Ben suçlu muyum gercekten lütfen siz yorumlar mısınız ?

Kız üste falan çıkmamış yalnız ben bütün mesajları okudum. Ben o niyetle eklememiştim, o şekilde mi anlamışlar demiş. Ki haklı da kendi kendine işkillenen triplere giren sizsiniz.
Dünyada bir tek siz ve sizin doğrularınız yok. Bazı insanlar sırf arkadaş listesi kalabalık görünsün diye kilimcininköroğlununkuzenini bile ekliyor. Bir çeşit ay ben çok popiyim çabası. Var böyle insanlar ve çoğunun amacı da milletin karısına kocasına sarkmak değil.
Bence kötü niyetli düşünen sizsiniz. Hiç tanımadığınız bir kadına sevgilinize yavşayan kadın etiketi yapıştırıyorsunuz. Üstelik de kızın tek hareketi arkadaşı ekle butonunu kullanmakken.
Üstelik siz sevgilinizden eminken kız sevgiliniz hakkında başka bir niyet gütse ne olacak? Elalemin kadınının namusunu bırakın, kendi yanınızda namuslu adamlar gezdirin, ortada sorun kalmaz.

Üüüfff yine benzer konulardan biriii

Yahu neden birbirinizin özeline bu kadar fazla dalıyorsunuz? Ondan sonra işin içinden çıkamıyosunuz

Ben de ekliyorum tanıştıklarımı, ne var bunda?

Sende bi hata göremedim
haklı olarak sevgilini daha 1kez görüpte faceden ekleyen kızı araştırman da anormal gelmedi
Anormal olan o kız
Bir sevgili yetmiyo da sizin sevgilinizi de mi niyet etti
Kızın kıza yaptığın kötülüğü erkek yapmaz diye hep derim
Meydanı boş bırakma derim çakal çok

O zaman şunları kaçırmışsınız . Kızın sevgilisi niye kızıyor o zaman. Sevgilisi dediğim de takıldığı çocukmuş. Çocuk kız için takılıyoruz diyormuş ee kızda çocuk için takılıyoruz diyormuş herkesin ilişkisi kendini ilgilendirir ama takılmak nedir ya böyle rahat kızlara niye güveneyim tanımam etmem. Ayrıca namussuzluk yapmadı benim yanımdaki o ne biçim bir cümledir.

Üüüfff yine benzer konulardan biriii

Yahu neden birbirinizin özeline bu kadar fazla dalıyorsunuz? Ondan sonra işin içinden çıkamıyosunuz

Ben de ekliyorum tanıştıklarımı, ne var bunda?
Diyorum ya olaylara ne açıdan baktığınıza bağlı ben 1 kere konuştuğum birini akşam yurduma gider gitmez özellikle araştırıp bulup eklemem yani. Bunun çabası içine bile girmem kii kız sevgilimin soyadını bilmiyor ortak arkadas yok faceden bulmuş.

Sevgilisi de sizin kafadaysa demek kızıyordur. Ben nereden bileyim namussuzluk yaptı mı yapmadı mı ben de ne sizi ne sevgilinizi tanıyorum ona bakarsanız. Neden inanıyım ki tanımadığım bir kadının sözüne?
Nasıl?
Hoş olmuyor değil mi?
Takılır takılır, ister günübirlik ilişki yaşar, ister hayatını tek eşli geçirir. Eğer sevgiliniz sizi aldatmak istemezse karşıdaki kadın gedikli o...pu olsa yine aldatmaz.
Bir kere o çocuk takılıyoruz diyor lafını da geçin, eğer sadece "takılıyor" ise kızın kime "yazdığı" da umurunda olmaz. Bunlar hep kendini kazonova sanan yurdumun çakma çapkınlarının kuyruğu dik tutma çabası.

Adım kadar eminim yaa bu kızın niyeti sadece arkadaşlık değil hergün neler görüyoruz çok doğru yazdığın sey kızın kıza yaptığını kimse yapmıyor,kendini kaybeden kız çokkk . Hem kızda art niyet olmasa kendi kız arkadaşı benim sevgilime gelipde niye söyledin kızın sevgilisine demezdi.

Valla bilmiyorum Marilyn.Bu benim düşüncem. Ama eğer bu konunun altından farklı şeylerde çıkarsa kıza dair sana haber vermek isterim eğer ben yanılıyorsam da senden özür dilemek haklıymışsın demek isterim

Kızın niyetini bilmem. Kötü karakterli bir kadın da olabilir, tamamen aman arkadaş çevrem çok görünsün diye de eklemiş olabilir.
Diyorum ki sadece eklemesinden hareketle bunu anlamak imkansız. Ve sen fazla kuşkucu davranıyorsun ki bence senin bu kadar işkillenmenin de asıl sebebi erkek arkadaşının hesabı panikleyerek kapatması.
Senin derdin o kız değil, sen erkek arkadaşından kuşkulandın.
Bence odağını esas hedefine çevirmen lazım.

Kıza ayrı kızdım erkek arkadaşıma apayrı. Bu konuda haklısınız ama iddaa ediyor onunla bi alakası yok diye zaten boy boy resimlerimiz var kızdan neyi saklıyayım ben diyor

Klasik ne kendine güvenen, ne de sevgilisine güvenen bir kız modelisiniz. Facebook diye bir siteden arkadaş ılarak ekledi diye bilmediğiniz kıza geniş, sevgilisi hakim olamamış gibi çirkin yaftalar yapıştıracak kadar da saygısızsınız. Siz önce doğru düzgün ilişki yaşamayı öğrenin. Ortak facebooklar, elin kızına casusluk yapmalar filan... Saçma sapan ilişkiler yaşayıp eksiklikleriniz için de milleti suçlamayın. Ha o kızın sevgilisi niye mi kızmış? Çünkü o adam da sizin kafadanmış da ondan. İkinizin de ilişkisinden hayır gelmez.

Kıza ayrı kızdım erkek arkadaşıma apayrı. Bu konuda haklısınız ama iddaa ediyor onunla bi alakası yok diye zaten boy boy resimlerimiz var kızdan neyi saklıyayım ben diyor
Öyle mi? Erkek arkadaşına metreslerine "ben karımı hiç sevmiyorum ama ah çocuklar olmasa" diyen erkekleri bir hatırlat istersen. Benim arkadaşımın nişanlısı kızı aldattığı diğer kızı 2 yıl boyunca "aslında ayrılacağım ama psikiyatrik tedavi görüyor, korkuyorum bırakmaya" diye yemiş. O kız da salak tabii 2 yıl boyunca yemiş bu hikayeyi.

Siz saygısızlık görmemişsiniz diyorum . Asıl sizin burda bana bu kelimeyi kullanmanız saygısızlık ve saygısız olan sizsiniz. Yarın birgünde bu konuyu önemsemeyip altından başka birsey çıktığında buraya konu açıldığı zaman hiçmi farketmedin keşke peşini bırakmasaydın diyen üyeler oluyor . Kimse dört dörtlük değil tanımadığım kızı niye güveneyim ben . Güvenmek o kadar kolay birsey sanki sevgilime güvenmiyor değilim söyledikleri eksik geldi bu sebepten güvensizlik oluştu bu konuda.

Ben bu konularda fazlaca bilgiliyım benim en yakın arkadaşım nişanlanacağı adamı yatakta liseli bir kızla bastı . Ondan çok ben ağladım ne erkeklere nede kızlara tam anlamıyla güvenemiyorum. Ziraa normalde sevgilimde hemen her söylenilene inanan bir tip değil ama hayırlısı bakalım

Başkalarının günahlarını kendi hayatına taşıma. Yaşın daha 21 istesen de bu konularda "fazlaca" bilgili olacak yaşta değilsin. İyi insan olduğu kadar kötü insan da var. Mutluluk kadar mutsuzluk da hikayenin içinde. Böyle sürekli diken üzerinde yaşayarak herkesi potansiyel düşman görerek geçmez bir ömür.
Eğer sen o insana "sevgilim" diyorsan ona güvenmelisin. Bu gözünü kapatmak değil ama eğer seni aldatabileceğini düşünüyorsan birlikte olma, inan bana çekilmez hayat, aksi durumda.

Valla ben olsam ben de bakardim ama "hanimis nasılmış kimlerle tanışmış sevgilim" diye merak edip arastırırdım. He benim de sevgilim apar topar facebooku dondurursa o zama isler degisir. O kızın yakın arkadaslarini bile arastiririm. Hatta yetmez swarm, twitter, facebook ne varsa Allah ne verdiyse stalker girl olurum.
Burda can alıcı nokta erkek arkadasınin tavrı. O is orda değişiyor.

Ki araştır tabiki tetikte kal iliskin boyunca. Ama belli etme erkek arkadasına. Bi bozukluk varsa en azından evlilik yoluna girmezsin. Bu sadece aldatmak icin gecerli degil, huyu suyu nedir falan diye incele hep.
Erkek arkadasının yanına gidince de oturt karşına bütün ciddiyetinle neden facebooku dondurdugunu sor ve oldukca ifadesiz bir yüzle sor bunu. Erkek arkadasının halinden tavrından anlarsın biseyler var mi yok mu.

Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum araştırmak sart . Yarın bi olsun dediğn gibi yapıcam hatta mümkünse sevgilimin ev arkadaşının sevgilisiyle yani o kızın oda arkadaşı oluyormuş kendisi. Onunla da karşılaşmak oturmak istiyorum tabii bire bir sormam ama ağzından inceden laf almaya çalışcam yada belkide kendisi açar konuyu. Gün içinde sürekli evde oluyormuş kız zaten yani sevgilisinin yanına geliyormuş bende gidince hadi bizde eve gidelim diyince bi oturup çay sohbeti yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…