Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 çocuktan sonra mı aklına gelmiş.Şerefsiz herif.O savunmayla bi bok elde edemez.Arkadaşınız donuna kadar alsın.
Böylelerini duvar örüp içine atıcan gebersin orda3 cocuklu bi arkadaşım var. 38 yaş kocası 20 yaşında bir öğrenciyle arkadaşımı aldattı.
Dava açıldı. Adam savunmasında şey yazmış
Biz evlediğimizde eşim bakire değildi.
Altına da aldattığı kızın bekaret raporunu eklemiş.
Ben anlamıyorum bu nasıl bir dünya ??
3 cocuklu bi arkadaşım var. 38 yaş kocası 20 yaşında bir öğrenciyle arkadaşımı aldattı.
Dava açıldı. Adam savunmasında şey yazmış
Biz evlediğimizde eşim bakire değildi.
Altına da aldattığı kızın bekaret raporunu eklemiş.
Ben anlamıyorum bu nasıl bir dünya ??
Konu gittikçe ilginçleşiyorAy asıl ben şokkkk
O bekaret raporunu almak çok zor hatta öyle rapor vermek hani bildiğim kadarıyla bazı durumlar dışında suç hatta
ne gıbı bir durum olmus da bu rapor yazılmıs hanı mantığım almadı mesela
Ancak göz yordamıyla istekle muayene yapabılır doktor ama rapor haline getıremez belli durumlar dışında öyle olsa türkiye daha kötü yer olurduKonu gittikçe ilginçleşiyor![]()
Bulmuşlar işte birbirlerini.. Kan kardeşi de olsunlarAncak göz yordamıyla istekle muayene yapabılır doktor ama rapor haline getıremez belli durumlar dışında öyle olsa türkiye daha kötü yer olurdu
Öyle değil bence konu saçma gerçeklik payı göremedim haniBulmuşlar işte birbirlerini.. Kan kardeşi de olsunlar![]()
Valla hiç bi bilgim yok canım nasıl alındığına dair ama akıl olsaydı zaten bu şekilde davranmazdı.. Bilemiyorum gerçek mi değil mi de gerçekse arkadaş kurtulduğuna sevinsin.. Diğerleride pisliklerinde debelene debelene boğulsunÖyle değil bence konu saçma gerçeklik payı göremedim hani
Bekaret raporu öyle alınmıyor
Ay asıl ben şokkkk
O bekaret raporunu almak çok zor hatta öyle rapor vermek hani bildiğim kadarıyla bazı durumlar dışında suç hatta
ne gıbı bir durum olmus da bu rapor yazılmıs hanı mantığım almadı mesela