Ben söylesem ayıp mı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar bakmak da neyin nesi ya?
Madem biniyorsun maden artık sorumluluğu bizde değil diyorsun ya ben onu hgs geçişini de iptal ettim nasılsa biz kullanmıyoruz artık deyin.
Siz o arabayı sattırmadan da rahat etmezsiniz ya neyse...
Uzun zamandır bakmıyorum. Dün gece içimden bir his sürekli bak bak diyordu. Bir baktım ihlalli geçişler, kaç katı yazmışlar.Satılmadan rahat yok gerçekten

Huzursuz edip evliliğe zarar verecek noktadaysalar bence de uzaklaşın.

Yalnız şunu anlamadım yahu araba kimin?
Engelli babannenin adına ÖTV’siz alınan araç. Bekarken babasıyla ortak almış kocası. Asgari ücretle sıfır araba alamaz zaten. Bakmayın siz bu konu sahibine

Kızlar kayınvalidemlerin kullandığı arabanın Hgssi eşimin üzerineydi.Bir sinirle 3 4 ay önce iptal ettim.Uygulamadan bakınca geçiş ihlalleri gözüküyor.Kaynımın falan iptal oldugundan haberi yok.Eşim nasıl söyleyeyim diyor. Ben söylesem ayıp mı olur?
Söyleseydiniz keşke faiz ödeyecekler yazık değil mi

Engelli babannenin adına ÖTV’siz alınan araç. Bekarken babasıyla ortak almış kocası. Asgari ücretle sıfır araba alamaz zaten. Bakmayın siz bu konu sahibine
Asgari ücretle sülaleyi doyurdu kocası deme öyle.

Uzun zamandır bakmıyorum. Dün gece içimden bir his sürekli bak bak diyordu. Bir baktım ihlalli geçişler, kaç katı yazmışlar.Satılmadan rahat yok gerçekten
(İçinden bir his sürekli aracın hgs’sine bak bak bak diyen kadın… )

Amacı o zaten. Arabaya borç bindirip zorla sattıracak. Kadında deve kini var. Arabayı sattırmak için uğraşıyor
30 yıl sonrasını düşündü ya, kocası ölecek de mirasının peşine düşecek dava açacaktı falan fjfjfj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X