- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kızlar hepiniz haklısınız galiba kaydetmiş iş gereği gün içinde insanları arıyoruz dedi kaydedip silmiş olabilirim bilmiyorum hatırlamıyorum diyo ama kadın kaydetmiş midir bilmiyorum
Sıkıştırıyorum dünden beri bilmiyorum diyo başka bişey demiyo
Kadının nosunu kendime kaydetsem mi
Çok iyi niyetlisinizEşimden ararsam nımarayı kayıtlı değilse bile kaydeder başımıza musallat etmiyim
Bilmiyorum
Bence eşinizin telefonundan arayın bu numarayı. Sessiz kalın. Kadın nasıl açıyor telefonu ona bakın.
"Aşkım" mı diyecek, "hayatım" mı. Yoksa sadece alo mu?
Eşimden ararsam nımarayı kayıtlı değilse bile kaydeder başımıza musallat etmiyim
Bilmiyorum
Siz çok sert yorumlar yapıyosunuz bi durun hele bişey varsa da kendi kaybeder yani ben şuan olayı anlamaya çalışıyorum yangına körükle gitmeye gerek yokSen bence boşuna uğraşma konu sahibi
Esin bi nane yiyorsa kadına çoktan haber uçmuş gardlarini almislardir.
Çünkü tüm yorumlar senin dusundugunun aksini söylediği halde hala eşimi nerden kurtarabilirim gibi yorumlariniz var
Kızlar numarayı kendime kaydetcem mesaj atcam
Siz çok sert yorumlar yapıyosunuz bi durun hele bişey varsa da kendi kaybeder yani ben şuan olayı anlamaya çalışıyorum yangına körükle gitmeye gerek yok
Gerçekler acıdır neden üstüne gidiyorsun ?Yorumlarim sert değil sayfalarca anlatıldı böyle olduğu. Daha Eşinizin numarasi kadında kayıtlı ona bile inanmiyorsunuz yangına koruk mu ?
Sen neyden bahsediyorsun arkadaşım konudan haberin var mı emin misinGec bile kalmissin. Iyiki evlenmeden önce gösteriyor yüzünü. Bence sevinmelisin ve cok sanslisin. Bazilari senin kadr sansli degil. Eger ayrilamiyacak kadr cok seviyorsan o zaman ayril ve kendini güclendir gül eglen onu arkandan kostur cünkü kacan kovalanir.
Kadın evli, bir de çocuk istiyor.Sen neyden bahsediyorsun arkadaşım konudan haberin var mı emin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?