- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ortak kullanıyoruz karıştırmıyorum. Kızz eklemiş isteğine dokunmadım bile tanıdığıdır diye. Sonra anlattı 1 kere görüştük dedi bende bi kız nasıl 1 kere konuştuğu bi erkeği ekleyebilir ki dedim düşününce. İnstagram dan merak edip profile bakcaktım kız kardeşiminkinden. Oda buralara kadar geldi kız ekleyince problem yok ben ekleyince mi sıkıntı oluyor diye düşündüm teşekkür ederim yorum içinHatalısın. Sevgilinin facebook'unu niye hangi hakla karıştırıyorsun? Bu saygısızlık. Kızı niye ekliyorsun? Kız sevgilini eklemek istemişse ekler sana ne? Bu kıskançlıkla hep mutsuz olursun sen, bu da sana abla tavsiyesi...
Ortak kullanıyoruz. Ayrıca kızın 1 tane fotosunuu gördüm uzaktan . Merak ettim o yüzden bakmak istedim zaten. Bide kız eklemiş bizimki kabul etmemiş hemen arkasından dondurmuş niyeyseFacebook karıştırmak da yeni moda oldu heralde. Tartistiginiz konu acayip saçma sanki kızla muhabbetini yakalamis gibi davranmissin
Niye kız senden güzel mi de celallendin
Ortak kullanıyoruz. Ayrıca kızın 1 tane fotosunuu gördüm uzaktan . Merak ettim o yüzden bakmak istedim zaten. Bide kız eklemiş bizimki kabul etmemiş hemen arkasından dondurmuş niyeyse
Yokkk benimkinin ev arkadaşının sevgilisi bu sabah kahvaltıya gelmiş o kızla yurtta oda arkasıymış. O söylemişSen haklısın sevgilin de sacmalamis bence kız soyledi sevgiline de o haber verdi telefon numarasini neden vermis
Evet ben zaten ona kızdım . Merak işte ne bileyim kız arkadaşı olsa tamam da ne niyetle ekledi kimki bu kız diye merak ettimSevgilinin apar topar facesini dondurması dikkat çekici evet,
Ama senin hemen kızı insta da eklemen de olmamış.
Karıştı biraz haklısınız. Muhabbetten ziyade kız ekledi bizimkide kabul etmedi ya kızcağımıda biliyo kızın isteğini kabul etmediğini değilde facesini dondurduğunu düşünsün diye böyle bişey yapmış olma ihtimali yüksek geldi banaHmm yani bi muhabbetleri var ben gormeyim diye dondurdu diyorsun. .konuları başka anlatıp aciklamniz farklı oluyor bizdeki de beyin
Bi de bilmem otogarda denk gelmişler de kız hemen konu sahibinin sevgilisinin yanına gelmiş te ben seni tanıyorum vs demiş abartı geldi banaSevgilinin apar topar facesini dondurması dikkat çekici evet,
Ama senin hemen kızı insta da eklemen de olmamış.
Oda kabul etmemiş sonrada dondurmuş muhtemelen kız aa dondrumuş desin diye böyle bişey yaptı isteğimi kabul etmediğini görmesini istemedi bence. Sevgilim bana ağız açtırmadı işte ben çok büyük hatalar yapmışım gibi konuştuİstemediğim biri beni eklese cevaplamam ya da engellerim
Hesap dondurmak fazla geldi, bi çekincesi mi var
Sende fazla didiklemişsin milleti eklemek yerine sevgiline bak bi bence
bende kullanmıyorum yıldır sevgilim istemiyo diye. ama onunda kullanmasını istiyorum bazen kızlar sevgilisi olduğunu görsünler bilsinler diye bu gibi durumlarda örneğinBence unut inş bir daha facebook açmaz ben ve eşim yıllardır kullanmiyoruz hiç eksiğini hissetmedik sevgiliyken kavga ederdik o kim bi kim 10 yıl oldu çok mutluyuz.
Ben büyük tepki verilmesini anlamamOda kabul etmemiş sonrada dondurmuş muhtemelen kız aa dondrumuş desin diye böyle bişey yaptı isteğimi kabul etmediğini görmesini istemedi bence. Sevgilim bana ağız açtırmadı işte ben çok büyük hatalar yapmışım gibi konuştu
Aranızi bozmuş zararı dokunmuş Size faydasını goremedimbende kullanmıyorum yıldır sevgilim istemiyo diye. ama onunda kullanmasını istiyorum bazen kızlar sevgilisi olduğunu görsünler bilsinler diye bu gibi durumlarda örneğin
Sohbet ettik biraz konuştuk ne varki bunda dedi bana. Ya bide sevgilimin ev arkasının sevgilisi ile o kız da yurtta oda arkadaşıymış hani genelde olur ya arkadaşlar birbirilerinin sevgililerinin arkadaslarını falan ayarlar ya o bile geldi aklımaBi de bilmem otogarda denk gelmişler de kız hemen konu sahibinin sevgilisinin yanına gelmiş te ben seni tanıyorum vs demiş abartı geldi bana
Tek kız yapıyo hepsini ne hikmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?