• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.260
83
3 cocuklu bi arkadaşım var. 38 yaş kocası 20 yaşında bir öğrenciyle arkadaşımı aldattı.

Dava açıldı. Adam savunmasında şey yazmış 🤬

Biz evlediğimizde eşim bakire değildi.

Altına da aldattığı kızın bekaret raporunu eklemiş.

Ben anlamıyorum bu nasıl bir dünya ??

3 cocuklu bi arkadaşım var. 38 yaş kocası 20 yaşında bir öğrenciyle arkadaşımı aldattı.

Böylelerini duvar örüp içine atıcan gebersin orda

Ayy alsın yeni kurbanının kanını alnına sürsün de gezsin serefsiz p....nk, kaç yaşında adamsın bakire kız senin neyine. Kız da bakire ama evli bi adamla birlikte müthiş yani. Yalnız adam aldattığını açık açık itiraf etmiş bu şekilde, arkadaşınız adamın ciğerine kadar alsın sonra da bı kurban kestirsin. İsterse eski eşine de bı torba kan gönderebilir 😂

Hakim de gerizekalıydı böyle bel altı vuruşla onun ihanetini haklı görecek, ayrıca öteki kızla yatmadan önce bekaret raporu mu almış anlamadım şuan o kız hala bakire mi değil mi , ne çeşit bi manyakla karşı karşıyayız sayın seyirciler 😀

Arkadaşın;, böyle kişiliksiz karakteriz adi bi herifle, oncaa zaman neden evli kaldım diye dizini dövsün. Insan bi anda şerefsiz olmuyo, daha çok şerefsizlik yapmıştır.

---Al, evliliğim kurtulsun diye kürek çeken kadınlar, ibret olsun size. Boşa kürek çektiğinizi anlayın!

Bu yaptığıyla nasil bir sonuca ulaşmayı planlıyor acaba?
Kızla ilişkisi olmadığını mı kanıtlamaya çalışıyor kızın raporunu sunarak? Böyle olsa eşinin durumunu niye söylesin? Alakasız.
Eşim bakire değildi ama kız bakire diyerek aldatmayı mesrulastirmaya mı çalışıyor? E bu da düpedüz saçmalık, hakimi bununla kandırabileceğini düşünmemiştir herhalde.
Arkadaşınız tazminat ister umarım, adamın bu savunmasıyla sebebiyle işi baya kolaylaşmış çünkü. Kendi topuğuna sıkmış adam resmen.
3 çocuğundan da utanmamış o savunmayı yaparken.

Öyle değil bence konu saçma gerçeklik payı göremedim hani
Bekaret raporu öyle alınmıyor
Valla hiç bi bilgim yok canım nasıl alındığına dair ama akıl olsaydı zaten bu şekilde davranmazdı.. Bilemiyorum gerçek mi değil mi de gerçekse arkadaş kurtulduğuna sevinsin.. Diğerleride pisliklerinde debelene debelene boğulsun

Ay asıl ben şokkkk
O bekaret raporunu almak çok zor hatta öyle rapor vermek hani bildiğim kadarıyla bazı durumlar dışında suç hatta

ne gıbı bir durum olmus da bu rapor yazılmıs hanı mantığım almadı mesela

Üye arada denk geldiğim bir üye olmasa konu fake diyeceğim de desem mi bilemedim. Nerden tutsam elimde kaldı.

Ayrıca konu sahibinin arkadaşının boşandığı eşinin yaptıklarından bize ne? Soru yok, yardım istenmiyor. Erkek milletini gömelim diye açılmış gibi.

Back
X