Ben söylesem ayıp mı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nasıl yaptın kız bunu zehir gibi hatunsun, iyi yapmışsın kocanın gözü korkmuştur.

Erken öderseniz faiz sıkıntısı yok. Hem onlar neden kontrol etmiyorlar geçişleri? Ben ne zaman hgsden geçsek, ne olur ne olmaz en azından 3-4 güne bakıyorum sıkıntı var mı diye. Plakayı girince ihlaller cezalar çıkıyor sonuçta. Hgs eşinin üzerine diye bakmamışlar anlaşılan.

Plakadan yükleme oluyormuş. Belki yükleme yaptılar yüklenmemiştir diyor. İhlalli geçişlerde gözüküyor.Pek oralı olmuyorlar.Sanırım eşim her defasında kendi ödemeyi düşünüyor.

Plakadan yükleme oluyormuş. Belki yükleme yaptılar yüklenmemiştir diyor. İhlalli geçişlerde gözüküyor.Pek oralı olmuyorlar.Sanırım eşim her defasında kendi ödemeyi düşünüyor.
Evet yükleme çok rahat yapılıyor. Yükleme yapsalar ihlalleri de kontrol ederler. Çok kısa anlık işler bunlar.

Şöyle bir şey oluyor, hgs'den geçirileceği zaman insan zaten "acaba bakiye var mı" diye düşünüyor, para atıyor, ccezayı kontrol ediyor arada böyle hgsden geçiliyorsa. 3-4 ay boyunca sürekli kullandıkları arabanın cezasına bakmak hiç mi akıllarına gelmemiş?

1 senedir araba onlarda.Plakayı yazınca yükleme için aktif ürün yoktur diyor. Yani yükleme olmuyor.Acaba tebligat falan gitmiyor mu? Birde bunu ödemek için hgs hesabı açıp bakiye yüklemek gerekiyormuş.Bizim eski hgs etiketinde bakiye vardı. Acaba bakiye var diye mi düşünüyorlar.

Ptt'ye gitseler hallederler. Bakiye nasıl olacak, otobüs kartı gibi bir şey bu. Leylekler mi yüklüyor bu bakiyeyi aylardır? İnsanın aklına hiç mi gelmez bir bakmak vs. İlginç olaylar.

Haklısınız.Zaten ailesinden uzaklaşmak için başka şehre gitmeyi düşünüyorum
Bence gereksiz büyütüyorsunuz ve kendinize yapıyorsunuz kimsenin umrunda değil ama siz sürekli düşünüyorsunuz ve dolayısıyla eşinizi de yıpratıyorsunuz gerek yok ya bence bu kadar strese

Ptt'ye gitseler hallederler. Bakiye nasıl olacak, otobüs kartı gibi bir şey bu. Leylekler mi yüklüyor bu bakiyeyi aylardır? İnsanın aklına hiç mi gelmez bir bakmak vs. İlginç olaylar.
Bende bunu düşünüyorum.Uygulama kaynımda olsa cezalı olanlar oradada gözüküyor.Ee nasıl bakmıyor anlamıyorum.Çıkartmak basit birşeymiş.Ben söylesem yanlış mı olur? Biraz araştırdım avukata falan veriyorlarmış.

Bence gereksiz büyütüyorsunuz ve kendinize yapıyorsunuz kimsenin umrunda değil ama siz sürekli düşünüyorsunuz ve dolayısıyla eşinizi de yıpratıyorsunuz gerek yok ya bence bu kadar strese
Peki şunu sormak istiyorum.Eşim 4 5 sene emek verdi araç aldı. Bunu kanınız kullansa.Hgssini eşiniz ödese zorunuza gitmez mi? Mevzu 8 10 lira degil, enayi yerine konmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…