte kendi kafasına göre iş yapmaz artık
Gelen çocuklarına da böyle sofrada sürekli laf çarpıtan bir anneanneye mi sahipsiniz peki?Bence kim olursa olsun gelmeden en az yarım saat önce 'biz çıktık geliyoruz, çay koy geliyoruz' ve şeklinde aranmali. Benim babam bile kendi evi olmasına rağmen mutlaka arar gelmeden önce 'geliyorum,bir şey lazım mi?' diye. Ben öz ablamin evine 'is çıkışı gelirim' dediysem mesela metrobsuten inince ararım, geliyorum diye.
Yani nezaketen aranması gerekir. Hiç yoktan ortalığı toparlar. Ne bileyim,bilir ona göre birşeyler yapar, tuvalete girer vs vs.
Siz tee ne zaman demissiniz Çarşamba diye. Kadın ne bilsin kahvaltıya mi geleceksiniz akşam yemeğine mi...saat belirtseniz bile varmadan aramanız gerekirdi.
(Benim ananem bile yaşlı kadın. Gittiği Akraba getirecek mesela sabah. Biliyoruz ki sabahtan gelecek. Ama yine de o arabaya binince arar 'kizim ben geliyorum ha,bindim' diye. Ben böyle gördüm,bence doğrusu da budur yaa)
Aynen öyle. Açıkçası aynı fikirdeyim. Gün belirtmesek haklı tabiki. Bu kadar randevulaşma olayı o kadar garip geliyor ki anne baba arasında bana. Ne bileyim.Yeri geliyor dr a randevusuz gidiyoruz anneye giderken saati saatine kararlaştırmak da ne bileyim. Yeri gelir çat kapı gidersin evde yoksa geri dönmeyi göze almışsındır zaten evde ve müsait değilse de halden anlayıp geçerken bi uğradık dersin olur biter.
Hep aynı şeyi yapıyor.Kadın mahcup olmuştur ondan diyip diyip durmuştur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?