- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Sen neyden bahsediyorsun arkadaşım konudan haberin var mı emin misin
Kadının rehberinde kocanın numarasi kayıtlı demek bu. Kocanın kaydetmesine gerek yok durum olayında, ben de kayıtlı olan herkes durumumu görür, ben onlarda kayıtlı olmasam bile.Yani numara önceden mi kayıt olmuş? Nasıl kayıtlı olmayan numara WhatsApp ta gözüküyor kızlar anlamadım
Eşiniz o numarayı kaydetmiş ama sonra silmiş durum da orada Kalmış. Aynı şeyi bir arkadaşım yaşamıştı. (Muhtemelen tanıyor eve gelirken siliyor)Rehbere baktım ama isimli isimsiz öyle bir numara yoktu sonra kendim kaydeip baktım sonuçta kayıtlı olsa ben kendim kaydederken telefon gösterir o kayıtlı ismi dimi?
Yalan söylüyor. Takipte kalınKızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı
Sizde daha önce hiç kayıtlı olmasa bile mesaj gönderen kişiler direk numara ile görünüyor, ismi görünmüyor. Profil fotosu, durum mesajı vs görünüyor.Tesadüf mü yani? Daha önce kaydedip silmiş olabilir, whatsapp ı da yenilemeden girmişsiniz. Öyle olunca da ismi görünmemiş numarası görünmüş sadece
Off ne kadar çıkmaza sokmuşsunuz yaa. Eşiniz arasın paşa paşa, versin hoparlöre konuşsun.. 'merhaba, nasılsın desin.. Tanımadığı biri olma ihtimali olmadığı için muhtemelen sohbet ilerler.. Ne demek bilmiyorum, insanı salak yerine koymazlar mı bide...
Numara kayıtlı kalsa neyse de adam resmen 24 saat içinde numarayı silmiş.. Nasıl oluyor da numarasını sildiği kişiyi tanımıyor.. Hadi gerçekten kadını resminden tanımiyor.. bi numara sildiğini de mi hatırlamıyor.. saçmalık..
Umarım.Kızlar olayı öğrendim; eşim iş gereği telefonla o gün bikaç kişiyi aramış ve kaydetmiş sonra o numaraları geri silmiş
Kızlar olayı öğrendim; eşim iş gereği telefonla o gün bikaç kişiyi aramış ve kaydetmiş sonra o numaraları geri silmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?