Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

Ya sizin sevgiliniz sizi biraz kısıtlamıyor muydu hani sanki o tip biriydi? Kendisi simdi nasıl izin veriyor ev arkadasınin sevgilisi olan kızın eve girio cıkmasını?
Benim sevgilim böyle biseyin icinde olsa ben kıyametj koparırdım. Ne demek öyle sevgilsii girip çıkacak habire eve. Tanımam etmem kızı, kaldı ki tanısam da istemem. Burda aile içindeki pis pis seyleri okuyoruz bir de böyle bir sey.. yok yok.
Yani ne biliyim ben hiç hoslanmam boyle evde bir kız..
Siz bilirsiniz yine de elbette.

bence sevgilin bu kızlar konusuyor cnm ve acayıp panık yapmış ve senın şüphelenmemen için arkadaşının o kızla konuştgnu söylemiş... bence dikkat etmelisin ben faceyi dondurmasından acayip şüphelendim madem gocuntusu yok ne dye donduruyor bu işin ucunu bırakmamalısın

Benimki kıskanç da ben niye ses çıkarmıyorum biliyor musun bende gidiyorum çünkü evlerine . Dışarda yapcak bişey bulunmuyor ki o yüzden evde yemek yap yemek ye çay iç kahve iç daha rahat. Benim gittiğim eve onların sevgilisi gelmesin de diyemiyorum maalesef ama sevgilimin o konuda hakkını yiyemem genelde eve kız gelince ya dışarı çıkar yada beni arıyo odasına geçip evde misafir varda odaya geçtim bende diyo

2-3 gün sonra size son durumları bildircem yarın gideyim bi güzelll herseyi öğrenip döncem evime

Ya tatlım öyle de ben yapamam ya. Ben de kıskancımdır çünkü. Ama tabi bu her kız o... demiyorum. Bu tamamyla benimle alakali bişey. Ben de guveniyorum sevgilime. Sadece Huzursuz oluyorum, ben yokum baska bir kız var diye. Haset etmek gibi bisey. :)
Ama sen sevgilini daha iyi tanırsın tabiki. Eğer bunda bir sıkıntı yoksa dedigim gibi oturt karsına. Oldukca ciddi konuş tek tip ses tonuyla. Belki erkek arkadasın bikac kere gorusmustur arkadas ortamında o kızla da bi samimiyet olusmustur arkadaş olarak, sen kızacaksn diye anlatmıyordur. Ama ne biliyim boyle apar topar facebook dondurmalar bi tuhaf.
Insallah bisey cıkmaz ama :) sen takibi bırakma, evlilik düşünüyorsunuz çünkü iyice tanı sevgilini.

Valla şu kiz beni sasirtsin çok isterdim ama malesef ki sasirtmadi. Kız kendine takilacak birini aramış sevgilimin ev arkadaşıyla konuştum kendisi biraz zevzek :) bana diyo ki sen haklıymissin aslında böyle sinirlenmekte kız benim bütün arkadaşlarımı eklemiş nerdeyse hepte polis olanları eklemiş ona yüz verenlerle de konuşmaya başlamış dedi. Amacı kendine takilacak birini bulmakmis dedi. Sevgilim de o bana öyle şeyler söylerken ev arkadaşına kızdı duydu bizi. şimdi ben sana demedim mi gördün mü bak ben biliyodm demeye baslayacak tekrar aramiz bozulacak açma artık şu konuyu diye kızdı banada aşkım tamam sen haklısın ama uzatmayalim lütfen ben kızın isteğini kabul etmedim faceyi de dondurmamin kızla ilgisi yok.istersen açarım yine ama gözünü severim o kız için kavga etmeyelim dedi bende uzatmadim

Sevgililer yada eşler neden birbirinin facebook unu watsapını telefonunu karıştırır hiç anlamam. Ben benim herifin face de kimle arkadaş onu bile bilmem. Kaldı ki bir kızın onu arkadaş olarak eklemesi de sorun değil. Bu kadar birbirinize müdahale etmeyin bence.

İnanın bende sizin gibi olmak isterdim imreniyorum size :)

Canm merak etmistm cnku hep düşündüğümüz gibi çıkıyor durumlar. seni açından iyi olmuş bundan sonra senim haklı oldgnu bilir başkası için aynı durumları yasamazsiniz.
Tabiki kimse kimsenin her şeyini karıştırmamali ama bazen insan hissediyor işte. düşündüğü de çıkıyor malesef.

Aynen öyle ya kadın milleti hisseder derler ya valla öyle . Bi dolu tepki aldım ama haksız da çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…