• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok

Kız talep etmiştir. Adam istemiştir. Aslında bu da suç olmalı. Vücut bütünlüğü mu ne denir ki buna? Hâlâ bekaret rapor veriliyor demek ki hastanelerde.
Yok canım onu diyoruz işte öyle talep etmeyle istemeyle falan verilen bir rapor değil o. Suç zaten. Öyle bir raporu veren doktoru şikayet edebilir arkadaşınız, mahkeme de bir resmiyeti olmadığı için kabul etmez zaten. Yani konunuz çok havada.

Hakim de gerizekalıydı böyle bel altı vuruşla onun ihanetini haklı görecek, ayrıca öteki kızla yatmadan önce bekaret raporu mu almış anlamadım şuan o kız hala bakire mi değil mi , ne çeşit bi manyakla karşı karşıyayız sayın seyirciler 😀
Yanlız şu da var, eğer yatmadan önce kıza bekaret raporu alacak kadar adam manyadıysa, ciddi sorunları var. Kadın büyük beladan kurtuluyor şu an.

Konudan bir şey anlamadım ben. Eşim bakire değildi deyip aldattığı kızdan için bakireydi demek ne alaka? Kızla yatmadan önce gidip bekaret raporu mu almışlar beraber ya da kızla hiç yatmamış mı? Boşanırsam hazırda bu var demek için mi koymuş dosyaya? Arkadaşlar da söylemiş bekaret raporu öyle önüne gelene verilen bir şey değil. Valla çok saçma geldi bana konu, kaldı ki bir dert yok ne bileyim. Konuyu ilgilendiren kişiler bize fikrimizi de sormamış.

Konudan bir şey anlamadım ben. Eşim bakire değildi deyip aldattığı kızdan için bakireydi demek ne alaka? Kızla yatmadan önce gidip bekaret raporu mu almışlar beraber ya da kızla hiç yatmamış mı? Boşanırsam hazırda bu var demek için mi koymuş dosyaya? Arkadaşlar da söylemiş bekaret raporu öyle önüne gelene verilen bir şey değil. Valla çok saçma geldi bana konu, kaldı ki bir dert yok ne bileyim. Konuyu ilgilendiren kişiler bize fikrimizi de sormamış.

Bu konu bariz dedikodu ya dert kesinlikle değil, konusahibi de şok olmuş içinde tutamamış işte 🤓

Ne iğrenç durumlar bunlar 😑
Rapor konusu olmaz demiş kızlar, bu konuda hiçbir fikrim yok ama verilmemesi çok mantıklı. Resmi talep desem hani ben aldatmadım karımı diye adam debeleniyorsa ve kızdan istendiyse diyeceğim bu daha da manyakça bişi🤨 Hepsi bi yana karım bakire değildi diye savunma yazmak saçmalıkta nirvana😑

Son düzenleme:
kızla basınca kıza da dava mı açtı arkadaşınız?
Muhtemelen. Kızla adam da kendini kanıtlama çabasına mu girdi acaba, '' Bak yatmadık. '' diye. Eğer öyleyse karısının bekaretini niye karıştırıyor bu adam? Adam her türlü manyamış.

Savcılık isteyecek de adli durum olacak rapor haline getıremezzz bunun dışında

Yaa bunu bilmiyordum. Arkadaşının avukatı biliyordur herhalde bunda suç unsuru olup olmadığını. Gerekeni yapar. Ama savcılık da böyle bir şey istemez isteyemez. Bence bu pislikler gidip kendileri aldılar raporu

Yaa bunu bilmiyordum. Arkadaşının avukatı biliyordur herhalde bunda suç unsuru olup olmadığını. Gerekeni yapar. Ama savcılık da böyle bir şey istemez isteyemez. Bence bu pislikler gidip kendileri aldılar raporu
Siz hala kendileri aldı diyorsunuz ama alamazlar o zaman o doktoru da dava etmek gerekir diyorum
Konu gerçek değil diyorum

o kadar saçma ki

Peki kadının evlenmeden önce bakire olmadığı Nasıl kanıtlanacak belki Adam iftira ediyor ? Bence arkadaşınız eski eşinin dilekçesini çocuklarına göstermeli,3 çocuğuda onun suratına tükürüp yüzüne bir daha bakmayınca anlar neler yaptığını

Bu konu bariz dedikodu ya dert kesinlikle değil, konusahibi de şok olmuş içinde tutamamış işte 🤓

Lütfen böyle düsünmeyin. Bunun dedikodu yapılacak yani yok. Ben çok üzgünüm. Başıma gelmiş kadar üzüldüm arkadaşıma. Allah yardımcısı olsun sabir versin diye her gün dua ediyorum. Ben de yıprandım açıkça cevremde böyle bir olaya şahit oldum diye.

Dedikodu malzemesi olacak bir konu değil bu. Neler görüyoruz burda. Daha geçenlerde bir üye katledildi. Buna şaşırmamam lazım insanlar çiğ süt emmiş ama düşünüyorum yani ben evleniyorsam biriyle manevi bir bag kuruyorsam bunlari yasamamam lazim diyorum. Icimizi acmayacaksak, karsidakinin bir gun bize darbe vurma ihtimalini dusunerek gardimizi alarak yürüyeceksek niye evlenelim ki.

Tek hayalim bir yuvamın olması. Bunlara şahit ola ola evlenmekten vazgeçip ömür boyu yalnız yasama kararı alacağım bu gidişle.

Eşimize güvenemeyeceksek kime güveneceğiz?

Ben olayın bu kıSmindayim . Sırf böyle içimi dökmek için açtım bu konuyu.

Siz hala kendileri aldı diyorsunuz ama alamazlar o zaman o doktoru da dava etmek gerekir diyorum
Konu gerçek değil diyorum

o kadar saçma ki

Ay valla şuan arkadaşımdan şüphe ettim yalan mi anlattıkları yani ? Inşallah yalandır dikkat çekme çabasıdır ben cidden çok kötü oldum

3 cocuklu bi arkadaşım var. 38 yaş kocası 20 yaşında bir öğrenciyle arkadaşımı aldattı.

Dava açıldı. Adam savunmasında şey yazmış 🤬

Biz evlediğimizde eşim bakire değildi.

Altına da aldattığı kızın bekaret raporunu eklemiş.

Ben anlamıyorum bu nasıl bir dünya ??
Alakaya maydonoz olmuş afedersiniz adam baya bildiğin malmış. Kendi kendine aldattığını kanıtlayanıda ilk defa görüyorum. 20 senedir nerdeydin demezler mi bazı genç kızlarda süzme salak. İğrenç biryer dünya

Peki kadının evlenmeden önce bakire olmadığı Nasıl kanıtlanacak belki Adam iftira ediyor ? Bence arkadaşınız eski eşinin dilekçesini çocuklarına göstermeli,3 çocuğuda onun suratına tükürüp yüzüne bir daha bakmayınca anlar neler yaptığını

Yani bilmiyorum ne yapacak. Valla öyle şeyler düşündüm ki ben, hanı ilk evlenirken kanlı bez falan saklanırmış ya. Bu iftiralardan korunmak için miymiş diye bile düşündüm. Cunku bu sığ zihniyete boyle mi onlem almislar eskiler ?

Back
X