- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Aslında durum da aynen böyle oldu uzadı gereksiz yere. Ayrıca kızla ben hayatındayken tanışmış ama bana hiç bahsetmedi . Terminalde gördüğünde de bahsetmemişti arkadasın sevgilisi geldi dedi ama face olayı olana dek kızız konusunu bile duymadım ondanBen büyük tepki verilmesini anlamam
Kızın teki seni eklemişse eklemiş, engelle
Sen sorarsanda dümdüz de, şurda tanıştığım bi kızdı ama o zaman sen yoktun şimdi o yüzden engelledim
Bu kadar
O tırım tırım saklıyo, dondurup kaçıyo
Sen araştırıyosun kardeşinden ekliyosun ( görünce ne olacaksa fotosunu )
Sonra vay niye karıştın diye yaygarayı basıyo
Basit şeyler sakız gibi uzuyo
İşte kızın sevgilisinin yaptığı ayıpmış bana ne ima etmeye çalışıyor dio benimki. Benimde o kızın sevgilisinden bi farkım yokmuşşş basitleşmişim o kızı ekleyerek arastırarakHaklısın bence kızı eklemekte ne var ki niye kızın sevgilisi celallenmis demekki kıza güvenmiyor kabak size patlamış ama haklisini z
O yüzden hesap donduruyoAslında durum da aynen böyle oldu uzadı gereksiz yere. Ayrıca kızla ben hayatındayken tanışmış ama bana hiç bahsetmedi . Terminalde gördüğünde de bahsetmemişti arkadasın sevgilisi geldi dedi ama face olayı olana dek kızız konusunu bile duymadım ondan
Banada öyle geliyor ama kızı ekledim diye bile sen bana güvenmiyosun diye neler dedi nerdeyse ben bile kendimi suçlu hissetcem o dereceO yüzden hesap donduruyo
Suçlu bence
Hatta duymadığın şeylerde var gibi
Çünkü zaten güvenilecek bi tip değilBanada öyle geliyor ama kızı ekledim diye bile sen bana güvenmiyosun diye neler dedi nerdeyse ben bile kendimi suçlu hissetcem o derece
Bi de bilmem otogarda denk gelmişler de kız hemen konu sahibinin sevgilisinin yanına gelmiş te ben seni tanıyorum vs demiş abartı geldi bana
Tek kız yapıyo hepsini ne hikmetse
Bi de bilmem otogarda denk gelmişler de kız hemen konu sahibinin sevgilisinin yanına gelmiş te ben seni tanıyorum vs demiş abartı geldi bana
Tek kız yapıyo hepsini ne hikmetse
Kesinlikle. Hikayede ki erkek kahramanımız süt dökmüş kedi zaten :)
.
Erkek Milleti ak kaşık
Evet ben zaten ona kızdım . Merak işte ne bileyim kız arkadaşı olsa tamam da ne niyetle ekledi kimki bu kız diye merak ettim
Yersek
Şu yazdıklarınızdan sonra sevgilinizin sizden bişeyler sakladığını düşünüyorum, size anlattığı kadar değil bu olay..Yokkk benimkinin ev arkadaşının sevgilisi bu sabah kahvaltıya gelmiş o kızla yurtta oda arkasıymış. O söylemiş
Bu bence sizin değil kızın sorunu olmalı. Madem kızın bu yaptığını yanlış buldunuz bırakın sizin tabirinizle geniş geniş yaşamaya devam etsin. Onun için sorun değil demekki. Burada önemli olan sevgilinizin tavrı. Kızı merak edip ekleyerek kendinizi küçük düşürmüşsünüz bencenasıl bi rahatlık genişlik 1 kere karşılaştığın 2-3 cümle kurduğun cocugu faceden eklemek.
Ben çıkmak üzereyim iştenNedense acayip kahve icesim var konuları okuyup kafein yükleme ihtiyaci basıyor beniCekirgee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?