• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok

Üye arada denk geldiğim bir üye olmasa konu fake diyeceğim de desem mi bilemedim. Nerden tutsam elimde kaldı.

Ayrıca konu sahibinin arkadaşının boşandığı eşinin yaptıklarından bize ne? Soru yok, yardım istenmiyor. Erkek milletini gömelim diye açılmış gibi.
Benı de şüpheye düşürdü hahah ancak adli olaylarda rapor haline getırılıyor işte dikkat çekme çabası ablası ne edecen böyle kabul edecen

Konu gerçekse adam ayrı iğrenç,bekaret raporu veren kız apayrı bir iğrenç,arkadaşınızın bu iğrenç insanlardan kurtulduğu için mutlu olması gerek.

Ben hala kendime gelemedim. Bu olay ifşa olana kadar adam iyi biriydi. Zaten en büyük şoku orda yaşadım ben.

Üye arada denk geldiğim bir üye olmasa konu fake diyeceğim de desem mi bilemedim. Nerden tutsam elimde kaldı.

Ayrıca konu sahibinin arkadaşının boşandığı eşinin yaptıklarından bize ne? Soru yok, yardım istenmiyor. Erkek milletini gömelim diye açılmış gibi.

Valla amacım gömmek bile olsa o kadar öfke var içimde. Paylaşmak istedim. Yardımlık bir durum yok ki. Sadece olay beni çok etkiledi

Öyle değil bence konu saçma gerçeklik payı göremedim hani
Bekaret raporu öyle alınmıyor

Ay adamı kadınla otel odasında basip zinadan açtılar davayı. Adamın savunmasını yazdım. Valla siz de haklısınız o kadar inanılmayacak bir olay.

Valla amacım gömmek bile olsa o kadar öfke var içimde. Paylaşmak istedim. Yardımlık bir durum yok ki. Sadece olay beni çok etkiledi

Ya arkadaşınız yalan söylüyor ya siz bir şeyleri yanlış anlamışsınız ya da abartmışsınız. Adli vaka olmadığı sürece bekaret raporu verilmez @Vander ‘in söylediği gibi. Etkilenecek bir durum yok yani ortada.

Ay adamı kadınla otel odasında basip zinadan açtılar davayı. Adamın savunmasını yazdım. Valla siz de haklısınız o kadar inanılmayacak bir olay.
Bekaretle yine alakası yok olayın madem çok kadınlar savunuyoruz
Bu raporu veren 20 yaşındaki kıza hem de aklı sorgulamak lazım sadece eşi zor durumda değil hani

Bekaret konusuyla alakası yok yine
bekaret raporu peynır ekmek gibi verilseydi ülkenin hali ne olurdu?

3 cocuklu bi arkadaşım var. 38 yaş kocası 20 yaşında bir öğrenciyle arkadaşımı aldattı.

Dava açıldı. Adam savunmasında şey yazmış 🤬

Biz evlediğimizde eşim bakire değildi.

Altına da aldattığı kızın bekaret raporunu eklemiş.

Ben anlamıyorum bu nasıl bir dünya ??
Bu boşanmak için yeterli sebep değil ama adamın aldatması yeterli sebep. Ne güzel bak adam kumaşını göstermiş oldu. Arkadaşının boşadığına zerre üzülmemesi için elinden geleni yapıyor kendinden tiksindirerek.

Bir de hukukta çok net bilmiyorum ama evlilikler arasındaki sorunda da zaman aşımı gbi bir şey yokmuydu

mesela adam baştan kabul etmişse 3 çocuktan sonra eşim bakire değildi diyebilir mi?

bilmem 100 yıl geçmiş hala aynı yerde hukuk olarak bılgım yok ama bilen yazsın

Umarım hakim kadınlara hakaret ettiği gerekçesiyle tazminatı şöyle temiz bir yükseltir, hatta tüm kadınlara hakaret ettiği için kamu görevi falan verir. Böyle güzel kararlara hasretiz:KK14:

Bir de hukukta çok net bilmiyorum ama evlilikler arasındaki sorunda da zaman aşımı gbi bir şey yokmuydu

mesela adam baştan kabul etmişse 3 çocuktan sonra eşim bakire değildi diyebilir mi?

bilmem 100 yıl geçmiş hala aynı yerde hukuk olarak bılgım yok ama bilen yazsın
Bakire olmaması kusur değil, ancak bakireyim diye kişiyi kandırırsa boşanma gerekçesi olarak kullanılabilir ama dediğiniz gibi üstünden uzun bir zaman geçtiği için şu an iyiniyetli kabul edilmez. Dikkate alınmaz.

Soru 1:Bakireyle aldatınca aldatmış sayılmıyor muymuş 🤔

Soru 2:O kızla evli değil, evlenirse o da evlendiğinde bakire olmayacak 🧐

Soru 3: Adam kızla yatmadan evvel doktora mı götürmüş? Sonrasında götürdüyse doktor nereden anlamış yeni yaptığını 🤨

Soru 4: Doktora niye götürmüş🤓

Soru 1:Bakireyle aldatınca aldatmış sayılmıyor muymuş 🤔

Soru 2:O kızla evli değil, evlenirse o da evlendiğinde bakire olmayacak 🧐

Soru 3: Adam kızla yatmadan evvel doktora mı götürmüş? Sonrasında götürdüyse doktor nereden anlamış yeni yaptığını 🤨

Soru 4: Doktora niye götürmüş🤓

5- doktor nasıl rapor vermiş.

bence en önemli soru bu şu an.

bekaret raporu öyle istekle alınan bişey değil al buyrun bu da raporunuz diye veremez hiçbir doktor onu , ayrıca sevgilisinin bekaret raporundan hakime ne? Konudaki sorun ve istenen yardımı da göremedim konunun açılma amacı ne bunları bize niye duyurdunuz?

Evlendıklerınde Bakire olmadıgını soyledıgı karısıyla uc cocuk yapmis.
Bu tıpkı dayak yiyip darp raporu alıp, adamı affettikten sonra yeniden acılan davaya raporu sunmak ama raporların gecersiz olması gıbı. Dayaktan sonra affedılınce gecerlılıgı siliniyor raporun.

Yani adamın sundugu bahane ona bisey kazandırmayacak, oradakilerin midesini bulandırmak dısında.

Bu boşanmak için yeterli sebep değil ama adamın aldatması yeterli sebep. Ne güzel bak adam kumaşını göstermiş oldu. Arkadaşının boşadığına zerre üzülmemesi için elinden geleni yapıyor kendinden tiksindirerek.
Bu olaydan sonra içindeki duygusal patlamalar duruldu. Ama ben hiç iyi değilim. Zaten erkekler konusunda inanılmaz korkulu güvensiz düşüncelerim vardı. Bu olay benim için travma oldu

3 cocuklu bi arkadaşım var. 38 yaş kocası 20 yaşında bir öğrenciyle arkadaşımı aldattı.

Dava açıldı. Adam savunmasında şey yazmış 🤬

Biz evlediğimizde eşim bakire değildi.

Altına da aldattığı kızın bekaret raporunu eklemiş.

Ben anlamıyorum bu nasıl bir dünya ??
Kadının bakire olmaması boşanmak için yeterli sebep değil ama adamın aldatması yeterli sebep. Ne güzel bak adam kumaşını göstermiş oldu. Arkadaşının boşadığına zerre üzülmemesi için elinden geleni yapıyor kendinden tiksindirerek.
5- doktor nasıl rapor vermiş.

bence en önemli soru bu şu an.
Hımmm bir de o vardı de mi? Eğer gerçekten olduysa bu olay, adam kafayı yemiş. Başına iş alacak bir sürü.

Bu tıpkı dayak yiyip darp raporu alıp, adamı affettikten sonra yeniden acılan davaya raporu sunmak ama raporların gecersiz olması gıbı. Dayaktan sonra affedılınce gecerlılıgı siliniyor raporun.

Yani adamın sundugu bahane ona bisey kazandırmayacak, oradakilerin midesini bulandırmak dısında.
Hakim bi taraflarıyla gülecek, hakimi o an görmek isterdim.

Yani dava 1.5 senedir devam ediyor. Baya cirkeflesti ama bu nirvanasi oldu. Nasıl diyorum kendi kendime. 3 çocuğu bir evliliğe sığdırdınız siz. Bu adamın yaptığı cinayet kadar korkunç.

Back
X