Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
KK Üyeleri ne desem ne yapsam ne etsem bilemedim her zamanki gibi koştum hemen size. Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Sevgilimi faceden 3-4 aksam önce bi kız eklemiş 1 tanecik fotoğrafı görünüyordu kızın bende hiç bisey yapmadım tabi istek duruyordu öyle aksam oldu sevgilim aradı aşkım ben facemi dondurdum haberin olsun dedi bende niye hayatım dedim önüne gelen ekliyo dedi bende evet ya isteklerin vardı bitane de kız vardı hatta dedim. Oda ya o kız bizim buraya ünv. ye gelmiş bizim abilerin akrabasıymış onlar tanıştırmıştı temmuz ayında gecen aksam da ev arkadaşım memlekete gitcekti onu uğurlamaya gittim terminale sevgilisi de gelmiş bi baktım sevgilisinin yanında o kızda var. kızda beni tanıdı yanıma geldi ben seni tanıyorum bikaç ay önce tanışmıştık diye bişeyler demiş sevgilime braz sohbet etmişler ve üstüne kız faceden eklemiş sevgilimde kabul etmemiş ama hemen dondurmuş niyeyse. Bende rahatsz oldum kızdaki ne genişliktir ya daha 1 kere gördüğü sevgilisi olan çocuğu gidip faceden ekliyor üstelik konuştuğu biri varmış sevgilimle arkadaşmış o çocukta. Bende kızı instagramdan kız kardeşimden ekledim fotolarını merak ettim ama kız kabul etmedi. Ama benim eklediğimi anlamış kız kardeşimle fotomuzu tanımış. Onun üstüne bugün sevgilim aradı arkadaşıyla tartışmışlar çocuk bizimkine hesap soruyormuş sen sevgilimi nerden tanıyosun diye benimkide dellenmiş sen bana ne ima ediyosun diye. bana kalırsa o kızgınlıkla bana patladı sen ne diye kızın peşine düşüyosun olayların buraya gelmesinin tek sebebi sensin bana güven artık yeter diye esti gürledi. Bende elin kızı seni eklemiş ben sana güveniyorum sadece bu nasıl bi rahatlık genişlik 1 kere karşılaştığın 2-3 cümle kurduğun cocugu faceden eklemek. Ben bu kızı merak ettim tamam mı dedim demediğini bırakmadı beni ne hale düşürdün diye. Kız sevgilimi eklemiş ama kızı ben merak edince benden kötüsü olmadı kızın sevgilisi de kıza kızacağına sevgilime laf ediyormuş yanındakine sahip çıkamıyor daha öyle işte sizce ben hatalı mıyım

Sen haklısın sevgilin de sacmalamis bence kız soyledi sevgiline de o haber verdi telefon numarasini neden vermis

Ortak kullanıyoruz karıştırmıyorum. Kızz eklemiş isteğine dokunmadım bile tanıdığıdır diye. Sonra anlattı 1 kere görüştük dedi bende bi kız nasıl 1 kere konuştuğu bi erkeği ekleyebilir ki dedim düşününce. İnstagram dan merak edip profile bakcaktım kız kardeşiminkinden. Oda buralara kadar geldi kız ekleyince problem yok ben ekleyince mi sıkıntı oluyor diye düşündüm teşekkür ederim yorum için

Facebook karıştırmak da yeni moda oldu heralde. Tartistiginiz konu acayip saçma sanki kızla muhabbetini yakalamis gibi davranmissin
Niye kız senden güzel mi de celallendin
Ortak kullanıyoruz. Ayrıca kızın 1 tane fotosunuu gördüm uzaktan . Merak ettim o yüzden bakmak istedim zaten. Bide kız eklemiş bizimki kabul etmemiş hemen arkasından dondurmuş niyeyse

Ortak kullanıyoruz. Ayrıca kızın 1 tane fotosunuu gördüm uzaktan . Merak ettim o yüzden bakmak istedim zaten. Bide kız eklemiş bizimki kabul etmemiş hemen arkasından dondurmuş niyeyse

Hmm yani bi muhabbetleri var ben gormeyim diye dondurdu diyorsun. .konuları başka anlatıp aciklamniz farklı oluyor bizdeki de beyin

Haklısın bence kızı eklemekte ne var ki niye kızın sevgilisi celallenmis demekki kıza güvenmiyor kabak size patlamış ama haklisini z

Hmm yani bi muhabbetleri var ben gormeyim diye dondurdu diyorsun. .konuları başka anlatıp aciklamniz farklı oluyor bizdeki de beyin
Karıştı biraz haklısınız. Muhabbetten ziyade kız ekledi bizimkide kabul etmedi ya kızcağımıda biliyo kızın isteğini kabul etmediğini değilde facesini dondurduğunu düşünsün diye böyle bişey yapmış olma ihtimali yüksek geldi bana

Sevgilinin apar topar facesini dondurması dikkat çekici evet,
Ama senin hemen kızı insta da eklemen de olmamış.
Bi de bilmem otogarda denk gelmişler de kız hemen konu sahibinin sevgilisinin yanına gelmiş te ben seni tanıyorum vs demiş abartı geldi bana
Tek kız yapıyo hepsini ne hikmetse

Bence unut inş bir daha facebook açmaz ben ve eşim yıllardır kullanmiyoruz hiç eksiğini hissetmedik sevgiliyken kavga ederdik o kim bi kim 10 yıl oldu çok mutluyuz.

İstemediğim biri beni eklese cevaplamam ya da engellerim
Hesap dondurmak fazla geldi, bi çekincesi mi var
Sende fazla didiklemişsin milleti eklemek yerine sevgiline bak bi bence
Oda kabul etmemiş sonrada dondurmuş muhtemelen kız aa dondrumuş desin diye böyle bişey yaptı isteğimi kabul etmediğini görmesini istemedi bence. Sevgilim bana ağız açtırmadı işte ben çok büyük hatalar yapmışım gibi konuştu

Bence unut inş bir daha facebook açmaz ben ve eşim yıllardır kullanmiyoruz hiç eksiğini hissetmedik sevgiliyken kavga ederdik o kim bi kim 10 yıl oldu çok mutluyuz.
bende kullanmıyorum yıldır sevgilim istemiyo diye. ama onunda kullanmasını istiyorum bazen kızlar sevgilisi olduğunu görsünler bilsinler diye bu gibi durumlarda örneğin

Ben büyük tepki verilmesini anlamam
Kızın teki seni eklemişse eklemiş, engelle
Sen sorarsanda dümdüz de, şurda tanıştığım bi kızdı ama o zaman sen yoktun şimdi o yüzden engelledim
Bu kadar

O tırım tırım saklıyo, dondurup kaçıyo
Sen araştırıyosun kardeşinden ekliyosun ( görünce ne olacaksa fotosunu )
Sonra vay niye karıştın diye yaygarayı basıyo
Basit şeyler sakız gibi uzuyo

Bi de bilmem otogarda denk gelmişler de kız hemen konu sahibinin sevgilisinin yanına gelmiş te ben seni tanıyorum vs demiş abartı geldi bana
Tek kız yapıyo hepsini ne hikmetse
Sohbet ettik biraz konuştuk ne varki bunda dedi bana. Ya bide sevgilimin ev arkasının sevgilisi ile o kız da yurtta oda arkadaşıymış hani genelde olur ya arkadaşlar birbirilerinin sevgililerinin arkadaslarını falan ayarlar ya o bile geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…