- 31 Ocak 2020
- 2.518
- 9.797
- 158
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Aynen öyle. Açıkçası aynı fikirdeyim. Gün belirtmesek haklı tabiki. Bu kadar randevulaşma olayı o kadar garip geliyor ki anne baba arasında bana. Ne bileyim.
Hep aynı şeyi yapıyor.
Geçen ay da gittiğimizde ben sizi önce bekliyordum geciktiniz gibi laflar söyledi. Yanı o istiyor ki sadece kendi istediği saatte oraya gidelim ve eve gelelim. Bizim uygunluğumuz hiç önemli değil.
Aksine ilk kez böyle bisey yaptık:)Aslında çok basit bir saat belirleyeceksiniz uygunluğunuza gore . Böylece hem o rahatsız olmayacak hem siz
Sonuçta sabah kahvaltıya mi geleceksiniz akşam yemeğe mi ? Sürekli bu durumda kaliyorsaniz demek ki kadin surekli rahatsız o yuzden de artık sofrada da söylüyor anlayın diye
Valla çok haklısınız çok kavga ettim cok tartıştım bu konuda ama eşim ailesi tarafından çok sindirildigi için ikna olmadı. Zaten konuyu açarken de belirttim. Üzgünüm bu konuda.Ya benim anlayamadığım ülkede ( dünya genelinde ) ölümcül bir virüs var, karantina dayız ,bir kısmımız mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmıyoruz işe gitme mecburiyeti temel ihtiyaçları karşılama hariç. Aile eş ve dostlarla da görüşmüyoruz . Kendi adımıza ve diğer insanlar adına tedbir alıyoruz biran önce salgının bitmesi için peki siz deki bu rahatlık akraba ziyareti . Bizler o zaman boşuna mı tedbir alıyoruz lütfen durumu ciddiye alın bir çok insanın da hakkına girmeyin.
Aksine ilk kez böyle bisey yaptık:)
Daima suç bizde olamaz öyle değil mi?
Sadece kendi uygun olduğu zamanlarda kabul buyuruyor
Saat veriyoruz mesela iftara aksam yemeğine gittik gecen ay.Yukarıda yazmadiniz mı surekli boyle diye ben mi yanlış okudum ?
O zaman yardıma gelseydiniz demek istemiş, anlamamışsınızSaat veriyoruz mesela iftara aksam yemeğine gittik gecen ay.
Top burda 8.30da patlıyordu 8e geliyordu gittiğimizde.
Ama bizi daha erken beklediğini belirtti :)
Yani onun huyu bu bence.
Çok garip.
Bunu benim annem damadına asla yapmaz mesela.
Bu aşırı bencil bir hareket.
Işte yani hep bi memnuniyetsizlik
Saat veriyoruz mesela iftara aksam yemeğine gittik gecen ay.
Top burda 8.30da patlıyordu 8e geliyordu gittiğimizde.
Ama bizi daha erken beklediğini belirtti :)
Yani onun huyu bu bence.
Çok garip.
Bunu benim annem damadına asla yapmaz mesela.
Bu aşırı bencil bir hareket.
Belki de yemeği yetişmedi kadının. Sizi bir saat sonra geleceksiniz sanıp ocağı acmamisti. Ya da yetiştirmedi panik oldu.Gelen çocuklarına da böyle sofrada sürekli laf çarpıtan bir anneanneye mi sahipsiniz peki?
Yani normal olan bu değil mi:) o zaman da belki sizi yemeğe bekliyordu o saatte, her şey hazırlandı bekle bekle yok. Siz gelince de tekrar ısıtmak zorunda kaldı. Ne bileyim firindaki kaşarli yemeğinin kaşarları artık akışkan değil. Ya da aç karnına beklediler 'ha geldi ha gelecek' diye. :)Hep aynı şeyi yapıyor.
Geçen ay da gittiğimizde ben sizi önce bekliyordum geciktiniz gibi laflar söyledi. Yanı o istiyor ki sadece kendi istediği saatte oraya gidelim ve eve gelelim. Bizim uygunluğumuz hiç önemli değil.
Biz daima onu memnun etmek için evlenmedik zatenO zaman yardıma gelseydiniz demek istemiş, anlamamışsınız
Kadın da bu sefer yardım istememiş, siz erkenden çıkıp gitmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?