- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Kızın sevgilisinin olay çıkardığı durumu yalan bence. Kız sevgiline senin eklediğini söyledi. O akıllı da seni suçlu gösterip kurcalamani engellemek için bu yalanı buldu. Diğer türlü düşünsen bile çocuğun senin sevgiline kızması için bir sebep olması lazımKK Üyeleri ne desem ne yapsam ne etsem bilemedim her zamanki gibi koştum hemen size. Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Sevgilimi faceden 3-4 aksam önce bi kız eklemiş 1 tanecik fotoğrafı görünüyordu kızın bende hiç bisey yapmadım tabi istek duruyordu öyle aksam oldu sevgilim aradı aşkım ben facemi dondurdum haberin olsun dedi bende niye hayatım dedim önüne gelen ekliyo dedi bende evet ya isteklerin vardı bitane de kız vardı hatta dedim. Oda ya o kız bizim buraya ünv. ye gelmiş bizim abilerin akrabasıymış onlar tanıştırmıştı temmuz ayında gecen aksam da ev arkadaşım memlekete gitcekti onu uğurlamaya gittim terminale sevgilisi de gelmiş bi baktım sevgilisinin yanında o kızda var. kızda beni tanıdı yanıma geldi ben seni tanıyorum bikaç ay önce tanışmıştık diye bişeyler demiş sevgilime braz sohbet etmişler ve üstüne kız faceden eklemiş sevgilimde kabul etmemiş ama hemen dondurmuş niyeyse. Bende rahatsz oldum kızdaki ne genişliktir ya daha 1 kere gördüğü sevgilisi olan çocuğu gidip faceden ekliyor üstelik konuştuğu biri varmış sevgilimle arkadaşmış o çocukta. Bende kızı instagramdan kız kardeşimden ekledim fotolarını merak ettim ama kız kabul etmedi. Ama benim eklediğimi anlamış kız kardeşimle fotomuzu tanımış. Onun üstüne bugün sevgilim aradı arkadaşıyla tartışmışlar çocuk bizimkine hesap soruyormuş sen sevgilimi nerden tanıyosun diye benimkide dellenmiş sen bana ne ima ediyosun diye. bana kalırsa o kızgınlıkla bana patladı sen ne diye kızın peşine düşüyosun olayların buraya gelmesinin tek sebebi sensin bana güven artık yeter diye esti gürledi. Bende elin kızı seni eklemiş ben sana güveniyorum sadece bu nasıl bi rahatlık genişlik 1 kere karşılaştığın 2-3 cümle kurduğun cocugu faceden eklemek. Ben bu kızı merak ettim tamam mı dedim demediğini bırakmadı beni ne hale düşürdün diye. Kız sevgilimi eklemiş ama kızı ben merak edince benden kötüsü olmadı kızın sevgilisi de kıza kızacağına sevgilime laf ediyormuş yanındakine sahip çıkamıyor daha öyle işte sizce ben hatalı mıyım
Kızın sevgilisinin olay çıkardığı durumu yalan bence. Kız sevgiline senin eklediğini söyledi. O akıllı da seni suçlu gösterip kurcalamani engellemek için bu yalanı buldu. Diğer türlü düşünsen bile çocuğun senin sevgiline kızması için bir sebep olması lazım
Ya kız kardeşim den ekledim nerden anlicak diye düşündüm . Kız kardeşimin arkadaslarina bakınca beni görmüş öyle anlamış galiba. Kızı görsem hiç bişey degismeyecekti evet ama güzel mi diye merak ettim daha çokiyide insta da eklemekle ne öğrenebilirsin ki,
resimlerini görmen hiç bir sonuca götürmeyecek seni. Tamam kızı bende merak ederim ama gizliyse profil eklemem yani :)
Haklıyken kendini olmayacak bir duruma düşürmüşsün.
Bende boyle düşünuyorum ama soru sorduğum an sana bişeyleri anlattığım için bin pişman ettin beni diyorŞu yazdıklarınızdan sonra sevgilinizin sizden bişeyler sakladığını düşünüyorum, size anlattığı kadar değil bu olay..
Sevgilim de buna kızıyor işte benim umrumda değil sen niye umursuyorsun ben her yerde bizim askimizi övünerek anlatırken yaptığın şey bizi ne hale getirdi diyorBu bence sizin değil kızın sorunu olmalı. Madem kızın bu yaptığını yanlış buldunuz bırakın sizin tabirinizle geniş geniş yaşamaya devam etsin. Onun için sorun değil demekki. Burada önemli olan sevgilinizin tavrı. Kızı merak edip ekleyerek kendinizi küçük düşürmüşsünüz bence
Aynen ekledigime pişman oldum. Ama sevgilim niye bu kadar abartti büyüttü anlamadim . Bana hakaret etmiş oldun bana guvenmedigini herkese gösterdin diyorSenin tek hatan o kızı eklemek olmuş,
Biraz küçük düşürmüşsün kendini.
Ama senin sevgili panik. Bişeyler olmuş bak, kk da bir shapes ve çekirge var, söylemişler di dersin
Doğru diyosunuz da yine de sinir oldum kiza anlık tepkiler verdimBaşta iyi hoş güzelmiş de sonradan instagramdan eklrmrk gereksiz olmuş ki azarı da o yüzden yediniz sanırım. Haksızsınız.
Geniş ya da dar size ne. Siz yanınızdakine bakın gerisi boş. Yanınızdaki sağlam değilse dar kızları bile genişletir zaten.
Adam esip gürlemekte haklı.
Sadece o eklemedi bikaç kişi daha vardı ama erkek. Önüne gelen ekliyor senle fotoğrafımız da var ekleyenler de adam olsa seni gormelerini bile istemiyorum dediBiri ekledi diye hesap dondurmak niye anlamadım?
Ortak derken girip paylaşımlara falan bakıyorum canım sikildiginda ikimizin de tanıdık arkadaşlarımız ekli onları takip ediyorum. Kurcalamak amaçlı değil yani. Kızin ekledigini gördüğüm de ben tepki bile göstermedim sonradan kendisi anlatinca olanlari kız sevgilimle irtibat kurmaya çalışıyor diye düşündüm ona sinirlendimOrtak facebook kullanmak nedir ya. Evli bile değilsiniz. Evliliğin bile ortak kullanması tuhaf geliyor bana. Herkesin bir özel olmalı.
Ben olsam hiç ilgilenmem, ekleme falan yollayıp kendimi ve erkek arkadaşımı küçük düşüremem. Abuk subuk konularla muhattap olmuş. Kızı görseniz ne olur ki ? Kabul etmemiş işte. Size de söylemiş hatta. Belki sıkıldı dondurmak istedi. Neden altında bir şey aramak yerine güvenmeyi denemiyorsunuz? Güvenmiyorsanız neden birliktesiniz?
Sevgilime söyleyen ev arkadasinin sevgilisi kızla tanismistim 1 kere görmüştüm. O diğer kızda onun oda arkadasiymis işte sabah eve çocuğun sevgilisi gelmiş sohbet sırasında öbür kız anlatmış . Ama ben yine de bu kadar tepkiyi hakettigimi düşünmüyorumKızın sevgilisinin olay çıkardığı durumu yalan bence. Kız sevgiline senin eklediğini söyledi. O akıllı da seni suçlu gösterip kurcalamani engellemek için bu yalanı buldu. Diğer türlü düşünsen bile çocuğun senin sevgiline kızması için bir sebep olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?