Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

Kızın sevgilisinin olay çıkardığı durumu yalan bence. Kız sevgiline senin eklediğini söyledi. O akıllı da seni suçlu gösterip kurcalamani engellemek için bu yalanı buldu. Diğer türlü düşünsen bile çocuğun senin sevgiline kızması için bir sebep olması lazım

Ortak facebook kullanmaya karşıyım bırak sevgili olmayı evli insanların bile ortak kullanmasına gıcık oluyorum şu facebook u ya, ne kadar da tek kişi görünmeye çalışan bir çift diyorum :)
Keşke eklemeseydin ya demekki öyle 1 kere gördüğünü ekleyen kızlarda varmış niye şaşırıyorsun ki bu kadar illa art niyet arama bence.Özür dile kurtul...

facebook'unu neden karıştırdın? hadi karıştırdın neden kız kardeşinden ekledin? ( bari bi arkadaşından ekleseydin )
ayrıca sevgiline güvenmiyorsun sanırım yalanını mı yakaladın? yakaladıysan şayet; arkadaşımın kız arkadaşı hikayesi yalan olabili

Hakli gördüm seni ... Ama erkek arkadasinda kalkip diyememis mi: seninki ben face den ekledi gelip ben olay cikariyor muyum? Diye ... Allah allah ne cins insanlar o oglan ilk önce dönüp kendi kiz arkadasina hesap sorsun ..

kızı instagramdan eklemeniz çok gereksiz olmuş, haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Yahu şu Facebook'u hayatınızın merkezine oturtmaktan ne büyük zevk alıyorsunuz, ne kadar büyük anlamlar yüklüyorsunuz.
Yapacak olan her türlü yapar... Facebook, twitter hikaye bunlar...
Erkek arkadaşınız güveninizi sarsacak birşeyler yaptıysa o ayrı ama yok bir kız Facebook'tan eklemiş diye hemen aldatıyor yaftası yapıştırmayın insanlara ne olur...
Bu kadar mı küçük çevreniz? Bir kız ile tanıştığında hemen gelip size anlatması mı gerekiyor?
Ayrıca, kız onu Facebook'tan eklemiş ama ben onu Instagram'dan ekleyince kabahat oldu demişsiniz de, kız erkek arkadaşınızla tanışmış ama siz kızla tanışmadınız... Aradaki farkın farkında mısınız? Üstelik bir başkasının hesabından ekliyorsunuz. Bunun dostça bir amaç için değil kıskançlık nedeniyle yapıldığı çok açık yani... Bu durumda kızın eline baya güçlü bir koz vermişsiniz kusura bakmayın...

Yoo gayette haklısın, sevgilimin face olsa incik cıncık ederm bende, bi kız ekleyip bizimkide face donduruyosa kıllanırdım, tepkilerin gayet doğal geldi. Aynı şey benm için olsa sevgilimde aynısını yapardı. Normal bence.

Ya kız kardeşim den ekledim nerden anlicak diye düşündüm . Kız kardeşimin arkadaslarina bakınca beni görmüş öyle anlamış galiba. Kızı görsem hiç bişey degismeyecekti evet ama güzel mi diye merak ettim daha çok

Sevgilim de buna kızıyor işte benim umrumda değil sen niye umursuyorsun ben her yerde bizim askimizi övünerek anlatırken yaptığın şey bizi ne hale getirdi diyor

Senin tek hatan o kızı eklemek olmuş,
Biraz küçük düşürmüşsün kendini.
Ama senin sevgili panik. Bişeyler olmuş bak, kk da bir shapes ve çekirge var, söylemişler di dersin
Aynen ekledigime pişman oldum. Ama sevgilim niye bu kadar abartti büyüttü anlamadim . Bana hakaret etmiş oldun bana guvenmedigini herkese gösterdin diyor

Sizde
Doğru diyosunuz da yine de sinir oldum kiza anlık tepkiler verdim

Bu kiz meselesini sen neden sonradan ogreniyorsun. Ben olsam o adamdan haşlama yapardim. Kiz ekliyor, hesap donuyor.. Sinek kucuktur ama mide bulandirir. Haklisin ama taktigin yanlis..

Merak edebilirsiniz,rahatsız olabilirsiniz ama sevgiliniz size durumu zaten anlatmış,hesabı da dondurmuş. Neden ekliyorsunuz ki haklı bence de.

Ortak derken girip paylaşımlara falan bakıyorum canım sikildiginda ikimizin de tanıdık arkadaşlarımız ekli onları takip ediyorum. Kurcalamak amaçlı değil yani. Kızin ekledigini gördüğüm de ben tepki bile göstermedim sonradan kendisi anlatinca olanlari kız sevgilimle irtibat kurmaya çalışıyor diye düşündüm ona sinirlendim

Sevgilime söyleyen ev arkadasinin sevgilisi kızla tanismistim 1 kere görmüştüm. O diğer kızda onun oda arkadasiymis işte sabah eve çocuğun sevgilisi gelmiş sohbet sırasında öbür kız anlatmış . Ama ben yine de bu kadar tepkiyi hakettigimi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…