- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Kızlar kayınvalidemlerin kullandığı arabanın Hgssi eşimin üzerineydi.Bir sinirle 3 4 ay önce iptal ettim.Uygulamadan bakınca geçiş ihlalleri gözüküyor.Kaynımın falan iptal oldugundan haberi yok.Eşim nasıl söyleyeyim diyor. Ben söylesem ayıp mı olur?
Eşim de diyorki seni kötü bilmesinler, öyle söyleme diyor. Ama eşimin söyleyeceğini sanmıyorumSiz nasıl söyleyeceksiniz? Ben sinirlendim yaptım gibi mi? Bence öyle söylemeyin de eşiniz kontrol edince gördüm hgs iptal olmuş gibi söylesin. Boş yere ceza vs ödemesinler
Plakadan yükleme oluyormuş. Belki yükleme yaptılar yüklenmemiştir diyor. İhlalli geçişlerde gözüküyor.Pek oralı olmuyorlar.Sanırım eşim her defasında kendi ödemeyi düşünüyor.Nasıl yaptın kız bunuzehir gibi hatunsun, iyi yapmışsın kocanın gözü korkmuştur.
Erken öderseniz faiz sıkıntısı yok. Hem onlar neden kontrol etmiyorlar geçişleri? Ben ne zaman hgsden geçsek, ne olur ne olmaz en azından 3-4 güne bakıyorum sıkıntı var mı diye. Plakayı girince ihlaller cezalar çıkıyor sonuçta. Hgs eşinin üzerine diye bakmamışlar anlaşılan.
Ben maddi manevi arabayla bagımız olmasın istiyorum.Ne arabaymış yaaaaa
Yanlış anlama ama ne zaman senin profilini görsem araba konusu olduğunu biliyorumBen maddi manevi arabayla bagımız olmasın istiyorum.
Evet yükleme çok rahat yapılıyor. Yükleme yapsalar ihlalleri de kontrol ederler. Çok kısa anlık işler bunlar.Plakadan yükleme oluyormuş. Belki yükleme yaptılar yüklenmemiştir diyor. İhlalli geçişlerde gözüküyor.Pek oralı olmuyorlar.Sanırım eşim her defasında kendi ödemeyi düşünüyor.
Bende konu açtıgım için çok mutlu degilim. Ancak şu arabayla bagımız kalmasın istiyorum.Yanlış anlama ama ne zaman senin profilini görsem araba konusu olduğunu biliyorum
1 senedir araba onlarda.Plakayı yazınca yükleme için aktif ürün yoktur diyor. Yani yükleme olmuyor.Acaba tebligat falan gitmiyor mu? Birde bunu ödemek için hgs hesabı açıp bakiye yüklemek gerekiyormuş.Bizim eski hgs etiketinde bakiye vardı. Acaba bakiye var diye mi düşünüyorlar.Evet yükleme çok rahat yapılıyor. Yükleme yapsalar ihlalleri de kontrol ederler. Çok kısa anlık işler bunlar.
Şöyle bir şey oluyor, hgs'den geçirileceği zaman insan zaten "acaba bakiye var mı" diye düşünüyor, para atıyor, ccezayı kontrol ediyor arada böyle hgsden geçiliyorsa. 3-4 ay boyunca sürekli kullandıkları arabanın cezasına bakmak hiç mi akıllarına gelmemiş?
Haklısınız.Zaten ailesinden uzaklaşmak için başka şehre gitmeyi düşünüyorumBuna gerek duyacak nasıl bir sinir yaşadınız?
Hadi yaptınız niye söylemiyorsunuz bu zamana kadar?
Eski konunuzu bilmiyorum ama eşinize bırakın siz bu meseleyi.
1 senedir araba onlarda.Plakayı yazınca yükleme için aktif ürün yoktur diyor. Yani yükleme olmuyor.Acaba tebligat falan gitmiyor mu? Birde bunu ödemek için hgs hesabı açıp bakiye yüklemek gerekiyormuş.Bizim eski hgs etiketinde bakiye vardı. Acaba bakiye var diye mi düşünüyorlar.
Bence gereksiz büyütüyorsunuz ve kendinize yapıyorsunuz kimsenin umrunda değil ama siz sürekli düşünüyorsunuz ve dolayısıyla eşinizi de yıpratıyorsunuz gerek yok ya bence bu kadar streseHaklısınız.Zaten ailesinden uzaklaşmak için başka şehre gitmeyi düşünüyorum
Bende bunu düşünüyorum.Uygulama kaynımda olsa cezalı olanlar oradada gözüküyor.Ee nasıl bakmıyor anlamıyorum.Çıkartmak basit birşeymiş.Ben söylesem yanlış mı olur? Biraz araştırdım avukata falan veriyorlarmış.Ptt'ye gitseler hallederler. Bakiye nasıl olacak, otobüs kartı gibi bir şey bu. Leylekler mi yüklüyor bu bakiyeyi aylardır? İnsanın aklına hiç mi gelmez bir bakmak vs. İlginç olaylar.
Peki şunu sormak istiyorum.Eşim 4 5 sene emek verdi araç aldı. Bunu kanınız kullansa.Hgssini eşiniz ödese zorunuza gitmez mi? Mevzu 8 10 lira degil, enayi yerine konmak.Bence gereksiz büyütüyorsunuz ve kendinize yapıyorsunuz kimsenin umrunda değil ama siz sürekli düşünüyorsunuz ve dolayısıyla eşinizi de yıpratıyorsunuz gerek yok ya bence bu kadar strese
Eşiniz hakkını arayamıyor muPeki şunu sormak istiyorum.Eşim 4 5 sene emek verdi araç aldı. Bunu kanınız kullansa.Hgssini eşiniz ödese zorunuza gitmez mi? Mevzu 8 10 lira degil, enayi yerine konmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?