- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.838
- 123
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bende bunu düşünüyorum.Uygulama kaynımda olsa cezalı olanlar oradada gözüküyor.Ee nasıl bakmıyor anlamıyorum.Çıkartmak basit birşeymiş.Ben söylesem yanlış mı olur? Biraz araştırdım avukata falan veriyorlarmış.
Kızlar kayınvalidemlerin kullandığı arabanın Hgssi eşimin üzerineydi.Bir sinirle 3 4 ay önce iptal ettim.Uygulamadan bakınca geçiş ihlalleri gözüküyor.Kaynımın falan iptal oldugundan haberi yok.Eşim nasıl söyleyeyim diyor. Ben söylesem ayıp mı olur?
Aramıyor, hiç oralı degil.Ailesi de böyle yaptığı için gayet memnun.Eşiniz hakkını arayamıyor mu
Çok mantıklı.Eşime bunu söyleyeceğim.Amaaann ne gerek var bunlara.
"Eve ptt'den yazı geldi, bizim hgs etiketinin çipi bozulmuş yenisini çıkartın" diyerek konuyu kapatın. Acele çıkartın ceza gelmesin dersiniz hemen gider kaynın çıkartır.
İşte bu yüzden eşime söyle diyorum.Eve ceza bildirimi gelince neler yaşanacak, bekleyip görelim.
Eşiniz ptt kağıdını göreyim diyebilir ya benimki kağıdı isterdi ben bakayım bi diyeÇok mantıklı.Eşime bunu söyleyeceğim.
Söyle gitsin baboş yapmışsın yapacağını zaten shdjdjfj. O değil de, cezayı ödemesin seninki bari ona dikkat et.Kızlar kayınvalidemlerin kullandığı arabanın Hgssi eşimin üzerineydi.Bir sinirle 3 4 ay önce iptal ettim.Uygulamadan bakınca geçiş ihlalleri gözüküyor.Kaynımın falan iptal oldugundan haberi yok.Eşim nasıl söyleyeyim diyor. Ben söylesem ayıp mı olur?
3-4 ay diyor ne ceza gelir heSöyle gitsin baboş yapmışsın yapacağını zaten shdjdjfj
Eeeee tamam eşinin takmadığımı sen niye takıyorsun ya evliliğinin en güzel yılları üzmeyin kendinizi böyle şeylerler yıpratmayınAramıyor, hiç oralı degil.Ailesi de böyle yaptığı için gayet memnun.
Adanalı mısınSöyle gitsin baboş yapmışsın yapacağını zaten shdjdjfj. O değil de, cezayı ödemesin seninki bari ona dikkat et.
İşte bu yüzden eşime söyle diyorum.
Aracı eşin almadı almadı almadı. Engelli aracı o. Babası ile birlikte aldılar. Azcık utan artık ya.Peki şunu sormak istiyorum.Eşim 4 5 sene emek verdi araç aldı. Bunu kanınız kullansa.Hgssini eşiniz ödese zorunuza gitmez mi? Mevzu 8 10 lira degil, enayi yerine konmak.
Öyle sanan oldu ama alakası yok.Adanalı mısın
Eeeee tamam eşinin takmadığımı sen niye takıyorsun ya evliliğinin en güzel yılları üzmeyin kendinizi böyle şeylerler yıpratmayın
Yeni evliler diye biliyorumEvliliğinin en güzel yılları mı ?Adamın bekar erkek kardeşi, abisinin mutluluğunu görünce; evlilik düşüncesine bile tövbe etmiş.
Akşama kadar evde pinekleyen g.t gezdiren adam bu düşün, paralı kız bulmuş evlenmiyo dkfkfkEvliliğinin en güzel yılları mı ?Adamın bekar erkek kardeşi, abisinin mutluluğunu görünce; bırakın evliliği, evlilik düşüncesine bile tövbe etmiş.
Yeni evliler diye biliyorum
İnsan yeter ki takmak istesin araba biter başka bişey başlarHerkesin balayı anlayışı farklıysa demek.Hesap kitap yapmaktan perişan oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?