• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sizin şoförünüz değilim dedi

muhakkak başka bi sıkıntısı vardır o an öyle söylemiştir ama 1 yıl oldu demen bu kadar uzun soluklu olması bu söylediklerimi sanki yalanlıyor gibi belliki yaptığın birşeye alındı erkeklik gururu varya bide bunların o kırılmıştır sanki bizim gurur yok bize bişey olmaz. ayyy Allahım yaaa böle sudan sebeplerden ayrılmaları aklım almıyor:50:

Son düzenleme:
istemiyosa herhangi bir şeyi bahane edebilirdi yani sanki her sn beni götür getir diyosunuz

eh işte karşıdaki böyle olunca istediğin kadar emek ver çabala bu karşılığı alamazsın..en iyisi bu kadar şımartmamak

sende boşver bence..ailesi de biliyomuş çok büyük bir sorunu olsa söylerlerdi bence yer aradı...

yorumlara bakınca şaştım kaldım, kime ne senin içmen canım ya. günahın sevabın sana, kimi ilgilendirir.
KK'da alakasız kısma takılmayı çok iyi beceriyoruz..

konununa gelirsek, senin için acı çekiyor belli.

bence sen aileyle irtibatta kalarak, mutluyu oyna. yani mutluymuş gibi davran normalde.. ama ailesi ile de görüş.

binlerce kez özür dilemeli.

sırf sen olsan "şoförün değilim" dese kızar küsersin de, annen varken konu hassaslaşıyor.

onun cezasını çekmesi lazım. bu arada sen de üzüleceksin ama sonunda düzelir, bunu düşün.

Back
X