- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Yokkkk :) Yanlış anlamadıysam kız karışıyorsa eger sevgilisinin giydiklerine ben değilim. Ama sevgilim benim giydiklerime karışıyor ve uzaktayız o zaman ben olabilirimkelebek,
sevgilim polis demişsin, eski konularını göremiyorum onun için bakamadım, sen şu uzaktaki polis sevgilisinin herseyine karıstığı kızmısın yoksa.
hani herşeyi rapor etmesini bekleyen, dar pantolan giymesine kadar karışan..
KK Üyeleri ne desem ne yapsam ne etsem bilemedim her zamanki gibi koştum hemen size. Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Sevgilimi faceden 3-4 aksam önce bi kız eklemiş 1 tanecik fotoğrafı görünüyordu kızın bende hiç bisey yapmadım tabi istek duruyordu öyle aksam oldu sevgilim aradı aşkım ben facemi dondurdum haberin olsun dedi bende niye hayatım dedim önüne gelen ekliyo dedi bende evet ya isteklerin vardı bitane de kız vardı hatta dedim. Oda ya o kız bizim buraya ünv. ye gelmiş bizim abilerin akrabasıymış onlar tanıştırmıştı temmuz ayında gecen aksam da ev arkadaşım memlekete gitcekti onu uğurlamaya gittim terminale sevgilisi de gelmiş bi baktım sevgilisinin yanında o kızda var. kızda beni tanıdı yanıma geldi ben seni tanıyorum bikaç ay önce tanışmıştık diye bişeyler demiş sevgilime braz sohbet etmişler ve üstüne kız faceden eklemiş sevgilimde kabul etmemiş ama hemen dondurmuş niyeyse. Bende rahatsz oldum kızdaki ne genişliktir ya daha 1 kere gördüğü sevgilisi olan çocuğu gidip faceden ekliyor üstelik konuştuğu biri varmış sevgilimle arkadaşmış o çocukta. Bende kızı instagramdan kız kardeşimden ekledim fotolarını merak ettim ama kız kabul etmedi. Ama benim eklediğimi anlamış kız kardeşimle fotomuzu tanımış. Onun üstüne bugün sevgilim aradı arkadaşıyla tartışmışlar çocuk bizimkine hesap soruyormuş sen sevgilimi nerden tanıyosun diye benimkide dellenmiş sen bana ne ima ediyosun diye. bana kalırsa o kızgınlıkla bana patladı sen ne diye kızın peşine düşüyosun olayların buraya gelmesinin tek sebebi sensin bana güven artık yeter diye esti gürledi. Bende elin kızı seni eklemiş ben sana güveniyorum sadece bu nasıl bi rahatlık genişlik 1 kere karşılaştığın 2-3 cümle kurduğun cocugu faceden eklemek. Ben bu kızı merak ettim tamam mı dedim demediğini bırakmadı beni ne hale düşürdün diye. Kız sevgilimi eklemiş ama kızı ben merak edince benden kötüsü olmadı kızın sevgilisi de kıza kızacağına sevgilime laf ediyormuş yanındakine sahip çıkamıyor daha öyle işte sizce ben hatalı mıyım
Bence eleştiri de bile biraz had olmalı ! Haksızsın arkadaşım çünkü bu yüzden yaz, bitsin. Ben olsam ayrılırdım senden ne demek ya şaka mısınız :)Ayyyyy ne kadar yen yandı. Elin kızı face te eklemişmiş. Sen neden instagramda arayışa girdin ki ne kadar saçma.
Ben olsam kendimi değerli hisseder, "ay ne paranoyak kız" derdim senin hakkında. Belki geçrekten kötü niyetli ve sırf haklı çıkmak için sevgilisine seninkini şikayet etti?(işte 1 kez gördü yavşadı facete ekledi cart curt..) Olamaz mı?
Adam sonuna kadar haklı. Ne kadar saçma insanlara kıymet verip değerli hissetiriyosunuz arkadaşım. Ben olsam ayrılırdım senden.
Bence eleştiri de bile biraz had olmalı ! Haksızsın arkadaşım çünkü bu yüzden yaz, bitsin. Ben olsam ayrılırdım senden ne demek ya şaka mısınız :)
Bende diyorum ki o sizmişsiniz . Buraya sizin konu açısında ne yapacağınızı öğrenmek için konu açmıyoruz ki böyle bir derdim var sizce ne yapmalıyım diyoruz siz olsanız naparsınız değil, herkesin karalteri farklı sizde ya haklısın yada haksızsın dersiniz . Ayrıca konuya girişiniz bile değişik 'Ayyyy' . Konu sizi açmıyorsa girip yorum yazmayınE "ben olsam" dedim zaten, "söyle sevgiline senden ayrılsın" demedim ki?Bana ne.
Yeterince haddimi biliyorum zaten! Sizden öğrenecek değilim teşekkür ederim.
Bende diyorum ki o sizmişsiniz . Buraya sizin konu açısında ne yapacağınızı öğrenmek için konu açmıyoruz ki böyle bir derdim var sizce ne yapmalıyım diyoruz siz olsanız naparsınız değil, herkesin karalteri farklı sizde ya haklısın yada haksızsın dersiniz . Ayrıca konuya girişiniz bile değişik 'Ayyyy' . Konu sizi açmıyorsa girip yorum yazmayın
Bence eleştiri de bile biraz had olmalı ! Haksızsın arkadaşım çünkü bu yüzden yaz, bitsin. Ben olsam ayrılırdım senden ne demek ya şaka mısınız :)
Ayrıca kız kimseye hiç birsey sikayet etmemiş. Sevgilim sohbet arasında kızın sevgilisine demiş senin kız ekledi beni diye. Çocuk da gidip kızı azarlamış daha ne kadar tanıyorsun da ekliyorsun diye akıl var mantık var kızın yaptığı normal birsey olsa kendi sevgilisi kızmazdı dimi.Ayyyyy ne kadar yen yandı. Elin kızı face te eklemişmiş. Sen neden instagramda arayışa girdin ki ne kadar saçma.
Ben olsam kendimi değerli hisseder, "ay ne paranoyak kız" derdim senin hakkında. Belki geçrekten kötü niyetli ve sırf haklı çıkmak için sevgilisine seninkini şikayet etti?(işte 1 kez gördü yavşadı facete ekledi cart curt..) Olamaz mı?
Adam sonuna kadar haklı. Ne kadar saçma insanlara kıymet verip değerli hissetiriyosunuz arkadaşım. Ben olsam ayrılırdım senden.
Ayrıca kız kimseye hiç birsey sikayet etmemiş. Sevgilim sohbet arasında kızın sevgilisine demiş senin kız ekledi beni diye. Çocuk da gidip kızı azarlamış daha ne kadar tanıyorsun da ekliyorsun diye akıl var mantık var kızın yaptığı normal birsey olsa kendi sevgilisi kızmazdı dimi.
Sanırım ben anlatamadım . Eleştiriye kapalı bir insan değilim ama onun bile yöntemi var dimi. Kii siz zaten konu hakkında eleştiri yapmıyorsunuz ki beni ve karakterimi eleştirmişsiniz. Neyi nasıl anlattığınız önemli bence hadi ben yabancıyım tanımıyorsunuz ama bende size bu konuda dikkat edin derim tesekkürlerrDurun bakalım had öğreten kişi, biraz da siz haddinizi bilin lütfen.
İstediğim ünlemle yoruma girerim; hakaret içermediği sürece hiçbir şey diyemezsiniz bu sizin iradenizde değil.
Beğenmezseniz cevap vermezsiniz bu kadar basit.
Tamam ben bakış açımı söyledim bitti, hayır beklentiniz nedir; teleptaik güçlerle zihninize girelim, öyle mi söyleyelim?
Klavyem var yazarım.
Ben zaten o konuda hatamı kabul ediyorum . Madem bisey yaptın bari ulu orta yapma daha dikkatlı ol dimi. Merak işteTamam işte karşıdaki kız o yada bu şekilde iyi niyetli değil. Ben sadece sizin elin kızına bu kadar kadir kıymet verip insatagramlarda aramanıza yetmeyip takip isteği göndermenize şaşırdım. Umursamasaydınız hiçbir şey olmazdı, o kız da hak ettiği şeyi görürdü.
Kız anormal orda hemfikiriz zaten.
Sanırım ben anlatamadım . Eleştiriye kapalı bir insan değilim ama onun bile yöntemi var dimi. Kii siz zaten konu hakkında eleştiri yapmıyorsunuz ki beni ve karakterimi eleştirmişsiniz. Neyi nasıl anlattığınız önemli bence hadi ben yabancıyım tanımıyorsunuz ama bende size bu konuda dikkat edin derim tesekkürlerr
Eminim öyledir beni düşündüğünüz için teşekkür ederimBen yöntem biliyorum ve sizden öğrenmeye ihtiyacım yok.
Evet sizi eleştirdim çünkü elin kızları hakkında kıskançlık yapılınca bu erkeklerin totolar tavan yapıyor. Sonra yine siz üzülüyorsunuz.
İstediğim konuda dikkat ederim; ayrıca çok sağlam ve sağlıklı sosyal ilişkilerim var; sizin tavsiyelerinize hiç ihtiyacım yok.
Teşekkür ederim.
bir de tasma taksın isterseniz kıza. Sahip çıkamamak ne demek? Ne kadar kaba bir laf öyle. Üstelik bir de kullanan kadın. Öyle bir anlatmışsınız ki sanki kız sevgilinize tecavüz etmeye çalışmış. Alt tarafı, tanıştırıldığı birini eklemiş.yanındakine sahip çıkamıyor daha
Herkesin düşüncesi farklı tabiki ama bana göre yanlış. Ben 1 kere konuştuğum adamı gidipte eklemem bana yanlış gelen birseyi sevgilim de yapsın istemem. Kız daha sevgilimi doğru dürüst tanımıyor bile nerden bileyim altında art niyet yatmadığını yakınlaşmak için sevgilime istek göndermediğini. Üstelik kız sinsinin önde gideni kendini belli etti . Sevgilimi ekleyip ekleyip sonra birde üste çıktı aaa onlar farklı amaçla eklediğimimi düşünmüşler diye bütün olayı bize yıktı.bir de tasma taksın isterseniz kıza. Sahip çıkamamak ne demek? Ne kadar kaba bir laf öyle. Üstelik bir de kullanan kadın. Öyle bir anlatmışsınız ki sanki kız sevgilinize tecavüz etmeye çalışmış. Alt tarafı, tanıştırıldığı birini eklemiş.
Ne kadar fena insanlarsınız yahu, ne kıymetli sevgilileriniz var. Adamlara pranga takın bari de bir oda uzağa bile gidemesin.
Valla sonuç olarak en son dün aksam sevgilimle konuştuk yazmıştım ya buraya onlar oldu. Sakince anlattı sonra da artık kapatalım mı bu konuyu yüz yüze konuşuruz aklına takılan yerleri de dedi bana , bende tamam dedim üstüne gitmek istemedim. Yarın gidince ne var ne yok öğrenirim bakalımSonuç ne oldu Kelebek ?
Yada bu durumun önüne geçmem lazım fazla vakit kaybetmeden. Ama ben evde bile öyleyim aileme karışı da sürekli kendimi savunmak zorunda kaldım halada öyle ve şimdi ona karsıda öyle. Nasıl üstüsinden gelebilirim ki bu durumun var mı tavsiyeniz ?
Çok teşekkür ederim.Bu konuyu simdi önemsemeseydim ve daha sonradan bu konunun altından farklı seyler çıkarsa daha cok üzülürdüm. Konuyu irdelemek bana birsey kaybettirmedi açıkçası kız benim için ister kıskanç desin ister başka birsey umrumda değil ben kendimce önlem almaya çalışıyorum.tabi ki şüphelenmekte haklısın bi adam durduk yere bi kız ekledi diye facesini neden dondursun üstelik sen daha bir laf eder etmez hemen suçlu pskolojisiyle açıklamaya girişsin. Her insanın fıtratı farklıdır, kimisi kıskanç değildir, kimiside kıskançtır iki tarafında birbirini yargılamaya kesinlikle hakkı yok bi adam bi kadınla kıskanç olduğunu bile bile birlikte oluyorsa bu onu bağlar eğer istemiyosa gider kıskanç olmayan bi kadınla birlikte olur. Kıskanç olmayan kadınlarda bi coolluk bi kendini havalarda görme gibi tavırlar, her kadın kıymetlidir her kadın özeldir ister kıskanç olsun ister olmasın ama kimse kimseyi ezik görmesin
Tesekkür ederimmm denicem bunuBir de kendinizi savunmadan hiç cevap vermeden deneyin
O konuşun dursun siz susun dinleyin ama hiç cevap vermeden
En son lafı bittiğinde de tek cümleyle karşılık verip konuyu kapatın
Ben bazen öyle yapıyorum bu tavırlarla karsilastigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?