• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok

Konu ilginç. Eşi bakire değilse bu ihanete bir delil değildir. Ayrıca adli raporlar haricinde de hiçbir doktor kolay kolay bekaret kontrolü yapmaz. Eşini aldatmadığını mı ispat etmeye çalışıyor? O raporu nasıl almış ben ona takıldım.

Adam geri zekalı , evli adamla beraber olan kendini bakir sanan kız da ! Ama o bekaret raporu veren doktora ne demeli !?!? Akıl fukaralari..

Bak hakim bey namus sadece iki bacak arasında... Biz sadece bu delikten bişey yapmadik buda kanıtı.. ama benim nikahima aldığım, yıllarca koluma takip esim diye gezdigim, 3 tane gül gibi çocuğumun annesi!?! Öyle mi ... Gibi bı savunma yapacak herhalde.. Düz kufur etmek istiyorum da ne desem az kalır.. bu davanın sonucunu çok merak ediyorum.

Siz ceren damar davasını takip ettiniz mi ? Artık hiçbirşeye sasirmam diyorum ama şaşırmaya da devam ediyorum.

Dolayısı ile zarın esnek olup olmadığı ile ilgili yasal bir başvuru olmadıkça rapor edilemez.

Aslında arkadaşım pislik yapsa zar esnek mi ya da anal yoldan ilişkiye girilmiş mi diye rapor da talep edebilir miydi acaba ? Yani gayriahlaki bir durum ama olayı oralara getiriyorlar maalesef. Neyse bu kadar olay hakkinda bilgi almak da istemiyorum. Yaşayacak başka şok yerim kalmadı

Aslında arkadaşım pislik yapsa zar esnek mi ya da anal yoldan ilişkiye girilmiş mi diye rapor da talep edebilir miydi acaba ? Yani gayriahlaki bir durum ama olayı oralara getiriyorlar maalesef. Neyse bu kadar olay hakkinda bilgi almak da istemiyorum. Yaşayacak başka şok yerim kalmadı
Hanimefemdi biz sabahtan beri bosunami yaziyoruz
Ne o adamin raporu gecerli
Nede siz yetiskin bir birey icin talepte bulunamazsiniz ancak eli kuvvetliyse arkadasiniz kiza zina davasi acar o kadar
İstedigi tazminat nafakayi alabileceginin garantiside yok

Ortada igfalmi var tecavuzmu var konu bosanma davasi bekaret raporlari havada ucusuyor neyin raporu?????
Mahkemede o raporu koyarlarsa azarlar zaten kanit niteligi yok diye otelde basti diyorsunuz bosar gecer
İgrenclestirmenin de bir mantigi yokki
arkadasinizin konusuymus o ugrassin avukati yokmu kime ne biz oyle bir sey olamayacagini konustuk

3 cocuklu bi arkadaşım var. 38 yaş kocası 20 yaşında bir öğrenciyle arkadaşımı aldattı.

Dava açıldı. Adam savunmasında şey yazmış 🤬

Biz evlediğimizde eşim bakire değildi.

Altına da aldattığı kızın bekaret raporunu eklemiş.

Ben anlamıyorum bu nasıl bir dünya ??
Ama bu insanlar artık iyice orjinalleşti. Nasıl yapsak da daha çok çirkinleşsek yarışındalar sanki. Onca yıl evli kaldığın eş mi daha çirkin yoksa bekaret raporunu sevgilisi olan amcanın eline tutuşturan dünkü çocuk mu bilemedim 🙄

Hanimefemdi biz sabahtan beri bosunami yaziyoruz
Ne o adamin raporu gecerli
Nede siz yetiskin bir birey icin talepte bulunamazsiniz ancak eli kuvvetliyse arkadasiniz kiza zina davasi acabilir o kadar
İstedigi tazminat nafakayi alabileceginin garantiside yok

Ortada igfalmi var tecavuzmu var konu bosanma
Mahkemede o raporu koyarlarsa azarlar zaten otelde basti diyorsunuz bosar gecer
İgrenclestirmenin de bir mantigi yokki
arkadasinizin konusuymus o ugrassin avukati yokmu kime ne biz oyle bir sey olamayacagini konustuk

Benim konum arkadaşımın derdine çare ya da ne yapabilir değil ki? ben olaydan duydugum üzüntüyü paylaştım. Bi yardım yol gosterme talep etmedim. Siz niye kendi kendinize boyle bi moda girdiniz ki?

Ama bu insanlar artık iyice orjinalleşti. Nasıl yapsak da daha çok çirkinleşsek yarışındalar sanki. Onca yıl evli kaldığın eş mi daha çirkin yoksa bekaret raporunu sevgilisi olan amcanın eline tutuşturan dünkü çocuk mu bilemedim 🙄

Ben artık herkese şüpheli bakıyorum. Herkes Her şeyi yapabilir. Herkesin içinde karanlık bir yön var. Artık bundan sonraki bakış açım kendimi insanlardan nasıl koruyabilirim. Bir ilişki bana nasıl zarar vermez. Buna adapte olmak gerekli.

Benim konum arkadaşımın derdine çare ya da ne yapabilir değil ki? ben olaydan duydugum üzüntüyü paylaştım. Bi yardım yol gosterme talep etmedim. Siz niye kendi kendinize boyle bi moda girdiniz ki?
Ben bir moda girmedim yaw 😁 zaten uyelerle yazistim sordugum bir soru vardi onada baska uye cevap verdi
Rapor ve mahkeme sistemi uzerine yazistik okumadinizmi konunuzu diyorum

Oturun aglayin o zaman rahatlarsiniz uzuntunuzden acilirsiniz iyi gelir ne diyelim

Ben bir moda girmedim yaw 😁 zaten uyelerle yazistim sordugum bir soru vardi onada baska uye cevap verdi
Rapor ve mahkeme sistemi uzerine yazistik

Oturun aglayin o zaman rahatlarsiniz uzuntunuzden acilirsiniz iyi gelir ne diyelim

Neden bu kadar gergin ve fevri laf sokma telâşındasınız? Karşınızdakini duygusal olarak zayıf hissedince kendinizi güçlü mü algılıyorsunuz ?

Neyse iyi forumlar size

Neden bu kadar gergin ve fevri laf sokma telâşındasınız? Karşınızdakini duygusal olarak zayıf hissedince kendinizi güçlü mü algılıyorsunuz ?

Neyse iyi forumlar size
Laf sokma derken bence su mesajda bir tane laf sokan var ama hadi ben kotu olayin
Sizede sizede

Son düzenleme:
Üye arada denk geldiğim bir üye olmasa konu fake diyeceğim de desem mi bilemedim. Nerden tutsam elimde kaldı.

Ayrıca konu sahibinin arkadaşının boşandığı eşinin yaptıklarından bize ne? Soru yok, yardım istenmiyor. Erkek milletini gömelim diye açılmış gibi.

Senin demene gerek yok, ben derim, konu fake :KK45:

Yani adamın bakire raporu sunmasının sebebi çok basit. Ben cinsel bir birliktelik yaşamadım diyor.

Ben de aynı şeyi düşündüm.

Konu sahibi, arkadaşınız bu savunmaya karşı bakire olsa da cinsel birliktelik yaşanabilir diye savunma yapabilir. Sonuçta cinsellik sadece vajina ile yaşanmayabilir, farklı yollarla birlikte olmuş olabilir.

Bekaretle aldatmanın ne alakası var
Bk yesin
Hakim Güler geçer
Böyle bir savunmaya

Bakire kız saf masum ama evli 3 çocuklu herifle sevgili oluyor
Bunun adı nedir?
Bakire Meryem çok namuslu zarı duruyor demek ki

Bide ben şeyi anlamadım
Biz evlendiğimizde eşim bakire değildi eeee böyle savunma mi olur ya
Ceketini al çık kardeşim bu kadar şerefsiz olma çocuklarının annesi bu kadın cinsel hayatını ortaya dökmek nedir ya
Böyle bir ş...den çocuk yapmış yazıklar olsun bu tip adamlara
Başkasına aşık oldum de git ver tazminatı
Para için böyle çirkefleşme

Back
X