- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.027
- 398
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam geri zekalı , evli adamla beraber olan kendini bakir sanan kız da ! Ama o bekaret raporu veren doktora ne demeli !?!? Akıl fukaralari..
Bak hakim bey namus sadece iki bacak arasında... Biz sadece bu delikten bişey yapmadik buda kanıtı.. ama benim nikahima aldığım, yıllarca koluma takip esim diye gezdigim, 3 tane gül gibi çocuğumun annesi!?! Öyle mi ... Gibi bı savunma yapacak herhalde.. Düz kufur etmek istiyorum da ne desem az kalır.. bu davanın sonucunu çok merak ediyorum.
Dolayısı ile zarın esnek olup olmadığı ile ilgili yasal bir başvuru olmadıkça rapor edilemez.
Hanimefemdi biz sabahtan beri bosunami yaziyoruzAslında arkadaşım pislik yapsa zar esnek mi ya da anal yoldan ilişkiye girilmiş mi diye rapor da talep edebilir miydi acaba ? Yani gayriahlaki bir durum ama olayı oralara getiriyorlar maalesef. Neyse bu kadar olay hakkinda bilgi almak da istemiyorum. Yaşayacak başka şok yerim kalmadı
Ama bu insanlar artık iyice orjinalleşti. Nasıl yapsak da daha çok çirkinleşsek yarışındalar sanki. Onca yıl evli kaldığın eş mi daha çirkin yoksa bekaret raporunu sevgilisi olan amcanın eline tutuşturan dünkü çocuk mu bilemedim3 cocuklu bi arkadaşım var. 38 yaş kocası 20 yaşında bir öğrenciyle arkadaşımı aldattı.
Dava açıldı. Adam savunmasında şey yazmış
Biz evlediğimizde eşim bakire değildi.
Altına da aldattığı kızın bekaret raporunu eklemiş.
Ben anlamıyorum bu nasıl bir dünya ??
Hanimefemdi biz sabahtan beri bosunami yaziyoruz
Ne o adamin raporu gecerli
Nede siz yetiskin bir birey icin talepte bulunamazsiniz ancak eli kuvvetliyse arkadasiniz kiza zina davasi acabilir o kadar
İstedigi tazminat nafakayi alabileceginin garantiside yok
Ortada igfalmi var tecavuzmu var konu bosanma
Mahkemede o raporu koyarlarsa azarlar zaten otelde basti diyorsunuz bosar gecer
İgrenclestirmenin de bir mantigi yokki
arkadasinizin konusuymus o ugrassin avukati yokmu kime ne biz oyle bir sey olamayacagini konustuk
Ama bu insanlar artık iyice orjinalleşti. Nasıl yapsak da daha çok çirkinleşsek yarışındalar sanki. Onca yıl evli kaldığın eş mi daha çirkin yoksa bekaret raporunu sevgilisi olan amcanın eline tutuşturan dünkü çocuk mu bilemedim![]()
Ben bir moda girmedim yawBenim konum arkadaşımın derdine çare ya da ne yapabilir değil ki? ben olaydan duydugum üzüntüyü paylaştım. Bi yardım yol gosterme talep etmedim. Siz niye kendi kendinize boyle bi moda girdiniz ki?
Ben bir moda girmedim yawzaten uyelerle yazistim sordugum bir soru vardi onada baska uye cevap verdi
Rapor ve mahkeme sistemi uzerine yazistik
Oturun aglayin o zaman rahatlarsiniz uzuntunuzden acilirsiniz iyi gelir ne diyelim
Laf sokma derken bence su mesajda bir tane laf sokan var ama hadi ben kotu olayinNeden bu kadar gergin ve fevri laf sokma telâşındasınız? Karşınızdakini duygusal olarak zayıf hissedince kendinizi güçlü mü algılıyorsunuz ?
Neyse iyi forumlar size
Üye arada denk geldiğim bir üye olmasa konu fake diyeceğim de desem mi bilemedim. Nerden tutsam elimde kaldı.
Ayrıca konu sahibinin arkadaşının boşandığı eşinin yaptıklarından bize ne? Soru yok, yardım istenmiyor. Erkek milletini gömelim diye açılmış gibi.
Yani adamın bakire raporu sunmasının sebebi çok basit. Ben cinsel bir birliktelik yaşamadım diyor.
Ben kendimde değilim artık. Dünya güvenilir bir yer değil.