Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

Aslında durum da aynen böyle oldu uzadı gereksiz yere. Ayrıca kızla ben hayatındayken tanışmış ama bana hiç bahsetmedi . Terminalde gördüğünde de bahsetmemişti arkadasın sevgilisi geldi dedi ama face olayı olana dek kızız konusunu bile duymadım ondan

Haklısın bence kızı eklemekte ne var ki niye kızın sevgilisi celallenmis demekki kıza güvenmiyor kabak size patlamış ama haklisini z
İşte kızın sevgilisinin yaptığı ayıpmış bana ne ima etmeye çalışıyor dio benimki. Benimde o kızın sevgilisinden bi farkım yokmuşşş basitleşmişim o kızı ekleyerek arastırarak

O yüzden hesap donduruyo
Suçlu bence
Hatta duymadığın şeylerde var gibi

Bi de bilmem otogarda denk gelmişler de kız hemen konu sahibinin sevgilisinin yanına gelmiş te ben seni tanıyorum vs demiş abartı geldi bana
Tek kız yapıyo hepsini ne hikmetse

Kesinlikle. Hikayede ki erkek kahramanımız süt dökmüş kedi zaten :)
Bişeyler olmuş ama panikleme durumu var gibi.

Evet ben zaten ona kızdım . Merak işte ne bileyim kız arkadaşı olsa tamam da ne niyetle ekledi kimki bu kız diye merak ettim

iyide insta da eklemekle ne öğrenebilirsin ki,
resimlerini görmen hiç bir sonuca götürmeyecek seni. Tamam kızı bende merak ederim ama gizliyse profil eklemem yani :)
Haklıyken kendini olmayacak bir duruma düşürmüşsün.

Nedense acayip kahve icesim var konuları okuyup kafein yükleme ihtiyaci basıyor beni Cekirgee

nasıl bi rahatlık genişlik 1 kere karşılaştığın 2-3 cümle kurduğun cocugu faceden eklemek.
Bu bence sizin değil kızın sorunu olmalı. Madem kızın bu yaptığını yanlış buldunuz bırakın sizin tabirinizle geniş geniş yaşamaya devam etsin. Onun için sorun değil demekki. Burada önemli olan sevgilinizin tavrı. Kızı merak edip ekleyerek kendinizi küçük düşürmüşsünüz bence

Başta iyi hoş güzelmiş de sonradan instagramdan eklrmrk gereksiz olmuş ki azarı da o yüzden yediniz sanırım. Haksızsınız.
Geniş ya da dar size ne. Siz yanınızdakine bakın gerisi boş. Yanınızdaki sağlam değilse dar kızları bile genişletir zaten.
Adam esip gürlemekte haklı.

Ortak facebook kullanmak nedir ya. Evli bile değilsiniz. Evliliğin bile ortak kullanması tuhaf geliyor bana. Herkesin bir özel olmalı.
Ben olsam hiç ilgilenmem, ekleme falan yollayıp kendimi ve erkek arkadaşımı küçük düşüremem. Abuk subuk konularla muhattap olmuş. Kızı görseniz ne olur ki ? Kabul etmemiş işte. Size de söylemiş hatta. Belki sıkıldı dondurmak istedi. Neden altında bir şey aramak yerine güvenmeyi denemiyorsunuz? Güvenmiyorsanız neden birliktesiniz?

bence haklisin. sevgilin seni koruyacagina seni siclu bulmus. sinir oluyorum boyle erkeklere de zaten. amaaan elin oglu guvenmicen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…