Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altına da aldattığı kızın bekaret raporunu eklemiş.
Bu niyeymis peki?
Ya arkadaşınız yalan söylüyor ya siz bir şeyleri yanlış anlamışsınız ya da abartmışsınız. Adli vaka olmadığı sürece bekaret raporu verilmez @Vander ‘in söylediği gibi. Etkilenecek bir durum yok yani ortada.
Konu bastan sacma bildigim adli vaka olmadigi surece riza disi iliski,tecavuz,yasi kucugun igfal edilmesi vs vs mahkeme raporu ne yapsin konu aldatma degilmiGüya aldatmadığını kanıtlayacak sanırım.
Kahkahalarla gülüyorum![]()
Bekaret raporu her yerden alınabiliyor
Herhangi bir özel hastane bile düzenleyebiliyor
Raporun alınması şaşırtıcı değilde mahkemeye sunulması ne amaçla onu çözemedim, daha neler okuyacağız yaw:))
Ben yasak olup olmadigini bilmiyorum taleple aliniyor olabilirSadece ben değil avukat arkadaşlar dahil bir çok kişi adli vaka olmadığı sürece bekaret raporu düzenlemenin suç olduğunu söylemiş. Siz farklı bir ülkede yaşıyorsanız bilemiyoruz.
Ben yasak olup olmadigini bilmiyorum taleple aliniyor olabilir
Ama mahkeme kendi yonlendirdigi kurum disini gecerli saymiyor diye biliyorum onuda zaten adli vakada ister
Zaten aldatmayi kimse kabul etmiyor Kimsenin metresine de sen bir rapor sun bakayim denildigini duymadim
Birde bu konudaki kiz yasi kucuk ve adamdan sikayetci degilse rapor ne alaka konu bana cok gercekci gelmiyor
Acan arkadas az cok bilgili degilse karsi taraf sallamista sallamis olabilir
Ya bu Adam çok mu zengin ? Yoksa ne işi olur 3 çocuklu Adamla 20 yaşında kızın ?
PekiYukarda konu aydınlığa kavuştu benim için de. Ben arkadaşımdan şüphe etmeye başlamıştım beni mi yedi naptı diye. Ama dava zinadan açıldı. Adam yapmadığını ispatlayamazsa tazminat ödeyecek. Bu raporla tazminattan kurtulacak.
Sadece ben değil avukat arkadaşlar dahil bir çok kişi adli vaka olmadığı sürece bekaret raporu düzenlemenin suç olduğunu söylemiş. Siz farklı bir ülkede yaşıyorsanız bilemiyoruz.
İnat ettim baktim valla aciklamalar su sekildeÖzel hastaneler düzenliyor daha yeni şahit oldum suç olmasına rağmen yapıyorlarsa bilemem, bu ülkede yaşıyorum, neden böyle ters çıkma gereği duydunuz anlamadım
İnat ettim baktim valla aciklamalar su sekilde
Bekaret raporu yasal olarak talep edildiğinde verilen bir rapordur.Jinekolog bir kişi için tek başına rapor vermez. Ancak yasal yollarla, bu rapor talep edildiğinde, adli tabib, psikiatır ve jinekolog birlikte bu raporu verebilir.
Özel hastanelerde çalışan jinekologlar ve muayenehane hekimleri 18 yaşın üzerinde muayene arzusu ile gelen kişiyi muayene edip kızlık zarının durumu ile ilgili bilgiyi şifaen verebilirler yani rapor dahi verseler yasal bir geçerliliği yoktur. Dolayısı ile zarın esnek olup olmadığı ile ilgili yasal bir başvuru olmadıkça rapor edilemez.
T.C. kanunlarına göre kişisel bilgilerin korunması hakkı kapsamında 18 yaş üzerindeki hiçbir kadının muayene bulguları eşi dahi olsa bir başkası ile paylaşılmaz. Bekaret raporu isteyen erkek eğer kadın ile evlilik bağı içerisinde ise savcılık yolu ile bu bilgiye ulaşmak için başvuruda bulunabilir
Ya zaten suna maruz kalmak ayri bir travmaBende baktım netten böyle yazıyordu
Ancak yeni gördüğüm bir olay var ; bir arkadaşım kızı için aldı bu raporu özel hastaneye gidip muayene oldu ve doktordan yazılı rapor vermesi istendi, aldılar
Keza yıllar evvel aynı raporu annemde benim için aldı, babamın yanından annemin yanına gittiğimde beni doktora götürüp rapor aldı bakire olduğuma dair, o yüzden böyle yazdım
Bu raporu vermek suç ise özeller nasıl veriyor ya da mahkemenin talep ettiği raporun içeriği başka bir şey mi bilemiyorum